- 30 Kasım 2017
- 7.985
- 3.953
Hayır yok ama adetlerim düzeldi ..Çocuğunuz varmı suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yok ama adetlerim düzeldi ..Çocuğunuz varmı suan
Yaşınız kaçtı acaba kaç yıllık evlisinizHayır yok ama adetlerim düzeldi ..
Bugün yaptınmı test at sonucunu biArkadaşlar bana yardımcı olabilrmisinz lütfen şimdi bnim kafam çok karışti şimdi bu testlerden ikili olan dün yapmıştım tekli olanda şimdi yaptm yumurta çatladimi sizce eyer çatladiysa gece bn dünü değerlendirmedim ki,
Bugün kini şimdi atıyorm canmBugün yaptınmı test at sonucunu bi
Bugün kini şimdi atıyorm canm
Bu yıl 4 olacak 25 yaşındayım şuan Tedavi görüyorum ara verdim bu ay.. allahtan ümit kesilmez neler var neler hayatta ve daha gencim bebek kafası modundan çıktım artık herşeyin zamanı varYaşınız kaçtı acaba kaç yıllık evlisiniz
Sence bu testler iyimi değil acaba gidip kaset olanlardan mi alsam sanki bekledikçe koyulaşıyomu ama kağıtta 10dk bekleyin sonra sonuca bakın 10 dk sondaki sonuca bakmayın demiş bnde tam öle yapyomBugün yaptınmı test at sonucunu bi
Dün ki testini de atar mısın?Sence bu testler iyimi değil acaba gidip kaset olanlardan mi alsam sanki bekledikçe koyulaşıyomu ama kağıtta 10dk bekleyin sonra sonuca bakın 10 dk sondaki sonuca bakmayın demiş bnde tam öle yapyom
Dünde bir değil iki tane yapmıştımDün ki testini de atar mısın?
Sen bugünü hatta yarını bile değerlendir bende tam anlamıyorum ovulasyondan ama değerlendirmekte yarar varDünde bir değil iki tane yapmıştım
Bugün mutlaka değerlendirilcm eşim işe gitse eve hırsız girdi diye ararımSen bugünü hatta yarını bile değerlendir bende tam anlamıyorum ovulasyondan ama değerlendirmekte yarar var
Okadar diyorsun hadi bakalım inşallah emeklerimizin karşılığını alırızBugün mutlaka değerlendirilcm eşim işe gitse eve hırsız girdi diye ararım
Amin inşallahOkadar diyorsun hadi bakalım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
İlk 5 dakikası önemliSence bu testler iyimi değil acaba gidip kaset olanlardan mi alsam sanki bekledikçe koyulaşıyomu ama kağıtta 10dk bekleyin sonra sonuca bakın 10 dk sondaki sonuca bakmayın demiş bnde tam öle yapyom
Canım yumurtan çatlamış dün yumurtlaman vardı bugün çatlama oldu dün değerlendiysen bugünüde değerlendir tama
Dün degerle
Dün değerlendiremedimCanım yumurtan çatlamış dün yumurtlaman vardı bugün çatlama oldu dün değerlendiysen bugünüde değerlendir tamam
Dün net yumurtlaman vardı canım bugün çatlama olduDün değerlendiremedim
Ben 28 yaşındayım 1 yıldır evliyim Ekim ayından bu yana korunmuyor eşim 5 aydır deniyoruz ama daha yolun çok başındayız Allah kimsenin kucağını boş birakmasin rabbim zaten çok fazla kafaya takınca olası varsa da olmuyor o yüzden ne kadar stresten uzak durursak okdr iyi bizim içinBu yıl 4 olacak 25 yaşındayım şuan Tedavi görüyorum ara verdim bu ay.. allahtan ümit kesilmez neler var neler hayatta ve daha gencim bebek kafası modundan çıktım artık herşeyin zamanı var