Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri 22 diğeri 23 20 dk sonra falan çektiğim halleri benve yine de pik değil sanki tam o koyulukya olması lazım değil mi22-23 mart sanki koyu gibiydi şimdi kurumuş ama hemen çekseydin keşke kuruma çizgisi var ama 22-23 mart sanki pik olmuş gibi
Aynı testen yapıyoruz canm biraktm aşağı böyle olunca olyorumş bnde çok Bilgi sahibi değilm ovülasyon testi konusundaKizlar bakarmisiniz rica etsem yrin yumurtlma gunu
22 silik 23 bi tık 22 ye göre koyu sanki bu çubuk testlerden alma canım laboquıck öneriyorum kesinlikle doğru sonuç veriyorBiri 22 diğeri 23 20 dk sonra falan çektiğim halleri benve yine de pik değil sanki tam o koyulukya olması lazım değil mi
Dün akşam değerlendirdm ama eşim bu akşam olmaya bilir şuan üzüldüm yarın silikleşince çatlamış mi olyo eyer yine koyu olursa çatlamamış mı olurEvet canım değerlendir kesin yarın da test yap inşallah çatlama görürsün bugünü boş geçme
Ya zaten bu ay böyle boşa gitti güya ödüllü test diye aldım ama noo aksine hiç yumurtlama yok labaquick almıştım zamanında pik de görmüştüm ben beceremedim bu çubuk işini22 silik 23 bi tık 22 ye göre koyu sanki bu çubuk testlerden alma canım laboquıck öneriyorum kesinlikle doğru sonuç veriyor
Bende bu çubuk falan aldım ama yalandan boşa para verdim laboquıck aldım gerçekten net gösteriyor o yüzden bu ay olmazsa diğer ay laboquıck al beraber takip edelim yardımcı olurum bende laboquıck kaldım hamileYa zaten bu ay böyle boşa gitti güya ödüllü test diye aldım ama noo aksine hiç yumurtlama yok labaquick almıştım zamanında pik de görmüştüm ben beceremedim bu çubuk işini
Yarın silik çkkarsa yumurtan çatlamış oluyor çatlama gününü değerlendirirsiniz canım ama bügün net yumurtlaman varDün akşam değerlendirdm ama eşim bu akşam olmaya bilir şuan üzüldüm yarın silikleşince çatlamış mi olyo eyer yine koyu olursa çatlamamış mı olur
Nasl heycan yaptmYarın silik çkkarsa yumurtan çatlamış oluyor çatlama gününü değerlendirirsiniz canım ama bügün net yumurtlaman var
Hayırlısı olsun inşallah canım Yarın test yap ama silikleşme olursa çatlama olmuş demektirNasl heycan yaptm
Şuan 9 gün oldu adet olmadım daha test yaptım ama negatif bende tarlusal içtim adet söktürücü bakalım bekliyorum yaMerhaba bende polikistik overliyim bende de öyleydi doktorum bana inositol takviyesi verdi bide avakado tükettim klomensiz artık yumurtlama görebiliyorum bide biraz zayıfladım 8 kilo kadar pko da önemli kilo baya faydasını gördüm takviye zaten pkolular için eczanede satılıyor vitamin olduğu için zararı yok adetimizde ilaçsiz düzenledi
Testin pikKızlar selam. Ben cumartesi doktora gittim gebelik öncesi bilgi vs muayene olmak için ve yumurtamın bi kaç gün içerisinde çatlayabilir dedi. Bende bugun 11. Günüm garanti olsun diye ovülasyon testi yapmaya başladım ama dün de değerlendirdik bugun testim bu şekilde. Pik bu şekilde mi daha mı koyu olacak ?
Yaa doktor bir problem olmadığını söyledi folik asit başladım inşallah bu ay gebelik olur. Pikse bugünden sonra testin silikleşmesi mi gerekiyor ? Bugün 3. Gün olacak değerlendiriyoruz daha kaç gün değerlendirmek lazım ?Testin pik
Canım kesinlikle değerlendir yumurtlamaKızlar selam. Ben cumartesi doktora gittim gebelik öncesi bilgi vs muayene olmak için ve yumurtamın bi kaç gün içerisinde çatlayabilir dedi. Bende bugun 11. Günüm garanti olsun diye ovülasyon testi yapmaya başladım ama dün de değerlendirdik bugun testim bu şekilde. Pik bu şekilde mi daha mı koyu olacak ?
Yarın olur büyük ihtimalle ama bugünü boş geçme yarın daha koyulaşır testin geliyor banaEki Görüntüle 3228146 arkadaslar yumurtlama olmus mu acaba
Bunun üzerine kaç gün üst üste değerlendirmem gerekiyor ?Canım kesinlikle değerlendir yumurtlama