Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir an gebelik testi sandım:)
Ovulasyon günümüz her ay değişebilir. Bugünü değerlendirin bence.
Yarın daha koyu olursa yine değerlendirirsiniz ve sonradında çatlatma gününü değerlendirirseniz süper olur

Selamlar, bugün 10.gün ve adetim 7 gün sürüyor, sizce yumurtlama var mı? Geçen ay 16.gün yumurtlamştm 1-2 gün sapma ve değişiklik olabilir diyorlar ama 6 gün çok değil mi?

Tekrardan merhabalar
Bugün ki ovülasyon testim de yine pik çıktı C den bile koyu T çizgisi.Şimdi mantıken düşünüyorum da ben 12 -13 ünde 2 gün zaten yumurtladım bugün ve 25-26 sını da dahil edersek ben bu ay 5 kere yumurtlayamam herhalde o kadarı da fazla Ne diyorsunuz ? Bugün ki testimi atıyorum.

Eklentiler

• IMG20210527142811.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20210527_142746.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 63

e, artık gebelik testi diyorum

İyi geceler herkese
Dayanamadım,sabahı bekleyemedim ve az önce bir gebelik testi yaptım.Rabbime çok şükür ki hamileyim.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG20210528015838.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 56
İyi geceler herkese
Dayanamadım,sabahı bekleyemedim ve az önce bir gebelik testi yaptım.Rabbime çok şükür ki hamileyim.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Harika
Bu sonuçtan emindim:)) Ben de birebir böyle yaşadım.
inşallah sağlıkla devam eder Sağ salim kucağınıza almak nasip olur

Harika
Bu sonuçtan emindim:)) Ben de birebir böyle yaşadım.
inşallah sağlıkla devam eder Sağ salim kucağınıza almak nasip olur
Yaa çok teşekkür ederim.Heycandan bu saate kadar uyuyamadım.Allah size de sağlıklı doğum nasip etsin inşallah Kan testi vericem bugün de acile gitsem hemen çıkar mı sonucum

İyi geceler herkese
Çoookkkk sevindim gerçekten İnşallah isteyen herkeslerin de böyle kolaycacık olur. Olacağı varsa ne güzel oluyormuş vallahi. Allah analı babalı büyütsin şimdiden

Yaa çok teşekkür ederim.Heycandan bu saate kadar uyuyamadım.Allah size de sağlıklı doğum nasip etsin inşallah Kan testi vericem bugün de acile gitsem hemen çıkar mı sonucum
Amiiin inşallah çok teşekkürler
Aciller alıyor mu bilmiyorum ama ben bir tıp merkezinde verdim 2 gün ara ile 3 kere. 1-1,5 saate çıktı hep

Çoookkkk sevindim gerçekten İnşallah isteyen herkeslerin de böyle kolaycacık olur. Olacağı varsa ne güzel oluyormuş vallahi. Allah analı babalı büyütsin şimdiden
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ben sadece bu ayla birlikte 4.ayım denemede diyorum 4 ay bile sabır işi ama senelerce bu hasreti çekenler var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…