Teste devam et canım hergün aynı saatte yapıyosun dimi?Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var!!! Dün ilk defa ovulasyon testi yaptım (24 Temmuzda reglim bitti, 26 sinda test yapmaya başladım) dün ilk gün olmasına rağmen T çizgisi gayet belirgindi ama çok koyu değildi bugün pik yapmasını beklerken silik çıktı kafam çok karışık bu durumu yaşayan var mi? Ne oldu böyle anlamadım
Aynı saat araliginda yapıyorum canımTeste devam et canım hergün aynı saatte yapıyosun dimi?
Maşallahh bugün ve yarın kesinlikle değerlendir kuzumAynı saat araliginda yapıyorum canımdün yumurtlamayı gördüm sonunda bugun de öyle
Bugün yumurtam çatladı umarim değerlendirebilirimMaşallahh bugün ve yarın kesinlikle değerlendir kuzum
bugün benimde yumurtlama günüm yarın çatlar dıye umuyorum hayırlı haberleri birlikte birbirimize vereilim bat ne zaman ?Bugün yumurtam çatladı umarim değerlendirebilirimdünü es geçmek zorunda kaldık sadece 13. Günü değerlendirebildim hayırlısı olsun
Hayir canım olmamış henüzKizlar yumurtlama olmus mu sizce?
Benşmde 15Ay insAllahhhh15 Ağustos görünüyor umarım olmam senin peki
Benşmde 15
Umutlar birdahaki aya kaç aydır denemedesınız canımBen bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif
Benımde yeni canım 2 aydırYeni canım Temmuz ayini çok degerlendiremedim bir de.. hayırlısı olsun adete 8-9 gün kala yapılan erken gebelik testleri ne kadar doğru sonuç verir bilmiyorum ama şansımı denemek istedimsenin kaç ay oldu peki
merhaba hamilesiniz sanırım tebrikler ovulasynda hangi günleri değerlendirdinizBakar mısınız kızlar teste bi
Eki Görüntüle 2890566
Benm esim yanımda degil normalde canm o ay izindeydi duzensizdi yani iliski neredeyse boş günümüz yoktu ama 17-18-19-20 temmuzu değerlendirdik oyle söyleyeyim sana pik hafif 17 temmuzda başladı gibi tam koyu 19 temmuz iste 20sinde siliklesti snrasinda 23-24 degerlendik tamamen 24unde siliklesti cunkumerhaba hamilesiniz sanırım tebrikler ovulasynda hangi günleri değerlendirdiniz
Anladım canım güzel eğerlendirmişsin tutmuş bende bu ay değerlendirdim bakalım inşallah senin gibi tutar :)Benm esim yanımda degil normalde canm o ay izindeydi duzensizdi yani iliski neredeyse boş günümüz yoktu ama 17-18-19-20 temmuzu değerlendirdik oyle söyleyeyim sana pik hafif 17 temmuzda başladı gibi tam koyu 19 temmuz iste 20sinde siliklesti snrasinda 23-24 degerlendik tamamen 24unde siliklesti cunku
Insallah canm ınsallah ❤Anladım canım güzel eğerlendirmişsin tutmuş bende bu ay değerlendirdim bakalım inşallah senin gibi tutar :)