Adetten 7 gun sorna başla bence canim bende 30 35 arasi adet oluyorum belli olmuyorMerhaba kızlarrr yorumlarınıza ihtiyacım varr ben zamanında test yapmıştım ovülasyonn 35 günde adet olduğum için ve 21 gün sonra ediyodum test ama hiç 2çift tık görememiştimm sanırım geçmiş oluyo belki daha erken oluyo belki daha geç oluyo ben adet olana kadar test yapmak istiyorum ne zamandan başlasam acaba ? daha iii olur ?
evett aynen bendede öyleeeeAdetten 7 gun sorna başla bence canim bende 30 35 arasi adet oluyorum belli olmuyor
Evet bende 2 gün yumurtlama görmüştüm.Sizinde öyle.Dün bugün ve yarın değerlendirilmeliMerhaba herkesee. Benim 14.güne kadar t çizgim çok çok silikti. Yumurtlamıcam heralde diyodum. Bunlar dün ve bugüne ait. Dün piki gördüm. Ama bugün de pik. Silikleşmemesi normal mi acaba? Yumurtanın çatlamadığı anlamına geliyor değil mi? Cevaplarsanız sevinirimmm
Eki Görüntüle 2868383
Teşekkür ederimmm. 3.gün çatladı yani değil mii? Değerlendirmeye devam bakalom :)Evet bende 2 gün yumurtlama görmüştüm.Sizinde öyle.Dün bugün ve yarın değerlendirilmeli
Evet 3.gün çatladı hepsini değerlendirmiştikTeşekkür ederimmm. 3.gün çatladı yani değil mii? Değerlendirmeye devam bakalom :)
Evet hala pik duruyorMerhaba yine ben. Yumurtlamada 3.gün hala pik değil mi? Düne göre daha silik ama hala c den daha koyu.çatlamıcak mı acaba
Eki Görüntüle 2869070
Yarına çatlar umarım yoksa ben çatlıcam stres oldum.Evet hala pik duruyorBugün de değerlendirmeniz gerekiyor.Yarın ki testi tekrar yapıp atarsınız buraya nadir de olsa 3 gün yumurtlama gören var.Benim adet tarihime yakın böyle arka arkaya pik çıktı hamile olduğumu öğrendim ama sizin regl tarihinize daha var sanırım.
Teşekkür ederim amin herkese bu duyguyu yaşamak nasip olsun inşallahYarına çatlar umarım yoksa ben çatlıcam stres oldum.ebet regliye daha var 24 haziran bat. Ne güzel haber almışsınız darısı diğer isteyenlerin başına
Evet hala pik duruyorBugün de değerlendirmeniz gerekiyor.Yarın ki testi tekrar yapıp atarsınız buraya nadir de olsa 3 gün yumurtlama gören var.Benim adet tarihime yakın böyle arka arkaya pik çıktı hamile olduğumu öğrendim ama sizin regl tarihinize daha var sanırım.
Gözünüz aydın
Merhaba öncelikle yumurtlama günü her ay değişen bi durum olduğu için bu ay farklı bir gün olabilir yani henüz normal bu şekilde çıkması adet tarihine gelene kadar hala böyle çıkıyorsa o zaman anormal olur ama adete yakın bile yumurtlayan var stres yapmayın.Vallahi sinirim bozulmaya başladı. Ovulasyon yapayım kafam rahat olsun dedim ovulasyon aldım. Hala gelen giden yok.
Eki Görüntüle 2872581 Eki Görüntüle 2872582 Eki Görüntüle 2872583 Eki Görüntüle 2872584 Eki Görüntüle 2872585 Eki Görüntüle 2872586 Eki Görüntüle 2872587 Eki Görüntüle 2872588 Eki Görüntüle 2872589
Durum böyle. 28-35 gün arasında adet olurum pkos değilim mutlaka olurum. Martta doktora gittim adetimden sayınca 12.güne denk geldi doktor 18 mm yumurtan şuan değerlendir dedi tesadüfen gördü onuda değerlere baktı amh hariç rahim vs normal dedi. Bu ay 4. Ayım vallahi yine stres oldum olmayım dedikce. Sizce ne zaman yumurtlarım ? Mesela geçen ay 31. Günde adet oldum
Hepimiz sabırsızlandık normal böyle şeylerGeçen ay 17. Gün yumurtlama olmuş yani ovulasyonla takip yapmıyordum bu ilk ay ovulasyon testi kullandığım. Daha önce uygulamadan bakıyordum ondada ortalama alıyor sanırım. Bilmiyorum yarın görücez bakalım var kı gelen gidenbende bi an önce görsemde değerlendirsem diyorum o yüzden sabırsızım sanırım
Rüyamda görmeye başladım ne zormuşHepimiz sabırsızlandık normal böyle şeyler
Ama olacağına inanın hemen ümitsizliğe kapılmayın
Evet korunurken hep bende öyle sanmıştım 4 ayın sonunda oldu çok şükürRüyamda görmeye başladım ne zormuşkorunurken hemen olur zannediyordum