Mesela kac gun degerlendirdiniz diger adete kadar gun asiri mi gitmek gerekiyor. Yoksa pikten sonra gun asiri birkac kez yeterli miBenim böyle olmuştı ilk resimdeyken gibi. Pik oydu, onunla hamile kalmıstım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela kac gun degerlendirdiniz diger adete kadar gun asiri mi gitmek gerekiyor. Yoksa pikten sonra gun asiri birkac kez yeterli miBenim böyle olmuştı ilk resimdeyken gibi. Pik oydu, onunla hamile kalmıstım.
Anladım canım walla devlette ilk dene ordaki sigorta neyi karşılıyor bilmiyorum fakat yararlan bence olmadı özele geçersin tabi özelde daha ilgi alaka var Buda netHe anladım bilmiyorum oraları vala ben İzmir'de oturuyorum buraya gelin geldim İstanbul'dan hiç özele gitmedim daha devlete gttm ama tabi eğer ki mecbur kalırsam gidicem tabi ama işte bilmiyorum hangi doktor iyi iste tavsiye eden olsa direk gidicem
Ya gercekten mi umarım benım de hamilelik gerceklesirBenim böyle olmuştı ilk resimdeyken gibi. Pik oydu, onunla hamile kalmıstım.
Pik ve pikten 2 gün sonrası değerlendirdimMesela kac gun degerlendirdiniz diger adete kadar gun asiri mi gitmek gerekiyor. Yoksa pikten sonra gun asiri birkac kez yeterli mi
Dün yumurtlama olmuş canım bugün çatlamışMerhabalar kızlar adetim düzenli ama bebek istiyoruz bu yüzden ovulasyon testi yapmaya başladım acaba 10 Nisan'da yumurtlama mi olmuş ben mi kaçırdım bilmiyorum bugün test yaptım silik çizgi oldu kafam çok karışık yarimdici olursanız sevinirim testi yapmaya devam edeceğim adetime 14 gün var
28 günde bir adet oluyorum bugün 17 gün yumurtlama göremedim belirtide yok yumurtlamaya yônelik eczaneden ovulasyon testi aldım ama renkleri soluk bakarmısınız bı yumurtlama yakın gibimi gözüküyorKızlar herkese selam
Ben ovulasyon testi takip ederek,yumurtlamamı onda görüp ve gebeliğimi ovulasyon testi yapıp anladım
Anasayfada çok ovulasyon testi hakkında sorunları olan arkadaşlarım gördüm
O yüzden bende yardımcı olmak isterim. Aklına takılan sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
Ama değerlendirme yapmadım bugün yapsak etkisi olur muDün yumurtlama olmuş canım bugün çatlamış
Yine de yap sen rabbime kalmış tabiAma değerlendirme yapmadım bugün yapsak etkisi olur mu
Evet pozitife yakın gibi duruyor28 günde bir adet oluyorum bugün 17 gün yumurtlama göremedim belirtide yok yumurtlamaya yônelik eczaneden ovulasyon testi aldım ama renkleri soluk bakarmısınız bı yumurtlama yakın gibimi gözüküyor
Elinde bi ovulasyon testi ya da gebelik testi varsa yapsana canımoleyyy :) ne yani şimdi hep bize yardımcı mı olacaksın :):):)
daha önceden de yardımcı olmustun teşekkğr ederim tekrardan.
adet son günüm ben yine meraktan teste kıyıp yaptım t çizgim koyu (c çizgimden soluk )ve bugun sabah uyandıgımda adet kanamam şeffaf akıntılı bir şekilde geldi.
Açıkçası şaşırdım çünküü o akıntı benden gelmiyordu :S
Benim kanamalarım yoğun pıhtılı ve şiddtli ağrılı olurdu bu ay ağrım hafif ve pıhtım minnacık oldu .Bu durumda gebelik olabilir mi :S Havadan nem kapar gibi oldum ama :)
işte ovülasyon yaptım gebelik testim yok malesef onu da depolamam lazmElinde bi ovulasyon testi ya da gebelik testi varsa yapsana canım
Evet canım zaten ovulasyon testinde pik veriyorsa adetin de yaklaşıyor olabilir gebelik yoksa lh yüksek çıkabiliyorişte ovülasyon yaptım gebelik testim yok malesef onu da depolamam lazm
ovülasyon testimde t koyu fakat c den daha silik tabi bana lh hormonu yükselir demiştin bende ona istinaden dedim durum böyle diye ama sabah akıntılı kanama gelince şaşırdım bakalım artık hayırlısı değişik bir regl olunca sadece arada kaldm ama levitriona başladım belki de o pıhtılaşmayı kesti :)
Teşekkür ederimYine de yap sen rabbime kalmış tabi
Bugün yumurtlama görünüyor csnım muhakkak değerlendirKızlar merhaba ovülasyon testime bakarmı sınız
Daha koyu olmasını bekledim birazdan yine test yapıcam atarım gece değerlendiririm artıkBugün yumurtlama görünüyor csnım muhakkak değerlendir