- 13 Ocak 2021
- 327
- 315
- 53
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
-
Bak ne düşündüm. Eğer 2.kez yumurtlama oluyorsa, beklediğin tarihte regl olmazsın. Regl in düzenli mi? Eğer düzenliyse, bu testi yaptığında mı 2. kez yumurtlamaya denk geliyorsun? ki ne büyük tesadüf olur. Diğer seçenek daha ağır basıyor gibi. Bu sadece benim düşüncem. Seni umutlandırmak niyetiyle yazmıyorum
Yani bazı kadınların ayda 2 kez yumurtlayabiliyormus ama 6 gün var diyorsunuz belki erken gebelik oldu hemen dollendi rahime yerlesti bı belirtiniz varmı bence siz bı erken gebelik testi yapın bu kadar koyuluga gebe isenin silikte olsa çizgi çıkar bence ve değilsen 6 gün önce öğrenenler de var başka sayfalarda
Rabbim bir hafta sonra sana müjdeni almayı nasip etsin inşAllah bu ay bebeğin rahmine düşmüş olsun Rabbime duamdır sanada herkesede nasip olsun ve banadaAy inşallah ya ben de o kadar çok istiyorum ki
Geç yumurtlama olduğunda regl beklenen zamanda gelmiyormuş.Yani evet bende onu düşünüyorum regl düzenli 28 günde bir en fazla bir gün oynar. Bu test gebelik yoksa ikinci kez yumurtlama anlamına geliyor o zaman ben 6 gün sonra regl olmayacak mıyım
Yaaa çok duygulandım. İnşallah canım. İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın RabbimRabbim bir hafta sonra sana müjdeni almayı nasip etsin inşAllah bu ay bebeğin rahmine düşmüş olsun Rabbime duamdır sanada herkesede nasip olsun ve banada
Geç yumurtlama olduğunda regl beklenen zamanda gelmiyormuş.
Yaaa çok duygulandım. İnşallah canım. İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın Rabbim
2.kez yumurtlama mıdır bilemiyorum canım. Kafanı karıştırmak istemem. Özür dilerim. Benim geç yumurtlama olduğu için, bana gelen yorumlar bu yönde oldu.Allah Allah ikinci kez yumurtlamadada geçerli mi acaba bu iyice karıştı kafam
Amin inşallah. Seni anlıyorum canım, çünkü aynı durumdayız İnanAmin aminn aminn öyle çok istiyorum ki artık korkular bir yandan bir yandan içinin daralması bunu yaşamayan anlayamaz tez vakitte Rabbim bizide boş bırakmasın onun hazinesi çok geniştir bizede nasibimizi göndersin inşAllah
2.kez yumurtlama mıdır bilemiyorum canım. Kafanı karıştırmak istemem. Özür dilerim. Benim geç yumurtlama olduğu için, bana gelen yorumlar bu yönde oldu.
İnşallahhhhhhhNe özrü canım benim ne kadar yardımcı oldun bana zaman ayırdın ilgilendin ah ah inşAllah bu hafta hayırlı haberleri verelim birbirimize inşAllah
Evet canım eğer gebe isen ovulasyon bukadar oyuzden köyü çıkıyorsa erken gebelik testi kesin çıkarEvet iki kez yumurtlama ihtimali elbetteki var ama ilk kez ovülasyon kullandığım için elimde diğer aylardada bu durum acaba oldu mu karşılaştırabileceğim bir veri yok. Ovülasyon bu kadar erken koyu çıkıyorsa gebelik testindede erkenden sonuç verir mi diyorsunuz
Evet canım eğer gebe isen ovulasyon bukadar oyuzden köyü çıkıyorsa erken gebelik testi kesin çıkar
Kızlar, birçok kişi ovülasyon testi pozitif çıktığında gebeliğini öğreniyor. Benim reglime 3-4 gün var fakat silik olan 2. Çizgi bugün tamamen silinmiş. Sanırım hamile değilimRabbim bir hafta sonra sana müjdeni almayı nasip etsin inşAllah bu ay bebeğin rahmine düşmüş olsun Rabbime duamdır sanada herkesede nasip olsun ve banada
Kızlar, birçok kişi ovülasyon testi pozitif çıktığında gebeliğini öğreniyor. Benim reglime 3-4 gün var fakat silik olan 2. Çizgi bugün tamamen silinmiş. Sanırım hamile değilim
Off neden böyle oldu ya ne olur üzülmeKızlar, birçok kişi ovülasyon testi pozitif çıktığında gebeliğini öğreniyor. Benim reglime 3-4 gün var fakat silik olan 2. Çizgi bugün tamamen silinmiş. Sanırım hamile değilim
NasipOff neden böyle oldu ya ne olur üzülme
İnşallah bebeğin tutunmustur sana canımAh keşke öyle olsa ya erkenden yapmaya korkuyorum ama şu an 5 gün kaldı ovülasyona devam edeceğim bakalım koyu çıkmaya devam edecek mi dua et ne olur
Bu 4. ay denememiz olacakİnşallah bebeğin tutunmustur sana canım
Nezmandir düşünüyorsun bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?