Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar bu ay yumurta takibi yapıyorum ama tuaf olan bir durum var ki bugün adetin 13.günü olmasına rağmen testte ikinci çizgi hiç çıkmıyor şaştım kaldım ne olabilir fikri olan varmi

Birşey soracağım ben 25 gün önce kürtaj oldum. Şimdi de adet oldum. Ovulasyon testi yaptim. Çift çizgi. Acaba beta hgc daha düşmedi ondan mı öyle.

KIZLAR MERHABA BİRŞEY SORACAĞIM,BUGÜN REGLİ GÜNÜMDEN SAYINCA 17.GÜNÜM 1 GÜN ARAYLA DEĞERLENDİK. OVULASYON TESTİ KULLANMADIM KENDİMİ TAKİP EDİYORUM HİÇ AKINTIM YOK YUMURTA ÇATLAMASI OLMAMIŞTIR DDİMİ

Akıntı olması çatlama belirtisi değildir her zaman.Ben ov. testiyle gebe kaldım çatladığı zaman akıntı olmamıştı

Akıntı olması çatlama belirtisi değildir her zaman.Ben ov. testiyle gebe kaldım çatladığı zaman akıntı olmamıştı
internette araştırdığımda akıntı sıklığı arttığı zaman yumurtanın çatlamış olduğunu gösterir diyorrdu merak ettim bende. bu ay hamile kalmazsam bende diğer ay ovulasyon testi kullanacağım.. Bakalım yumurtlama haftamdayım artık göreceğiz..

Günaydın, arkadaşlar, Sizlere bir sorum olacak.
Belki bu kadar erken belirti beklememek lazım çok da haklısnız. Ama bu ilk kez başıma geliyor diyebilrim. Bu ay ovulasyon testinde pikten önce ki 2 günü ve pikten sonraki 2 günü değerlendirdik. Maalesef pik günün değerlendiremedik. Yumurtam çatladığın da gördüm testlerinde. Dün akamdan beri başım ağrıyo tek taraflı migren gibi. Bu bende renglden 1 yada 2 gü önce muhakkak olur ama henüz renglime çok var ovuslayon haftamı yeni doldurdum 2 gün önce atladı yani yumurtam öyle söyliim. Kasık ağrımda var şuan. Bunu neye yormalıyım. Yumurtam yeni mi çatlıyor acaba? Yoksa döllenme mi oluyor? Allahım hayırlısını versin inşallah öyledir diyorum.

merhaba, bende sizle aynıyım şu an . sağ kasığım da ağrı var aynı ağrıyı yumurtlama gününde de hissetmiştim

kızlar bat günüm değişti normalde 11 temmuzda hasta olmam gerekti ama 4 temmuzda oldum bnde ovulasyon testi kullanıyorum bu ay devam edeyim mi yapmaya
Sanki bugn yaptığım biraz silik gibi geldi bana anlamıyorum ama

bence devam et ben pik görene kkadar ve çatlayana kadar devam ettim yumurtlama günüm 4 gün erken oldu bu ay iyiki test yaptım

bence devam et ben pik görene kkadar ve çatlayana kadar devam ettim yumurtlama günüm 4 gün erken oldu bu ay iyiki test yaptım
Testler cok iyi n zmn adet olacağını bilmek güzel planını ona göre yapıyorsun. Gecen ay bnde erken gordum bu ay bakalim n olcak yarin testlere başlarım...

Testler cok iyi n zmn adet olacağını bilmek güzel planını ona göre yapıyorsun. Gecen ay bnde erken gordum bu ay bakalim n olcak yarin testlere başlarım...
evet aynen çok iyi oluyor benim çok değişken bazen 30 gün bazen 38 gün adet döngüm test sayesinde anladım şu ban bat bekliyorum 1 haftam falan kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…