- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Ben çatlama günü sabahı yapmıştım ama bu akşamı benim fikrimi sorarsanız mutlaka değerlendirin derim ben 2 gün yumurtlama günü yumurtlama gününden bir önceki günü çatlama günü hem sabahı hem akşamı değerlendirdim zavallı kocacığım ne oluyor dedi kendi kendine
Ben kocama diyordum ki ucunda hamilelik olmasa gece gündüz arka arkaya bu eziyet çekilmez ona göre hava hoş tabiTeşekkür ederim valla kocam da yilacak benden yakında
İnşallah çıkar hayırlı haberlerinizi verirsinizOvü testim kalmadı malesef sabah hgc yaparım artık varsa çıkar zaten
Valla sıktım artık napalm inşallah kavusurum bu ay kuzumaBen kocama diyordum ki ucunda hamilelik olmasa gece gündüz arka arkaya bu eziyet çekilmez ona göre hava hoş tabiNeyse bebişe giden her yol mübahtır biraz dişinizi sıkın
İnşallahValla sıktım artık napalm inşallah kavusurum bu ay kuzuma
Bende katılıyorum buna. Normaldede zaten bir gün ara ile ilişki oluyor bizde ama tutmuyor 72 saat canlı kalsa çoktan tutardı bencede.Ya sperm 72 saat canlı kalıyor deniliyor ama bence garantiye almak açısından çatlama gününü de değerlendirseniz daha iyi olur ve tutma ihtimali daha yüksek.Ov testinden önce gün aşırı ilişkiye giriyordum 72 saat canlı kalıyorsa o zaman tutardı bence.
Canım merhabaa. Bugün regl günüm. Sanırım elimde bi pozitif var.Gözünüz aydın
Bugünü de değerlendirirseniz süper olur.Geriye kalan bebiş haberini beklemek.
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah canımCanım merhabaa. Bugün regl günüm. Sanırım elimde bi pozitif var.Salı günü doğum günüm, bir aksilik çıkmazsa ilk kontrolüme gidicem. Keseyim görebilmeyi umut ediyorum
AminnnnYaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah canımAllah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi gebelik olsun inşallah
Yaa benimde salı doğum günümCanım merhabaa. Bugün regl günüm. Sanırım elimde bi pozitif var.Salı günü doğum günüm, bir aksilik çıkmazsa ilk kontrolüme gidicem. Keseyim görebilmeyi umut ediyorum
Doğum günün kutlu olsun şimdidennn. Dilerim sana da gğzel bi doğum günü hediyesi olurr.Yaa benimde salı doğum günüminşallah bende o gün erken gebelik testi yapacağım inşallah bende böyle pozitif görürüm benim için de dua eder misin
Sağolasın seninde doğum günün kutlu olsun canımDoğum günün kutlu olsun şimdidennn. Dilerim sana da gğzel bi doğum günü hediyesi olurr.minik kendini gösterir umarımm yaz buraya da olur mu
hayırlı uğurlu olsun :) doğum gününüz kutlu olsun şimdiden . hangi günleri değerlendirdiniz ?Canım merhabaa. Bugün regl günüm. Sanırım elimde bi pozitif var.Salı günü doğum günüm, bir aksilik çıkmazsa ilk kontrolüme gidicem. Keseyim görebilmeyi umut ediyorum
Teşekkür ederimmmSağolasın seninde doğum günün kutlu olsun canıminşallah bebisin sağlıkla gelsin
Teşekkür ederimmhayırlı uğurlu olsun :) doğum gününüz kutlu olsun şimdiden . hangi günleri değerlendirdiniz ?
Merhaba canım kontrole gidicektin bugün gittin mi ? Güzel haberler yazarsın inşallahCanım merhabaa. Bugün regl günüm. Sanırım elimde bi pozitif var.Salı günü doğum günüm, bir aksilik çıkmazsa ilk kontrolüme gidicem. Keseyim görebilmeyi umut ediyorum
Merhabaaa. Evet gittimmMerhaba canım kontrole gidicektin bugün gittin mi ? Güzel haberler yazarsın inşallah
Siz hangi gün degerlendirdinuz ve tuttuYa sperm 72 saat canlı kalıyor deniliyor ama bence garantiye almak açısından çatlama gününü de değerlendirseniz daha iyi olur ve tutma ihtimali daha yüksek.Ov testinden önce gün aşırı ilişkiye giriyordum 72 saat canlı kalıyorsa o zaman tutardı bence.
Ben adetin 12.-13. günü yumurtlama 14. günü çatlama gördüm 11-12-13-14 değerlendirdim.Siz hangi gün degerlendirdinuz ve tuttu