- 9 Aralık 2020
- 55
- 17
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
henüz pik olmamış canım t nin c den daha koyu ya da aynı koyulukta olması lazım.ben de bugün başlıycam inşallah.reglimin 8.günü.umarım işe yarar çabalarımızKızlar adetle beraber sayılınca 8.gün bugün ilk defa ovulasyon testi denedim bugün. Böyle çıktı. Yorumlar mısınız
bugün ya da yarın olabilir devam et canımKızlar adetle beraber sayılınca 8.gün bugün ilk defa ovulasyon testi denedim bugün. Böyle çıktı. Yorumlar mısınız
Tamam canım sağol. İnşallah bize de vesile olurbugün ya da yarın olabilir devam et canım
Amin canım ben de az önce yaptım çok silik henüz devam edicemTamam canım sağol. İnşallah bize de vesile olur
Bugün pik gibi mutlaka degerlendirinEki Görüntüle 2748294 Merhaba canlar. Ovulasyon testlerimi yorumlar mısınız? Bugün ki testim de Tçizgisi çok belirgin sanki. Pik olma durumu bu mu oluyor? Hangi günleri değerlendirmeliyim sizce ?
bedne de bırkaç gundur aynıu cıkıyor sanırım daha var catylamayaİlk kez ovulasyon testi yaptım. Reglim biteli tam 14 gün oldu. Ovulasyon testimi yorumlar mısınız?
Ben 23 u ilişkiye gitmiştim 24 u pik gördüm 25 çatlama gördüm anca gecesi ilişki yaşayabildim eşim yoktu ama doktor bi iki gün oynama olabilir sıkıntı yok demişti sen dünü degerlendirmissin sperm 72 saat yaşıyormuşKızlar bisey sorucam size . Bugün pik oldu ovulasyon testim . Dün birlikte olmuştuk. Bugün pik ama 24 36 saat sonra çatlama olur ya pikten sonra . Ben yarın ilişkiye girsem olurmu sizce?
Ayrıca bi doktor pikten önceki günü degerlendirince %26 şans pikten sonra değerlendirince %1 şans yazmıştıKızlar bisey sorucam size . Bugün pik oldu ovulasyon testim . Dün birlikte olmuştuk. Bugün pik ama 24 36 saat sonra çatlama olur ya pikten sonra . Ben yarın ilişkiye girsem olurmu sizce?
Yanı sen 25 i çatlama da mı ilişki yaşadım canım. Ve hamile kaldın mı? O zaman bizde bugün bekleyelim yarin yapalım hem spermler dolsun biraz yaBen 23 u ilişkiye gitmiştim 24 u pik gördüm 25 çatlama gördüm anca gecesi ilişki yaşayabildim eşim yoktu ama doktor bi iki gün oynama olabilir sıkıntı yok demişti sen dünü degerlendirmissin sperm 72 saat yaşıyormuş
Yaa . Bak onu bilmiyordum hiç canım . Teşekkür ederim çok.Ayrıca bi doktor pikten önceki günü degerlendirince %26 şans pikten sonra değerlendirince %1 şans yazmıştı
Bence eşinde sıkıntı yoksa üst üste degerlendir ben daha beklemedeyim bat 9 ocak ertesi gün aynı saatte test yapmıştım çatlamıştıYanı sen 25 i çatlama da mı ilişki yaşadım canım. Ve hamile kaldın mı? O zaman bizde bugün bekleyelim yarin yapalım hem spermler dolsun biraz ya
Bende burda bi arkadaş söylemişti biraz araştırdım doktora da sordum onayladi açıkçasıYaa . Bak onu bilmiyordum hiç canım . Teşekkür ederim çok.
Anladım canım. Eşimde sıkıntı varmı şuan bilmiyorum bi kaç sene önce test yaptirmistik ona sıkıntı yoktu.Bence eşinde sıkıntı yoksa üst üste degerlendir ben daha beklemedeyim bat 9 ocak ertesi gün aynı saatte test yapmıştım çatlamıştı
Siz tedavi goruyorsaniz bu ayda tutmazsa eşiniz tekrar test yaptırsin benceAnladım canım. Eşimde sıkıntı varmı şuan bilmiyorum bi kaç sene önce test yaptirmistik ona sıkıntı yoktu.