- 28 Aralık 2020
- 97
- 38
- 3
- 35
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
-
Aynen ovulasyon testine güvenmeyin erken gebelik testlerinden bir tane deneyin derim ben dilerim güzel sonuclar alırsınızKizlar bi bakim bakalim cuma gebelik testi yapmistim cikmadi Yarin adet gunum bugun bi ovulasyon yapim dedim bu sekil cikti sizce
Eğer gebeliğiniz olumlu olursa bizi de yönlendirebilir misiniz? Nasıl ilerleyelim hangi altın günleri değerlendirelimKizlar bi bakim bakalim cuma gebelik testi yapmistim cikmadi Yarin adet gunum bugun bi ovulasyon yapim dedim bu sekil cikti sizce
Sanki yarın bi tık daha koyulasır ve pik olurmus gibi geldi bana amaBenimde iki gün pik çıktı normal sanırım yarın heralde silikleşir die umuyorum inş olur
OlabilirSanki yarın bi tık daha koyulasır ve pik olurmus gibi geldi bana ama
Bende bu ay ilk kez duzenli takip ediorum hep pik test neden olabilir
Bende bu ay ilk kez duzenli takip ediorum hep pik test neden olabilir
Bende bir gebenin günlüğü ile takip ettim bu ay bu aradaEki Görüntüle 2755524 canım bak brnimkilerde bu şekilde pik zannettim 13 ve 15 i daha sonra birebeningünlüğü diye sayfa var instagramda oraya sordum daha olmamış devam et dedi bana kalırsa sendede olmuş pik ama kafam iyice karıştı benim p yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum tecrübeli olanlar yardım ederse seviniriz
Oraya sordun mu pekiBende bir gebenin günlüğü ile takip ettim bu ay bu arada
Pik olması için t nin c den gözle görülür farklı koyu olması gerekiyor bu arada. Sizde o olmamıs ama yumurtama da da benim 2 çizgi neredeyse aynıydı. 13 ve 15 baya yumurtlama gibi. Ama ben o kadar anlamıyorum ben de yeni anlamaya calısan biriyim sadece kendi testlerimle kıyaslayarak söylüyorum tabii
Aynen sordum ben pik gördüğümde evet pik demişti o daOraya sordun mu peki
Çok güzel o zamanAynen sordum ben pik gördüğümde evet pik demişti o da
Ama tabii hala ben de anlayamadım hala tam ne zaman değerlendirilmeliÇok güzel o zaman
Pikten başlayıp 3 günü diyorlar canım eğer pik 2 3 gün sürerse yumurtanın çatladığı günüde mutlaka değerlendirmen gerekiyor. Piki değerlendirmende çok önemliymiş çünkü ne zaman çatlayacağı belli olmadığı için içerde hazır sperm bulundurun diyorlar öğrendiklerim bunlarAma tabii hala ben de anlayamadım hala tam ne zaman değerlendirilmelikimi yumurtama öncesi diyor, kimi yumurtlama, kimi ise catlama, kimi de catlama sonrası da hangisini değerlendirmemiz gerektiğini şaşırdım ben
Ayın 3 nde çok koyu oldu aslında ozaman kesin pik die düşündüm bu yaptıklarım o günkü kadar köyü olmadı aslındaEki Görüntüle 2755524 canım bak brnimkilerde bu şekilde pik zannettim 13 ve 15 i daha sonra birebeningünlüğü diye sayfa var instagramda oraya sordum daha olmamış devam et dedi bana kalırsa sendede olmuş pik ama kafam iyice karıştı benim p yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum tecrübeli olanlar yardım ederse seviniriz
Adetimden sonra 12 gün geçti sanmıyorum amabazı yerlerde gebelik durumunda böyle test sonucu görüldüğünü iletiyorlar öyle bir ihtimaliniz olabilir mi? Testlerin hepsinin bozuk olma ihtimali
Hic belli olmuyormus canım ya erken yumurtama olanlar da varmıs gec olan da hic olmayan da arastıra arastıra ögreneceğizAdetimden sonra 12 gün geçti sanmıyorum ama
Canım sen hamile olabilirsin umut vermiş gibi olmayım ama inşşlh güzel haberler alırsınKizlar bi bakim bakalim cuma gebelik testi yapmistim cikmadi Yarin adet gunum bugun bi ovulasyon yapim dedim bu sekil cikti sizce
Hepimiz için güzel haberler alacağımız günler olsun dilerimMerhaba kızlar benimde 3 günüm var adetim bitsin hemen başlıycam vücut sıkacaklığımıda yataktan kalkmadan ölçücem inşşlh. Bu arada kızlar Folik asit de başlamadıysanız başlayın. İnşşlh bu ay hepimiz güzel haberler alalım bir birimize dua edelim canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?