Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Takibi yapanlar bulusalım mı? Aralık Sonu Ocak başı:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ovulasyon testi mi acaba? Moralinizi bpzmayın herkeste hamileyken ovulasyon çift çizgi olur diye bi kosul var mı sanmıyorum. Benim de bat ptesi ovulasyon testlerine ben de hala devam ediyorum 2. Yumurtlama olursa kaçırmayayım diye ama benim de hep silik

İnşallah bebeğin tutunmustur sana canım
Nezmandir düşünüyorsun bebiş
Bu 7.ay canım Allahım inşAllah daha fazla bekletmesin hiç birimizi. Senin ne kadar oldu
Ben üzerime alınmışım sanırım
Sen ben var mı canım ger birimiz burada birbirimize umut olmaya çalışıyoruz işte destek olacağız birbirimize

İnşallah bebeğin tutunmustur sana canım
Nezmandir düşünüyorsun bebiş
Canımm bugünde test yaptım dünden de koyu çıktı bakar mısın bugün 24.gün regle 5 gün kaldı ay sence ne anlama geliyor ya . Testleri ekliyorum

Eklentiler

• ED8B8123-4D08-491D-B95B-A4D0CB101DE9.jpeg
    221,1 KB · Görüntüleme: 36
  • B4DF51D1-A567-494C-82BD-A295E810B9C2.jpeg
    209,4 KB · Görüntüleme: 36
  • B0770A04-6A29-4892-8014-419C96CBC4F8.jpeg
    167,9 KB · Görüntüleme: 33
Siz

Sizde mi ovulasyon testine bakarak söylüyorsunuz karamsarlıga kapılmayalım bence ya ovulasyon testleri her zaman gebeliği gösterir mi lh ta mı artmalı gebelikte ben mi acaba bilgisizim bilemedim de
Bende bu ay ovulasyon takibi yaptım yumurtlama çatlama oldu bugün çatlama sonrası 12. Günüm

Canımm bugünde test yaptım dünden de koyu çıktı bakar mısın bugün 24.gün regle 5 gün kaldı ay sence ne anlama geliyor ya . Testleri ekliyorum
Canım senin çizgilerin hep aynı koyulukta bence sen gebesin yerinde olsam test yaparım vallah ay inşallah gebesindir ya

Siz

Sizde mi ovulasyon testine bakarak söylüyorsunuz karamsarlıga kapılmayalım bence ya ovulasyon testleri her zaman gebeliği gösterir mi lh ta mı artmalı gebelikte ben mi acaba bilgisizim bilemedim de
Ya çoğu kişi ovulasyon ile de öğreniyor evinde o var die sonra testle gebe olduklarını öğreniyorlar

Kızlar ben bgn kaset test yaptım ama 5 dakikadan sonra çok ince bı cizgi çıktı kuruma çizgisi galiba dimi

Bunuda 3 gün önce yapmıştım kendi kendime hayali çizgi görmüştüm çekmiştim ama bisy yok halbuki dimi

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-12-15-50-34-350_com.miui.gallery.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar, birçok kişi ovülasyon testi pozitif çıktığında gebeliğini öğreniyor. Benim reglime 3-4 gün var fakat silik olan 2. Çizgi bugün tamamen silinmiş. Sanırım hamile değilim
YA hiç öyle düşünmeyin ben aslında bu konuda dün yazacaktım ama her insanda olmuyor diye yazmak istemedim benim hamile olduğum zaman ben bunu okumuştum defalarca denedim lh testinile hiç yok denecek kadar di ikinci çizgi hanelik testi pozitif çıkıyor betam artıyordu ama yok lh testi testim hiç iki çizgi olmadı hep diyorlardı hamile iseniz lh testleri çizgileri çok koyu demişlerdi bende de test fazla idi kaç defa denedim yok. Biraz uzun oldu ama inanın herkeste aynı olmuyor bence kendinizi olumsuz sartlamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…