Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar daha önce ovulasyon testiyle hamile kalmıştım oğlum şimdi 3.5 yaşında ama bu işleri unutmuşum sizlere danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 5 gündür regl olmadım evde önceden kalan lh testi vardı onu yaptım 1 dk içersinde 2.çizgi çıktı korunuyoruz ve 2. çocuğu pandemi yüzünden erteleme kararı aldık. Sizce regl olmam gereken zamanda belirgin bir çizgi çıkması hamilelik belirtisi olabilir mi? Doğumdan sonra hiç gecikme yaşamamıştım

Merhaba
Ben de ovulasyon testi ile öğrendim. Koyuluğu C kadar var mı?

Ovulasyon testinde iki cizgi koyu pazar gunu iliski oldu esim 1 hafta yok hamile olabilirmiyim
Ovulasyon testi gebelik testinden farklı hormonları ölçüyor. Ama bazen gebelik olduğunda da pozitif veriyor. Yine de direkt hamilelik olarak değerlendirmemk lazım.
Eğer pozitifse yeniden yumurtlama oluyor da olabilir.
Beklenen adet tarihiniz nedir?

Bu kadar erken hamileliğin belli olması mümkün değil. Kan testinde bile çıkmaz.
Ovulasyon testinde pozitifi daha önce gördünüz mü?
T çizgisinin en az C kadar koyu olması pozitif oluyor.
İsterseniz atın ovulasyon testinin fotoğrafını

2 gün once iliski oldu ya hala spermlerin hamile birakma sansı varmi
Evet olabilir. Kaliteli sperm 72 saate kadar yaşayabiliyormuş

Malesef yok öbür aya kaldı artık hiç ümidim yok
Öyle düşünmeyin. Hayırlısı olur inşallah.
Kaçıncı ay denemeniz? Doktor kontrolü oldu mu?
Ben de 4 aydır deniyordum meğer polikistik over varmış. Ona iyi gelen vitamin ( gynositol ) ve çatlatma iğnesi ile gebe kaldım. Bazen ufak sorunlar engel olabiliyor. Mesela 4 ay önce de prolaktinim yüksekti. Doktora gitmesem onu da tespit edemez boşuna vakit kaybedebilirdim

Ilk ay daha ama cok istiyorum hamile kalmayı

Ilk ay daha ama cok istiyorum hamile kalmayı
O zaman daha çok yeni:) bence her durumda doktor kontrolü ile başlayın.
Bazen vitamin eksikleri, rahim şekilleri vs çok önem arz ediyor.
Hamileliği planlamaya da başladıysanız folik asit kullanımına da başlamalısınız. Günlük 400 mg.
Dilerim gönlünüzce olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…