Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetten 7 gun sorna başla bence canim bende 30 35 arasi adet oluyorum belli olmuyor

Reactions: Jou
Merhaba herkesee. Benim 14.güne kadar t çizgim çok çok silikti. Yumurtlamıcam heralde diyodum. Bunlar dün ve bugüne ait. Dün piki gördüm. Ama bugün de pik. Silikleşmemesi normal mi acaba? Yumurtanın çatlamadığı anlamına geliyor değil mi? Cevaplarsanız sevinirimmm

Evet bende 2 gün yumurtlama görmüştüm.Sizinde öyle.Dün bugün ve yarın değerlendirilmeli

Merhaba yine ben. Yumurtlamada 3.gün hala pik değil mi? Düne göre daha silik ama hala c den daha koyu. çatlamıcak mı acaba

Merhaba yine ben. Yumurtlamada 3.gün hala pik değil mi? Düne göre daha silik ama hala c den daha koyu. çatlamıcak mı acaba
Eki Görüntüle 2869070
Evet hala pik duruyor Bugün de değerlendirmeniz gerekiyor.Yarın ki testi tekrar yapıp atarsınız buraya nadir de olsa 3 gün yumurtlama gören var.Benim adet tarihime yakın böyle arka arkaya pik çıktı hamile olduğumu öğrendim ama sizin regl tarihinize daha var sanırım.

Yarına çatlar umarım yoksa ben çatlıcam stres oldum. ebet regliye daha var 24 haziran bat. Ne güzel haber almışsınız darısı diğer isteyenlerin başına

Çok şükür çatladıı. Rahatladım valla. Bi huzurluyum.

Yeni üyeyim uzun zaman buradaki yazılanları okudum ve hala daha okuyorum. Benim gibi çocuk hasreti çekenlere Ebru ablayı önermek istiyorum. Hatta sırf bu yüzden üye oldum buraya çünkü o mükemmel biri ve bence herkesin onu tanıması gerekiyor diye düşünüyorum. Kendisi instegramda birgebeningunlugu sayfasında ovulasyon takibi yapıyor ve her sorduğunuz soruyo itinayla cevap veriyor. Bu süreçte kendini benim gibi yalnız ve çaresiz hissettiğini düşünenlere öneririm. En azindan sayfasına bir göz atın derim. Yumurtlama sorunu yaşayanlar özellikle inanilmaz masajları var sayfada ve YouTube kanalında. Bazen ne yapacağını bilmeyen çaresiz hissedenler oluyor görüyorum yorumlarda bende öyleydim ama artik kendimi o kadar çaresiz hissetmiyorum Ebru ablayla tanıştıktan sonra. Sizlerde tanıyın faydalanın insallah

Merhaba kızlar birsey sormak istiyorum size normalde adetim 32-34 gün arası oluyor geçen ay yani 25 mayısta hastalandm bu ay ilk defa erken hastalandm 11 haziranda ovulasyonu hangi güne göre hesaplaşacağım? Test aldim ama şuan evimde değilim ilk defa test kullanacağım ve esim izne 27-28 haziranda gelecek inşallah bilginiz varsa yardım edebilir misiniz bana

Vallahi sinirim bozulmaya başladı. Ovulasyon yapayım kafam rahat olsun dedim ovulasyon aldım. Hala gelen giden yok.

Durum böyle. 28-35 gün arasında adet olurum pkos değilim mutlaka olurum. Martta doktora gittim adetimden sayınca 12.güne denk geldi doktor 18 mm yumurtan şuan değerlendir dedi tesadüfen gördü onuda değerlere baktı amh hariç rahim vs normal dedi. Bu ay 4. Ayım vallahi yine stres oldum olmayım dedikce. Sizce ne zaman yumurtlarım ? Mesela geçen ay 31. Günde adet oldum

Merhaba öncelikle yumurtlama günü her ay değişen bi durum olduğu için bu ay farklı bir gün olabilir yani henüz normal bu şekilde çıkması adet tarihine gelene kadar hala böyle çıkıyorsa o zaman anormal olur ama adete yakın bile yumurtlayan var stres yapmayın.

Geçen ay 17. Gün yumurtlama olmuş yani ovulasyonla takip yapmıyordum bu ilk ay ovulasyon testi kullandığım. Daha önce uygulamadan bakıyordum ondada ortalama alıyor sanırım. Bilmiyorum yarın görücez bakalım var kı gelen giden bende bi an önce görsemde değerlendirsem diyorum o yüzden sabırsızım sanırım

Hepimiz sabırsızlandık normal böyle şeyler
Ama olacağına inanın hemen ümitsizliğe kapılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…