- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetin gecikti mi peki.Beklemek ne kadar zor kızlar ya zaman geçmiyo geçtikçe regl olcam diye de bi korku bi yandan da yok yok busefer oldu diyen bir umut ışığı off offf
Yok canım bat 16 ocak o yüzfen beklemek zor yaadetin gecikti mi peki.
Canım bu neden böyle ki böyle olmaması lazım :/ bu arada bende bugün regl oldum battan üç gün erken :O
Canım pazartesi bi ovülasyon yap istersen koyulaşma varsa kesin olmasa da çoğu kişi de bet sonuç veriyorBeklemek ne kadar zor kızlar ya zaman geçmiyo geçtikçe regl olcam diye de bi korku bi yandan da yok yok busefer oldu diyen bir umut ışığı off offf
Hayırlısı olsun canım şansımız öteki aya inşallahda evet işte bende onu sordum tuafıma gitti kimsenin bu kadar koyu değil baktıklarımda adetim biteli iki gün oldu sıvı alımına falan dikkatte ettim anlamadım yani yarınkine bakıcam bide bakım odamı öyle olucakCanım bu neden böyle ki böyle olmaması lazım :/ bu arada bende bugün regl oldum battan üç gün erken :O
Allah Allah bi takip et bakalım canım hayırlısı olsun inşallahHayırlısı olsun canım şansımız öteki aya inşallahda evet işte bende onu sordum tuafıma gitti kimsenin bu kadar koyu değil baktıklarımda adetim biteli iki gün oldu sıvı alımına falan dikkatte ettim anlamadım yani yarınkine bakıcam bide bakım odamı öyle olucak
Amin canım inşallahAllah Allah bi takip et bakalım canım hayırlısı olsun inşallah
Canım benim yine bugünkü ovülasyonn testimde aynısı çıktıAllah Allah bi takip et bakalım canım hayırlısı olsun inşallah
Bende tam sana bakıyordum yazmış mı diyeCanım benim yine bugünkü ovülasyonn testimde aynısı çıktı
Valla bende senden güzel haberler bekliyorum ama hayatım benim bence gebelik ihtimalim yok adet geçikmesi olmuştu test yaptım çıkmadı eee sonra 5 gün süren sancılı adet oldum sanmıyorum gebelik olsun ama bu ovülasyon testleride beni öldürcek valla bi umut başladım ama hüsran olucak gibiBende tam sana bakıyordum yazmış mı diyeadet biter bitmez yumurtlamış olamazsın herhalde. Bi test bi yapsan :/ ama çıkmazsa çok üzülürüm lh başka ne için yükselir acaba
Canım bende kaçırdım bu ay treni üç gün erken oldum hatta regl. Önümüzdeki aya inşallah ama senin durumu anlamadım ben :/Valla bende senden güzel haberler bekliyorum ama hayatım benim bence gebelik ihtimalim yok adet geçikmesi olmuştu test yaptım çıkmadı eee sonra 5 gün süren sancılı adet oldum sanmıyorum gebelik olsun ama bu ovülasyon testleride beni öldürcek valla bi umut başladım ama hüsran olucak gibi
Ben hala yumurtlama günümü yakalayabilmiş değilim. Hergün kurallara uygun yapıyorum ovülasyon testini ama çift çizgiyi bir türlü yakalayamadım. Ve bugün 19. Gün çok şaşkınım normalmi yani bu ben anlamadımkiKızlar ne alemdesiniz ne var ne yok :)