Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet korunurken hep bende öyle sanmıştım 4 ayın sonunda oldu çok şükür
Ben de gçen ay hep rüyamda gördüm ve sonunda hamileliğimi öğrendim sizinde öyle olur inşallah
İnşallah çok istiyorum şansımada hep etrafımdakiler doğum yaptı vs hep bebek sevmekle geçti. Öyle olunca insan inanın alıp eve getirmek istiyor bir an önce olsun istiyor öyle güzeller ki hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısıda biran öncee benim başıma olsun isteyenlerle

Takvime göre bugün yumurtlama günüm akıntım yok ama sağ kasıkda hafif bir sızı var gibi psikolojik mi bilemiyorum sabah yaptım erkenden yine silik

2 aydır bende ovü ile deniyorum tutmadı malesef üst üstemi birliktelik oldu gün aşırımı
Ben adetin 12-13.günleri pik görmüştüm 14.günü çatlama görmüştüm 11-12-13-14 değerlendirdik sadece başka gün değerlendirmedik ben anneme gitmiştim kalmaya yaklaşık 1 hafta kaldım geldikten sonra 2 kere aralıklı günlerle ilişki oldu ama onlarda tuttuğunu sanmam pik günlerde tuttuğu kesin

Benim sıkıntım sanırım çatlamayı değerlendirmediğimiz için olmuyor bu ay mesela 15. gün pik oldu 17. gün çatladı ben 13.14.ve 16 günü değerlendirdim 2 aydır çatlamayı değerlendirmiyorum

Benim sıkıntım sanırım çatlamayı değerlendirmediğimiz için olmuyor bu ay mesela 15. gün pik oldu 17. gün çatladı ben 13.14.ve 16 günü değerlendirdim 2 aydır çatlamayı değerlendirmiyorum
Ya sperm 72 saat canlı kalıyor deniliyor ama bence garantiye almak açısından çatlama gününü de değerlendirseniz daha iyi olur ve tutma ihtimali daha yüksek.Ov testinden önce gün aşırı ilişkiye giriyordum 72 saat canlı kalıyorsa o zaman tutardı bence.

Bende öyle düşüyorum önemli olan çatlama günü 11. gün test yaptım negatif çıktı bugün 14. gün yarın regl olmam gerekiyor inşallah olmam erken değil dimi 11. gün test için

Bende öyle düşüyorum önemli olan çatlama günü 11. gün test yaptım negatif çıktı bugün 14. gün yarın regl olmam gerekiyor inşallah olmam erken değil dimi 11. gün test için
Nasıl yani pek anlayamadım yarın regl olmanız gerekiyorsa ov testine ne zaman başladınız

Nasıl yani pek anlayamadım yarın regl olmanız gerekiyorsa ov testine ne zaman başladınız
Ovü dönemim geçti canım benim ben şuan bekleme aşamasındayım 6 haziranda yumurtam çatladı en son 5 haziranda birliktelik oldu yani yumurtlamadan sonra 11. gün test yaptım negatif bugün 14. günüm yarında bat günüm

Şuan elinizde başka ovulasyon testi varsa yapıp buraya atar mısınız ?

Himmm ben yarın Sabah yapacaktım ama olmaz mı? Sabah da spermler hareketli olduğu için
Ben çatlama günü sabahı yapmıştım ama bu akşamı benim fikrimi sorarsanız mutlaka değerlendirin derim ben 2 gün yumurtlama günü yumurtlama gününden bir önceki günü çatlama günü hem sabahı hem akşamı değerlendirdim zavallı kocacığım ne oluyor dedi kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…