Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Düzensiz adet olanlarda yumurtlama günü hesaplama

Burada önemli olan adet döngünüzün düzenli olup olmadığıdır. Eğer adet döngünüz düzenli ise ovulasyon yani yumurtlama döneminizi bulmak oldukça kolaydır. Ama adet döngünüz düzensizse hem ovulasyon tarihinizi öğrenmeniz zorlaşır hem de bazı sorunlarla karşı karşıya olabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar, ben de bu ay başladım ovulasyon testine. 11. gün başladım Öncesi görünmeyecek kadar silikti testlerin. Son 4 testim bu şekilde. Dünkü testim iki çizgi aynı sayılır mi emin olamamıştım çünkü bir tık daha açık gibi, bugün daha koyulaşır diye bekledim ama daha silik. sizce dün pik miymiş, veya değilse silikleştikten sonra tekrar koyulaşır mı yoksa bu ay yumurtlama olmayacak anlamına mı geliyor silikleşmesi?

Eklentiler

• 20210515_140417.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 67
en alttaki test de bugünkü testim son 3 gün kafa karıştırıcı...yorumlamak isteyen var mıı?

Eklentiler

• IMG-20210516-WA0008.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba bende 1,5sene oldu çocuk istiyorum eşim sürekli görevlerde uzman çavuş daha bir ay oldu birlikte yaşamaya başladık kadın doğum doktoruna gittim testlerimi yaptım yumurtalıkların Yavaş geliştiğini söyledi strese bağlı dedi hiç bir sorun yok dedi .Bu ay 4 gün oldu adetim gecikti ve goguslerimde buyume oldu bide uçlarda kabarcıklar çıktı sizce doktora gitmeli miyim hamile olabilir miyim lütfen cevaplarsaniz çok sevinirim

İnşallah sağlıkla gebelik olsun
4 gün geçtiyse idrar testinde çıkar inşallah. Hatta kan da verebilirsiniz direkt. Daha iyi olur

Kızlar şimdi hastaneden geldim ne yumurta ne çatlama sıvısı göremedi doktorum. Eve gelince en üstteki testi yaptım yine yumurtlama çıktı ama alttan muayenede çıkmadı. Neden böyle olur testte başına gelen var mi ?

Eklentiler

• IMG20210517122500.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 43
Doktorunuza keşke atsanız testi. Ne diyecek acaba. Başka bir şey lh hormonunu yükseltir mi ki

Ya o kadar mutluyum ki anlatamam rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sonuç pozitif hala şoktayım yerleşmeye baslamis dedi daha minicikmiş
ay masallah saglikla gelsin adiniza sevindim.kac aydir deniyorsunuz yumurtlama takibini nasil yaptiniz.ek biseyler kullandiniz mi pikleri mi degerlendirdiniz

Ya o kadar mutluyum ki anlatamam rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sonuç pozitif hala şoktayım yerleşmeye baslamis dedi daha minicikmiş
Yaaa ne güzel Rabbim daim etsin mutluluğunuzu inşallah Sağlıkla alın kucağınıza

Gece gece kafanızı şişirmek istemezdim ama bana da bakar mısınız regl itibari ile 10. 11 günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…