Kac gunde bir regl oluyorsun canim 17 gun pike yakin ama bnce henuz pik degil gibiArkadaslar bana da bakar misiniz??
Yumurtlama olmamis dimi kafam allak bullak oldu yardimci olun lutfen
32 gunde bir oluyorum c cizgisi de tam koyu olmuyo o yuzden kafami karistiriyo testler bide hep ayni saatte yapamadimKac gunde bir regl oluyorsun canim 17 gun pike yakin ama bnce henuz pik degil gibi
Bugun tekrar test yaptiniz mi normalde bugun yumurtlama olmasi gerekiyor32 gunde bir oluyorum c cizgisi de tam koyu olmuyo o yuzden kafami karistiriyo testler bide hep ayni saatte yapamadim
Yaptim aslinda ama yine yumurtlama degilBugun tekrar test yaptiniz mi normalde bugun yumurtlama olmasi gerekiyor
Yapmaya devam edin . Ama degerlendirin aradaYaptim aslinda ama yine yumurtlama degil
Bugun ki testim kesin yumurtlama dimiYapmaya devam edin . Ama degerlendirin arada
Bence kesin yumurtlamaBugun ki testim kesin yumurtlama dimi
Bende oyle dusunuyorum ama malesef degelendiremicem esim il disina ciktiBence kesin yumurtlama
spermler 72 saate kadar, hatta bazen daha uzun yaşıyor. umudunu kaybetmeBende oyle dusunuyorum ama malesef degelendiremicem esim il disina ciktien son iliski 6 nisan gece oldu. Bu ay da çöpe gitti galiba
Evet canim pik olmus . Ama spermler 48-72 saat yasar. Merak etme . Benimde esim sehir disina cikiyor bugunden sonra degerlendiremiyorum . Ne zaman dinucek esiniz yarin degerlendirebilicek misinizBugun ki testim kesin yumurtlama dimi
Malesef 1 ay yok o yuzden degerlendiremicemEvet canim pik olmus . Ama spermler 48-72 saat yasar. Merak etme . Benimde esim sehir disina cikiyor bugunden sonra degerlendiremiyorum . Ne zaman dinucek esiniz yarin degerlendirebilicek misiniz
Insallah ya bu kadar yakinlasmisken kacirmak umutsuz etti ama nasip artikspermler 72 saate kadar, hatta bazen daha uzun yaşıyor. umudunu kaybetme
Hakkinda hayirlisi canimMalesef 1 ay yok o yuzden degerlendiremicem
Tesekkür ederiimmmHakkinda hayirlisi canim
Gec oldu belki ama catlamayi da degerlendirin degerlemdirmediyseniz de cok dert degil . Firsat varsa degerlendirmek iyi amakızlar iyi akşamlar. sali ve çarşamba yumurtlama günümdü salı değerlendirdim çarşamba değerlendiremedik bu akşam ovülasyon testinde çatlama gördüm sizce bu geceyi degerlendirmelimiyim yoksa artık yumurta çatladı gerek yok mu? fikrinize ihtiyacım var