- 12 Mayıs 2021
- 29
- 16
- 31
Evet canım bitmiş yumurtlama dönemin. Bi sonraki ay inşallahİlk defa bu testlerden yapıyorum arkadaşlar piki görmüşüm Artık silinmeye geçiyor değil mi? Yanlış yorumlayıp kaçırmak istemiyorum lütfen yardımcı olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bitmiş yumurtlama dönemin. Bi sonraki ay inşallahİlk defa bu testlerden yapıyorum arkadaşlar piki görmüşüm Artık silinmeye geçiyor değil mi? Yanlış yorumlayıp kaçırmak istemiyorum lütfen yardımcı olun
Merhaba bende 1,5sene oldu çocuk istiyorum eşim sürekli görevlerde uzman çavuş daha bir ay oldu birlikte yaşamaya başladık kadın doğum doktoruna gittim testlerimi yaptım yumurtalıkların Yavaş geliştiğini söyledi strese bağlı dedi hiç bir sorun yok dedi .Bu ay 4 gün oldu adetim gecikti ve goguslerimde buyume oldu bide uçlarda kabarcıklar çıktı sizce doktora gitmeli miyim hamile olabilir miyim lütfen cevaplarsaniz çok sevinirimBu hesap kesinlikle ben de tutmuyor çünkü yumurta catladiktan sonra luteal faz başlıyor ve bunu bir cok doktor 14 gun sabit olarak dile getiriyor. Bu yuzden de beklenen adetten 14 gün çıkarın deniliyor.oysa bazi kadinlarda luteal faz 16 gun ya da 12 gun olabiliyor 12 gunden az olunca zaten luteal faz yetmezligi deniyor.benim tecrübeme gelince.ben ilk bebegimi 1.5 yil bekledim.4 ay yumurta takibi yaptirdim doktorumla. Gun gün gittim. Catladi dedikten hep 16 gun sonra hasta oldum 2 gun fazla yani.bunu ogrenmemis olsam hep 14.gunden sonra degerlendirmeyecektim
İnşallah sağlıkla gebelik olsunMerhaba bende 1,5sene oldu çocuk istiyorum eşim sürekli görevlerde uzman çavuş daha bir ay oldu birlikte yaşamaya başladık kadın doğum doktoruna gittim testlerimi yaptım yumurtalıkların Yavaş geliştiğini söyledi strese bağlı dedi hiç bir sorun yok dedi .Bu ay 4 gün oldu adetim gecikti ve goguslerimde buyume oldu bide uçlarda kabarcıklar çıktı sizce doktora gitmeli miyim hamile olabilir miyim lütfen cevaplarsaniz çok sevinirim
Gerçekten mi inşallah yaaİnşallah sağlıkla gebelik olsun
4 gün geçtiyse idrar testinde çıkar inşallah. Hatta kan da verebilirsiniz direkt. Daha iyi olur
Bize de sonucunu yazınGerçekten mi inşallah yaa
Doktorunuza keşke atsanız testi. Ne diyecek acaba. Başka bir şey lh hormonunu yükseltir mi kiKızlar şimdi hastaneden geldim ne yumurta ne çatlama sıvısı göremedi doktorum. Eve gelince en üstteki testi yaptım yine yumurtlama çıktı ama alttan muayenede çıkmadı. Neden böyle olur testte başına gelen var mi ?
İnşallah olursa mutlaka yazicamBize de sonucunu yazın
hamilemsiniz acaba metak ettimKızlar merhaba. Ovulasyontesti kullanıyorum bu 3.ayim . Bilenlere bisey sormak istiyorum . Bu ay testin pik günü ilişki olmadi. Bir gün öncesi oldu . Bir de pikin ertesi günü oldu yani siliklesince . Hamile kalma olasılığı dustu mu şimdi acaba ya . Öyle denk geldi bu ay
Ya o kadar mutluyum ki anlatamam rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sonuç pozitif hala şoktayım yerleşmeye baslamis dedi daha minicikmişhamilemsiniz acaba metak ettim
ay masallah saglikla gelsin adiniza sevindim.kac aydir deniyorsunuz yumurtlama takibini nasil yaptiniz.ek biseyler kullandiniz mi pikleri mi degerlendirdinizYa o kadar mutluyum ki anlatamam rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sonuç pozitif hala şoktayım yerleşmeye baslamis dedi daha minicikmiş
Yaaa ne güzel Rabbim daim etsin mutluluğunuzu inşallah Sağlıkla alın kucağınızaYa o kadar mutluyum ki anlatamam rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sonuç pozitif hala şoktayım yerleşmeye baslamis dedi daha minicikmiş
Allah razı olsun çok teşekkür ederimYaaa ne güzel Rabbim daim etsin mutluluğunuzu inşallah Sağlıkla alın kucağınıza
ay masallah saglikla gelsin adiniza sevindim.kac aydir deniyorsunuz yumurtlama takibini nasil yaptiniz.ek biseyler kullandiniz mi pikleri mi degerlendird
Ben sadece yumurtlama günlerimi kendim hesaplayıp i sekilde ilerledik ve folik asit kullandım çok işe yarıyor tavsiye ediyorumay masallah saglikla gelsin adiniza sevindim.kac aydir deniyorsunuz yumurtlama takibini nasil yaptiniz.ek biseyler kullandiniz mi pikleri mi degerlendirdiniz
sagol canim folik asit kullaniyorum 2 aydir bu ay yumurtlama gunlerini degerlendirdim bat gunum 24 bekliyorumBen sadece yumurtlama günlerimi kendim hesaplayıp i sekilde ilerledik ve folik asit kullandım çok işe yarıyor tavsiye ediyorum