Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Takibi yapanlar bulusalım mı? Aralık Sonu Ocak başı:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yani evet bende onu düşünüyorum regl düzenli 28 günde bir en fazla bir gün oynar. Bu test gebelik yoksa ikinci kez yumurtlama anlamına geliyor o zaman ben 6 gün sonra regl olmayacak mıyım

Evet iki kez yumurtlama ihtimali elbetteki var ama ilk kez ovülasyon kullandığım için elimde diğer aylardada bu durum acaba oldu mu karşılaştırabileceğim bir veri yok. Ovülasyon bu kadar erken koyu çıkıyorsa gebelik testindede erkenden sonuç verir mi diyorsunuz

Yaaa çok duygulandım. İnşallah canım. İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın Rabbim

Amin aminn aminn öyle çok istiyorum ki artık korkular bir yandan bir yandan içinin daralması bunu yaşamayan anlayamaz tez vakitte Rabbim bizide boş bırakmasın onun hazinesi çok geniştir bizede nasibimizi göndersin inşAllah

Amin inşallah. Seni anlıyorum canım, çünkü aynı durumdayız İnan

2.kez yumurtlama mıdır bilemiyorum canım. Kafanı karıştırmak istemem. Özür dilerim. Benim geç yumurtlama olduğu için, bana gelen yorumlar bu yönde oldu.

Ne özrü canım benim ne kadar yardımcı oldun bana zaman ayırdın ilgilendin ah ah inşAllah bu hafta hayırlı haberleri verelim birbirimize inşAllah

Evet canım eğer gebe isen ovulasyon bukadar oyuzden köyü çıkıyorsa erken gebelik testi kesin çıkar

Rabbim bir hafta sonra sana müjdeni almayı nasip etsin inşAllah bu ay bebeğin rahmine düşmüş olsun Rabbime duamdır sanada herkesede nasip olsun ve banada
Kızlar, birçok kişi ovülasyon testi pozitif çıktığında gebeliğini öğreniyor. Benim reglime 3-4 gün var fakat silik olan 2. Çizgi bugün tamamen silinmiş. Sanırım hamile değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…