- 30 Ekim 2016
- 1.270
- 448
Haydeee haydeeeeeee uzaBizde kaldık ovülasyonla hamile bende seni Allaha havale ediyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydeee haydeeeeeee uzaBizde kaldık ovülasyonla hamile bende seni Allaha havale ediyorum..
Testi eczaneden mi aldınızKızlar herkese selam
Ben ovulasyon testi takip ederek,yumurtlamamı onda görüp ve gebeliğimi ovulasyon testi yapıp anladım
Anasayfada çok ovulasyon testi hakkında sorunları olan arkadaşlarım gördüm
O yüzden bende yardımcı olmak isterim. Aklına takılan sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
Hayır canım trendyoldan aldım laboquıckTesti eczaneden mi aldınız
Saygısız konuşma tarzına bak sokak ağızlıHaydeee haydeeeeeee uza
Beğenmiyorsan çık git yazmasana ne yazıyosun o zaman ya havle ya havle böyle kadınlarla ugrascak dakikam yok işine gücüne bakSaygısız konuşma tarzına bak sokak ağızlı
Koyulaşma başlamış ama burda henüz pik yaşanmamış canım ama bir kaç güne koyulaşır sanırsam takipte kal ve buraya tekrar gönderMerhaba benim testime bakarmısınız acaba
Teşekkür ederim canım atarımKoyulaşma başlamış ama burda henüz pik yaşanmamış canım ama bir kaç güne koyulaşır sanırsam takipte kal ve buraya tekrar gönder
Merhabalar ya bana da yardmci olabilirmisiz rica etsemKızlar herkese selam
Ben ovulasyon testi takip ederek,yumurtlamamı onda görüp ve gebeliğimi ovulasyon testi yapıp anladım
O yüzden bende yardımcı olmak isterim. Aklına takılan sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
Tabikiii olurumMerhabalar ya bana da yardmci olabilirmisiz rica etsem
Benim ovülasyon testim günlerdir yapyorm ilk defa biri biraz belirgin çıktı İkisinide bugün yaptmTabikiii olurum
Yumurtlaman yakın canım bugün yarın koyu çıkar yarın muhakkak yap bugünü de değerlendir istersen ama büyük ihtimal yarın daha koyu çıkacaktırBenim ovülasyon testim günlerdir yapyorm ilk defa biri biraz belirgin çıktı İkisinide bugün yaptm
Yaa çok teşekkür ederim bn bugün 3=tane test yaptm heyecan dannYumurtlaman yakın canım bugün yarın koyu çıkar yarın muhakkak yap bugünü de değerlendir istersen ama büyük ihtimal yarın daha koyu çıkacaktır
yarın daha koyu olacaktır canımYaa çok teşekkür ederim bn bugün 3=tane test yaptm heyecan dann
Bunda şimdi yaptımYaa çok teşekkür ederim bn bugün 3=tane test yaptm heyecan dann
Yaa çok teşekkür ederim bn bugün 3=tane test yaptm heyecan dann
İnşallah canmn inşallahyarın daha koyu olacaktır canım
Dediğim gibi değerlendir Yarın da yap test amaBunda şimdi yaptım
İnşallah olurDediğim gibi değerlendir Yarın da yap test ama
Merhaba yorumlama şansınız var mı pik olup çatlamış mı daha pik olmamış mı , 22 Şubat regl başlangıç tarihim takvime göre 5 Nisan yumurtlamaKızlar herkese selam