Ben olsam yapardım:)Heyecan yaptım şimdiBu gazlarla sabah yapsam mı bi gebelik testi Tek çizgi görürsem yasa girerim o zaman.
Bir an gebelik testi sandım:)Geçen ay 16.günde gördüğüm yumurtlamam bu ay 10.günde gerçekleşti yani emin değilim yorumlar msınız? Adet döngüm 27-28 gün ve düzenlidir.. bu kadar erken olmasına çok şaşırdm emin olamadım
Yarında ovülasyon testi yapayım en iyisi eğer oda koyu olursa sonraki gün gebelik testi yaparımBen olsam yapardım:)
Ama bence yasa girmek yerine hemen eşinizle değerlendirinSonuçta 1 ayda 2. şans çok iyi:))
Evet tamda yumurtlama günüGeçen ay 16.günde gördüğüm yumurtlamam bu ay 10.günde gerçekleşti yani emin değilim yorumlar msınız? Adet döngüm 27-28 gün ve düzenlidir.. bu kadar erken olmasına çok şaşırdm emin olamadım
Tekrardan merhabalar
Bugün ki ovülasyon testim de yine pik çıktı C den bile koyu T çizgisi.Şimdi mantıken düşünüyorum da ben 12 -13 ünde 2 gün zaten yumurtladım bugün ve 25-26 sını da dahil edersek ben bu ay 5 kere yumurtlayamam herhalde o kadarı da fazlaNe diyorsunuz ? Bugün ki testimi atıyorum.
Yarın sabah ilk idrarla yapıcame, artık gebelik testi diyorum
Harikaİyi geceler herkese
Dayanamadım,sabahı bekleyemedim ve az önce bir gebelik testi yaptım.Rabbime çok şükür ki hamileyim.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Yaa çok teşekkür ederim.Heycandan bu saate kadar uyuyamadım.Allah size de sağlıklı doğum nasip etsin inşallahHarika
Bu sonuçtan emindim:)) Ben de birebir böyle yaşadım.
inşallah sağlıkla devam ederSağ salim kucağınıza almak nasip olur
Çoookkkk sevindim gerçektenİyi geceler herkese
Dayanamadım,sabahı bekleyemedim ve az önce bir gebelik testi yaptım.Rabbime çok şükür ki hamileyim.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Amiiin inşallah çok teşekkürlerYaa çok teşekkür ederim.Heycandan bu saate kadar uyuyamadım.Allah size de sağlıklı doğum nasip etsin inşallahKan testi vericem bugün de acile gitsem hemen çıkar mı sonucum
Evet canım aldılar bakalım beta hcg kaç çıkıcakAmiiin inşallah çok teşekkürler
Aciller alıyor mu bilmiyorum ama ben bir tıp merkezinde verdim 2 gün ara ile 3 kere. 1-1,5 saate çıktı hep
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇoookkkk sevindim gerçektenİnşallah isteyen herkeslerin de böyle kolaycacık olur. Olacağı varsa ne güzel oluyormuş vallahi. Allah analı babalı büyütsin şimdiden
Sonuc ne cikri canimÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ben sadece bu ayla birlikte 4.ayım denemede diyorum 4 ay bile sabır işi ama senelerce bu hasreti çekenler var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Yarın sabah ilk idrarla yapıc
Yaaaaa ne kadar sevindimmmm darısı banaaaİyi geceler herkese
Amin inşallahYaaaaa ne kadar sevindimmmm darısı banaaa
Beta-hcg 152 çıktı 3 hafta 5 günlük falan şuanSonuc ne cikri canim
Harika gözün aydinBeta-hcg 152 çıktı 3 hafta 5 günlük falan şuan