Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimHarika gözün aydin
Evet yapmış.Eki Görüntüle 2860162 yumurtlamam pik yapmış mı
Benim de 35 de bir oluyor ovulasyon testi ile dene canimyaaa merhabalarr kızlarr
Sinir oluyorrumm hep internetler bi 28 günde bir olan adetlere göre hesap yaptırıyolarr
ben nasıl hesaplıcamkiii adetim 28 günde bir değil 35 oluyor ve 21 günlüğüne hesaplıyorum 2 sene oldu hala
hamile kalamadımm bence yumurtlamam olmuyo yada yumurtlama günüm 21ci günüm olmuyo
napacağımı şaşırdım artık telefonuma regl takvimi yükledim yaptım hep onla takip ediyorum ama işte
belki benim yumurtlamam olmuyo yada 21 ci güne denk gelmiyo başka şekilde geliyo
hesaplamayı bırak hep iki günde bir yaptım 3 günde bir yaptım böyle deneyelim dedim gene sonuç sıfır.
aşılama oldum 2 kez tutmadı
açıklanamayan infertilite diyolar o nedemek oluyor? inşallah aramızda böyle yaşayan var.
çook denedim çoookk ahh ahh neler çektimmBenim de 35 de bir oluyor ovulasyon testi ile dene canim
Asilama.olmadiysa tüp bebek düşünebilirsin canim 2 sene oldu diyorsun yasin kacçook denedim çoookk ahh ahh neler çektimm
nese onuda düşündük zaten birsürü engeller çıktı kapnma fln 27 yaşındayımAsilama.olmadiysa tüp bebek düşünebilirsin canim 2 sene oldu diyorsun yasin kac
Daha çok gençsin fazla olayın üstüne düşme biraz da böyle dene takmadığın anda oluverir insallahnese onuda düşündük zaten birsürü engeller çıktı kapnma fln 27 yaşındayım
bakalımm :)Daha çok gençsin fazla olayın üstüne düşme biraz da böyle dene takmadığın anda oluverir insallah
Eğer varsa erken gebelik testinde çıkması gerekirdi.Ama bazen testler bozuk olabilir.En iyisi kan testi vermek.Kızlar son regl tarihim 24 Nisan bu ay daha olmadım. 29 Mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Birkaç gündür karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi sancı giriyor karnıma en son dün akşam öyle bir sancı girdi ki nefesimi kesti. Hafif midem bulantılarım var. Sırtım bacaklarım çok ağrıyor. Bazen beyaz bazen su gibi akıntılarım var 1 haftadır. Gebelik olabilir mi? Ne zaman test yapayım?
Canim seni uzdugum.icin ozur dilerim ama doktor bi ara banada o teshisi koydu ve 1 cocugum varken sebebi belirsiz kisirlik demekyaaa merhabalarr kızlarr
Sinir oluyorrumm hep internetler bi 28 günde bir olan adetlere göre hesap yaptırıyolarr
ben nasıl hesaplıcamkiii adetim 28 günde bir değil 35 oluyor ve 21 günlüğüne hesaplıyorum 2 sene oldu hala
hamile kalamadımm bence yumurtlamam olmuyo yada yumurtlama günüm 21ci günüm olmuyo
napacağımı şaşırdım artık telefonuma regl takvimi yükledim yaptım hep onla takip ediyorum ama işte
belki benim yumurtlamam olmuyo yada 21 ci güne denk gelmiyo başka şekilde geliyo
hesaplamayı bırak hep iki günde bir yaptım 3 günde bir yaptım böyle deneyelim dedim gene sonuç sıfır.
aşılama oldum 2 kez tutmadı
açıklanamayan infertilite diyolar o nedemek oluyor? inşallah aramızda böyle yaşayan var.
Dimiiii baska ne olurkii olsa olsa bugune kadarr illaki hamile kalmsitim yaniii yapcak bise yok gecicem tüp bebege allahh bazi insanlari bazi seyleri dengeliyo napalimm benimde tedaviyle oluyo demekkiiCanim seni uzdugum.icin ozur dilerim ama doktor bi ara banada o teshisi koydu ve 1 cocugum varken sebebi belirsiz kisirlik demek
Benimde 3 ay bitti 4 olucak denmeye başlayalı. Ovulasyonu ilk kez denicem. Bu ay diğerlerinden farklı neler yaptınız? Yardımcı olursanız sevinirim Bu arada tebrik ederim umarım darısı bize olur tez vakitti sağlıkla gelsin inşallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ben sadece bu ayla birlikte 4.ayım denemede diyorum 4 ay bile sabır işi ama senelerce bu hasreti çekenler var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Teşekkür ederim inşallahBenimde 3 ay bitti 4 olucak denmeye başlayalı. Ovulasyonu ilk kez denicem. Bu ay diğerlerinden farklı neler yaptınız? Yardımcı olursanız sevinirim Bu arada tebrik ederim umarım darısı bize olur tez vakitti sağlıkla gelsin inşallah
İşte ters ilişki pozisyonu dediğiniz diz dirsek pozisyonu mu acaba ? Çok denk geldim ama nasıl bulamıyorum pozisyonuTeşekkür ederim inşallah
Ben çörek otu bal tarçın karışımı içtim adetin 2.gününden 10 gün olana kadar devam ettim 12.gün yumurtlama gördüm.Bu fayda sağladı mı bilmiyorum ama denemek istedim.İnternette var tarifi.
Bir gebenin günlüğü sayfasında (YouTube) yumurtlama masajını yapmıştım ama az yapabildim (2 gün falan) yumurtlama hemen gördüğüm için devam edemedim.
Nisan ayında muayene için kadın doğuma gitmiştim demir eksikliği ve d vit. eksikliği çıkmıştı bunlar için ilaç kullanıyordum.Ekstra bebek düşündüğümüz için folik asit vermişti.
İlişki sonrası kalkmadan yatıyordum 2 saat boyunca ve ters ilişki pozisyonu çok denedim geçen aylar yapmıyordum buda fayda sağlamış olabilir.
Umarım bu bilgiler size de faydalı olur.
Evet diz dirsek pozisyonu Özelden atabilirim istersenizİşte ters ilişki pozisyonu dediğiniz diz dirsek pozisyonu mu acaba ? Çok denk geldim ama nasıl bulamıyorum pozisyonu