Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim valla kocam da yilacak benden yakında

Bende katılıyorum buna. Normaldede zaten bir gün ara ile ilişki oluyor bizde ama tutmuyor 72 saat canlı kalsa çoktan tutardı bencede.

Gözünüz aydın
Bugünü de değerlendirirseniz süper olur.Geriye kalan bebiş haberini beklemek.
Canım merhabaa. Bugün regl günüm. Sanırım elimde bi pozitif var. Salı günü doğum günüm, bir aksilik çıkmazsa ilk kontrolüme gidicem. Keseyim görebilmeyi umut ediyorum

Eklentiler

• 20210624_143808.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 44
Canım merhabaa. Bugün regl günüm. Sanırım elimde bi pozitif var. Salı günü doğum günüm, bir aksilik çıkmazsa ilk kontrolüme gidicem. Keseyim görebilmeyi umut ediyorum
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi gebelik olsun inşallah

Yaa benimde salı doğum günüm inşallah bende o gün erken gebelik testi yapacağım inşallah bende böyle pozitif görürüm benim için de dua eder misin

Yaa benimde salı doğum günüm inşallah bende o gün erken gebelik testi yapacağım inşallah bende böyle pozitif görürüm benim için de dua eder misin
Doğum günün kutlu olsun şimdidennn. Dilerim sana da gğzel bi doğum günü hediyesi olurr. minik kendini gösterir umarımm yaz buraya da olur mu

hayırlı uğurlu olsun :) doğum gününüz kutlu olsun şimdiden . hangi günleri değerlendirdiniz ?

Merhaba canım kontrole gidicektin bugün gittin mi ? Güzel haberler yazarsın inşallah
Merhabaaa. Evet gittimm gözbebeğim kadarcık bi kesemiz var. 2.9mm. Cuma tekrar gidicem beta takibi için. Dün beta 1073 çıktı. Bakalım cumaya ne olucak sabırsızlanıyorumm

Siz hangi gün degerlendirdinuz ve tuttu

Sizce durum nedir başka ilişki olmadi sizce tutma şansı var mı

Eklentiler

• Screenshot_20210701-130057_Samsung Notes.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…