- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 29
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
-
Anladım gittiniz mi doktora takip için ne dedi başkaMerhaba benim fsh 6,13 lh 10,84 çıktı çok hafif düzeyde olduğunu söyledi doktor
Gitmişsiniz şimdi gördümSelam kızlar ben bugün gittim doktora adetin 12.günü bugün bir yumurtam varmış 13,5 mm dedi diğer yumurtalıklarımdakiler hep 10 mm miş. Bu ay geç yumurtlama var büyük ihtimal 17.günde yumurtlayacaksın dedi
Benim bat 18 ocak normal şartlar altında ama duphaston adet söktürü/düzenleyici kullanıyorum ya o bu cuma son günü gün. 10 gün kullanıyorum. Bebek varsa tutunmasını sağlıyormus yoksa regl oluyormus. regl olursam eğer 16-17-18 o civarsa olurum sanırımİnşallahEvet gerçekten iyi oldu benim için bende akıntı falan olunca kaçırdım herhalde dedim en azından hangi günlere dikkat etmem gerekiyor şu an biliyorum. Sizin bat ne zaman ?
Umarım regl olmazsınızBenim bat 18 ocak normal şartlar altında ama duphaston adet söktürü/düzenleyici kullanıyorum ya o bu cuma son günü gün. 10 gün kullanıyorum. Bebek varsa tutunmasını sağlıyormus yoksa regl oluyormus. regl olursam eğer 16-17-18 o civarsa olurum sanırım
İnşallahGitmişsiniz şimdi gördümOlur inşallaah güzel haberlerinizi alırız
Canım bana ilk teste tam pik gibi geldi, sanki ikinci testte çok çok hafif silikleşecek gibi. Işık farkından yanılıyorda olabilirim ama mutlaka değerlendir bugünü yumurtan çatlamadan. Bugün ve ertesi 3 günü özellikleKızlar yaa benim test aynı mı sizce siliklesmeye başlamış mı yoksa yorumlar misiniz
Eki Görüntüle 2760128
Üstteki daha koyu canım. Yarın tekrar dene silikleşmesi lazım. Benim de 2 gün koyuydu sonra silikleşti. Bugünleri değerlendirin mutlakaKızlar yaa benim test aynı mı sizce siliklesmeye başlamış mı yoksa yorumlar misiniz
Eki Görüntüle 2760128
Ya sanki 3 gündür pik gibi bilemedim bende polikistik over olduğu için sıkıntı mı var dedimCanım bana ilk teste tam pik gibi geldi, sanki ikinci testte çok çok hafif silikleşecek gibi. Işık farkından yanılıyorda olabilirim ama mutlaka değerlendir bugünü yumurtan çatlamadan. Bugün ve ertesi 3 günü özellikle
İnşallah değerlendirme fırsatı buluruz ya eşim de göreve gidecek bu günler çok hassas kaşık ağrım da varvÜstteki daha koyu canım. Yarın tekrar dene silikleşmesi lazım. Benim de 2 gün koyuydu sonra silikleşti. Bugünleri değerlendirin mutlaka
Bende bilemedim şimdi belkide birden fazla yumurtan gelişiyordurYa sanki 3 gündür pik gibi bilemedim bende polikistik over olduğu için sıkıntı mı var dedim
O da mümkün yaa bilemiyorum insan takılmayayim diyor ama ne mümkün inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızBende bilemedim şimdi belkide birden fazla yumurtan gelişiyordur
İnşallah. Eğer mümkünse gün aşırı ilişkiyle kaçırmamış olursunO da mümkün yaa bilemiyorum insan takılmayayim diyor ama ne mümkün inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Umarım regl olmazsınız
Ah inşallah hepimiz aynı sebepten buradayızO da mümkün yaa bilemiyorum insan takılmayayim diyor ama ne mümkün inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Silikleşmeye baslamıs gibi ilk görsel kadar kpyu değil ama catlama da yok gibi siz çalısmalara devamKızlar yaa benim test aynı mı sizce siliklesmeye başlamış mı yoksa yorumlar misiniz
Eki Görüntüle 2760128
Kaç gündür pik gibi sanki bakalım bu gün kasik ağrım da çok inş catlamistir bu gün yarın bakacak artıkSilikleşmeye baslamıs gibi ilk görsel kadar kpyu değil ama catlama da yok gibi siz çalısmalara devam
Senin kaçıncı gün bu gün ne zaman test yapacaksınAh inşallah hepimiz aynı sebepten buradayızgüzel haberlerini alalım birbirimizin
Benim bat 18 ocak ama regl gecikmesi olmazsa test falan yapmayacagım üzülüyorum birazcıkSenin kaçıncı gün bu gün ne zaman test yapacaksın
Yarın daha da silikleşecektir merak etmeyinKaç gündür pik gibi sanki bakalım bu gün kasik ağrım da çok inş catlamistir bu gün yarın bakacak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?