- 30 Nisan 2021
- 138
- 121
- 36
bugun sabah pik olmus gibiEki Görüntüle 2851413
Gece gece kafanızı şişirmek istemezdim ama bana da bakar mısınız regl itibari ile 10. 11 günler...
bugun sabah pik olmus gibi
canim testlerini 2. idrarla yap.Bir gün öncesi 9. Gün de silikti
MerhabaMerhabalar daha önce ovulasyon testiyle hamile kalmıştım oğlum şimdi 3.5 yaşında ama bu işleri unutmuşum sizlere danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 5 gündür regl olmadım evde önceden kalan lh testi vardı onu yaptım 1 dk içersinde 2.çizgi çıktı korunuyoruz ve 2. çocuğu pandemi yüzünden erteleme kararı aldık. Sizce regl olmam gereken zamanda belirgin bir çizgi çıkması hamilelik belirtisi olabilir mi? Doğumdan sonra hiç gecikme yaşamamıştım
Merhaba
Ben de ovulasyon testi ile öğrendim. Koyuluğu C kadar var mı?
Gec yumurtlama da olabilir gebelik testi ile netleştirin durumuEki Görüntüle 2852442
C de çok koyu değil renkleri aynı olmasa da yakın o nedenle şüphelendim zaten adet olmam gereken günde bu kadar belirgin çıkacağını hiç düşünmemiştim
Ben bu mesajı atlamışım.Eki Görüntüle 2852442
C de çok koyu değil renkleri aynı olmasa da yakın o nedenle şüphelendim zaten adet olmam gereken günde bu kadar belirgin çıkacağını hiç düşünmemiştim
Ovulasyon testi gebelik testinden farklı hormonları ölçüyor. Ama bazen gebelik olduğunda da pozitif veriyor. Yine de direkt hamilelik olarak değerlendirmemk lazım.Ovulasyon testinde iki cizgi koyu pazar gunu iliski oldu esim 1 hafta yok hamile olabilirmiyim
8 haziranOvulasyon testi gebelik testinden farklı hormonları ölçüyor. Ama bazen gebelik olduğunda da pozitif veriyor. Yine de direkt hamilelik olarak değerlendirmemk lazım.
Eğer pozitifse yeniden yumurtlama oluyor da olabilir.
Beklenen adet tarihiniz nedir?
2 gün once iliski oldu ya hala spermlerin hamile birakma sansı varmi8 haziran
Bu kadar erken hamileliğin belli olması mümkün değil. Kan testinde bile çıkmaz.8 haziran
Evet olabilir. Kaliteli sperm 72 saate kadar yaşayabiliyormuş2 gün once iliski oldu ya hala spermlerin hamile birakma sansı varmi
Evet pozitif görünüyor. Çatlama da hemen olursa belki sperm duruyorsa inşallah nasip olurBugunki ovulasyon testim
M Mavilicicek32 1 hafta yok demiştiniz ama gelme şansı varsaEvet pozitif görünüyor. Çatlama da hemen olursa belki sperm duruyorsa inşallah nasip olur
ama değerlendirme şansınız varsa bence bugün ve yarın(çatlama olduğu gün) tekrar ilişki çok iyi olur
Malesef yok öbür aya kaldı artık hiç ümidim yokM Mavilicicek32 1 hafta yok demiştiniz ama gelme şansı varsa
Öyle düşünmeyin. Hayırlısı olur inşallah.Malesef yok öbür aya kaldı artık hiç ümidim yok
Ilk ay daha ama cok istiyorum hamile kalmayıÖyle düşünmeyin. Hayırlısı olur inşallah.
Kaçıncı ay denemeniz? Doktor kontrolü oldu mu?
Ben de 4 aydır deniyordum meğer polikistik over varmış. Ona iyi gelen vitamin ( gynositol ) ve çatlatma iğnesi ile gebe kaldım. Bazen ufak sorunlar engel olabiliyor. Mesela 4 ay önce de prolaktinim yüksekti. Doktora gitmesem onu da tespit edemez boşuna vakit kaybedebilirdim
O zaman daha çok yeni:) bence her durumda doktor kontrolü ile başlayın.Ilk ay daha ama cok istiyorum hamile kalmayı