- 30 Ekim 2016
- 1.270
- 448
Bugün yumurtlama bugünü değerlendir yarın tekrar test yap eğer silik çıkarsa çatlama olacaktır yarını da değerlendirBunun üzerine kaç gün üst üste değerlendirmem gerekiyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yumurtlama bugünü değerlendir yarın tekrar test yap eğer silik çıkarsa çatlama olacaktır yarını da değerlendirBunun üzerine kaç gün üst üste değerlendirmem gerekiyor ?
Tam olarak yumurtlama degil dimiYarın olur büyük ihtimalle ama bugünü boş geçme yarın daha koyulaşır testin geliyor bana
Yani daha koyu olabilir canım ama boş geçme gene sen yarın tekrar test yap koyu daha çıkabilirTam olarak yumurtlama degil dimi
Pazar ve pazartesiyi değerlendirdim. Bugünü kesin değerlendiricem artık ay insan ayrı heyecanlanıyor böyle şeyler içinBugün yumurtlama bugünü değerlendir yarın tekrar test yap eğer silik çıkarsa çatlama olacaktır yarını da değerlendir
Yani bugün tam yumurtlama tabi büyük ihtimalle yarın çatlar boş geçme çatlamayı da sonra gün aşırı devam edersinizPazar ve pazartesiyi değerlendirdim. Bugünü kesin değerlendiricem artık ay insan ayrı heyecanlanıyor böyle şeyler için
Çok tesekkür ederimYani daha koyu olabilir canım ama boş geçme gene sen yarın tekrar test yap koyu daha çıkabilir
Teşekkür ederim. Yarınki testi de bugün yaptığım saatte mi yapmalıyım ?Yani bugün tam yumurtlama tabi büyük ihtimalle yarın çatlar boş geçme çatlamayı da sonra gün aşırı devam edersiniz
Ya bide ne kadar beklemek lazım denedikten sonra pat diye kalkmamak lazım herhaldeYani bugün tam yumurtlama tabi büyük ihtimalle yarın çatlar boş geçme çatlamayı da sonra gün aşırı devam edersiniz
Farketmez yarın gün içerisinde yap canım sabahta yapabilirsin zaten yumurtlama devam ediyorsa çıkar çatlama olduysa da çıkar canımTeşekkür ederim. Yarınki testi de bugün yaptığım saatte mi yapmalıyım ?
Ben bir süre sağa bir süre sola yatmıştım sende öyle yapabilirsin çünkü yumurtlama hangi taraftan ağırıyorsa o tarafa yatYa bide ne kadar beklemek lazım denedikten sonra pat diye kalkmamak lazım herhalde
Doktor sağ tarafta yumurta görmüştüBen bir süre sağa bir süre sola yatmıştım sende öyle yapabilirsin çünkü yumurtlama hangi taraftan ağırıyorsa o tarafa yat
Bir de duş meselesi var tabi. Hemen yıkanmayın vs yazıyorBen bir süre sağa bir süre sola yatmıştım sende öyle yapabilirsin çünkü yumurtlama hangi taraftan ağırıyorsa o tarafa yat
Ya 1 -2 saat sonra alabilirsin rabbim yazmışsa zaten evlat verecektir canım sen değerlendir gerisini rabbime bırakBir de duş meselesi var tabi. Hemen yıkanmayın vs yazıyor
Tamam sağ tarafa gördüyse ilişkiden hemen ardından sağ tarafına yatıp bir müddet öylece bekleyebilirsin sonra sola yatabilirsinDoktor sağ tarafta yumurta görmüştü
Ay hadi inşallahTamam sağ tarafa gördüyse ilişkiden hemen ardından sağ tarafına yatıp bir müddet öylece bekleyebilirsin sonra sola yatabilirsin
Hayırlısı olsun dediğim takviyeyi araştır tarlusala gerek kalmicak inşallah bende ilaçsız adet olamayanlardan biriydim gerçekten..Şuan 9 gün oldu adet olmadım daha test yaptım ama negatif bende tarlusal içtim adet söktürücü bakalım bekliyorum ya
Çocuğunuz varmı suanHayırlısı olsun dediğim takviyeyi araştır tarlusala gerek kalmicak inşallah bende ilaçsız adet olamayanlardan biriydim gerçekten..
Kızlar yumurtlama olmuş mu devam ediyim mi teste?
Pik görünüyor canımKızlar yumurtlama olmuş mu devam ediyim mi teste?
Teşekkür ederim canımPik görünüyor canım