Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çatlama günü sabahı yapmıştım ama bu akşamı benim fikrimi sorarsanız mutlaka değerlendirin derim ben 2 gün yumurtlama günü yumurtlama gününden bir önceki günü çatlama günü hem sabahı hem akşamı değerlendirdim zavallı kocacığım ne oluyor dedi kendi kendine 😂🤭🤭
🤣🤣🤣 Teşekkür ederim valla kocam da yilacak benden yakında 🙈

Ya sperm 72 saat canlı kalıyor deniliyor ama bence garantiye almak açısından çatlama gününü de değerlendirseniz daha iyi olur ve tutma ihtimali daha yüksek.Ov testinden önce gün aşırı ilişkiye giriyordum 72 saat canlı kalıyorsa o zaman tutardı bence.
Bende katılıyorum buna. Normaldede zaten bir gün ara ile ilişki oluyor bizde ama tutmuyor 72 saat canlı kalsa çoktan tutardı bencede.

Gözünüz aydın 😊
Bugünü de değerlendirirseniz süper olur.Geriye kalan bebiş haberini beklemek.🥰
Canım merhabaa. Bugün regl günüm. Sanırım elimde bi pozitif var. 🥰🥰 Salı günü doğum günüm, bir aksilik çıkmazsa ilk kontrolüme gidicem. Keseyim görebilmeyi umut ediyorum🙏🙏

Eklentiler

• 20210624_143808.jpg
    20210624_143808.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 44
Canım merhabaa. Bugün regl günüm. Sanırım elimde bi pozitif var. 🥰🥰 Salı günü doğum günüm, bir aksilik çıkmazsa ilk kontrolüme gidicem. Keseyim görebilmeyi umut ediyorum🙏🙏
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah canım ♥️🥰 Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi gebelik olsun inşallah ♥️♥️😍

Yaa benimde salı doğum günüm 🤩🤩🤩🤩 inşallah bende o gün erken gebelik testi yapacağım inşallah bende böyle pozitif görürüm benim için de dua eder misin 🤲🤲

Yaa benimde salı doğum günüm 🤩🤩🤩🤩 inşallah bende o gün erken gebelik testi yapacağım inşallah bende böyle pozitif görürüm benim için de dua eder misin 🤲🤲
Doğum günün kutlu olsun şimdidennn. Dilerim sana da gğzel bi doğum günü hediyesi olurr. 🥰🥰🥰 minik kendini gösterir umarımm 🙏🙏 yaz buraya da olur mu🥰

hayırlı uğurlu olsun :) doğum gününüz kutlu olsun şimdiden . hangi günleri değerlendirdiniz ?

Merhaba canım kontrole gidicektin bugün gittin mi ? Güzel haberler yazarsın inşallah 🥰
Merhabaaa. Evet gittimm😍 gözbebeğim kadarcık bi kesemiz var. 2.9mm. Cuma tekrar gidicem beta takibi için. Dün beta 1073 çıktı. Bakalım cumaya ne olucak sabırsızlanıyorumm🥰

Ya sperm 72 saat canlı kalıyor deniliyor ama bence garantiye almak açısından çatlama gününü de değerlendirseniz daha iyi olur ve tutma ihtimali daha yüksek.Ov testinden önce gün aşırı ilişkiye giriyordum 72 saat canlı kalıyorsa o zaman tutardı bence.
Siz hangi gün degerlendirdinuz ve tuttu

Sizce durum nedir başka ilişki olmadi sizce tutma şansı var mı

Eklentiler

• Screenshot_20210701-130057_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20210701-130057_Samsung Notes.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 50
X