Ovulasyon testi ve Hamilelik

Öncelikle herkese merhaba,
size biraz hikayemden bahsedip araştıran kadınlara umut olmak istiyorum. bu ay ilk defa avulasyon testi ile takip yapıp yumurta çatlamamı yakaladım. sonra başlıklarda ve yorumlarda ovulasyon testi ile gebelik öğrenildiği için testi yapmaya devam ettim her gün koyulaşır mı umuduyla yaptım testimi ve her testte ya üzüldüm ya sevindim.

reglime 6 gün varken yine ovulasyon testi yaptım ve 2.çizgi çok silik çıktı akşam içim huzursuzlandı ve erken gebelik testi yaptım prodector marka testte hemen çıkmadı başta silikti o yüzden predictor ile test yaptım ve anında ikinci çizgiyi gördüm. allaha ilk gebelik testini yaparken yalvardım mucizeni gönder diye gerçekten göndermişti allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin kızlar.
bu sabaha ovulasyonla bir daha test yaptım ve koyu çizgi çıktı doğruymuş demekki koyulaşma olayı ama sakın inancınızı kaybetmeyin benim öğrendiğim gün aşırı silikti.
mayıs ayında bir gebelik kaybı yaşadım, psikolojik olarak çok kötüydüm umarım mucizemle her şey harika olucak sağlıklı huzurlu bir süreç yaşayıp kucağıma alıcam inşallah. bekleyen herkes inşallah sağlıklaa bebeklerini kucaklarına alırlar.
Benim şüphelenme nedenlerim kremsi beyaz akıntım vardı, karnımda küçük ağrılar vardı ve biraz mide bulantım vardı, henüz doktora gitmedim çok erken öğrendiğim için inşallah süreç hepimiz için çok güzel geçer yolumuz hep çiçeklerle dolu olur :KK200::KK200:

Eki Görüntüle 3473685 Eki Görüntüle 3473686
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim testimi de yorumlar mısınız 18-20-21 i değerlendirdik 22 boş geçti sizce 23 ü de değerlendireyim mi ve teste devam edeyim mi

Eklentiler

• IMG_4857.jpeg
    IMG_4857.jpeg
    140,7 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba bence çatlamış görünüyor değerlendirmiş siniz güzel inşallah hayirli pozitif sonuç alirsiniz
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim testimi de yorumlar mısınız 18-20-21 i değerlendirdik 22 boş geçti sizce 23 ü de değerlendireyim mi ve teste devam edeyim mi

X