Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar merhaba yumurtlamam yakın mıdır? Labquick marka kullanıyorum tam koyulaşma göremedim daha önce hiç bugünleri gün aşırı değerlendiriyorum doğrumu?

Merhabalar, benim de SAT 8 Kasım, 13. günde C ve T neredeyse eşit koyuluktaydı. 14. gün de benzerdi ve 15. gün T çok hafif belirsizleşmiş. Bugün artık koyu T'yi görmemeyi bekliyordum, bu durum beni şaşırttı. Bu konuda yorumunuz olur mu?

Ayrıca eşim çocuk konusunda biraz isteksiz, tamam olsun diyor ama yumurtlama tarihlerinde birliktelik yaşayamıyoruz sanırım iç güdüsel olarak kaçıyor. 11. günde birliktelik sonrası ve bu koyulaşma trendiyle bu ay için umutlanmalı mıyım? Temmuzdan beri kendi kendime ovulasyon günlerini kaçırmış olmamıza rağmen bir umut bekliyorum. Olursa mucize bebek olacak gerçekten. Kendi kendime folik asit içip duruyorum, her ay müthiş bir hazırlık, ama tek eksik: yüksek ihtimalli günlerde ilişki.. , gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum :)

İnsan kendine engel olamayıp bu soruları soruyor :)

Yumurtlama da piki görmüşsün demekki şimdi silikleşiyor yavaştan canım yne bu bikaç günü değerlendirmeye çalış Benimde sat 9kasımdı koyulaşıyor artık.

Yumurtlama da piki görmüşsün demekki şimdi silikleşiyor yavaştan canım yne bu bikaç günü değerlendirmeye çalış Benimde sat 9kasımdı koyulaşıyor artık.
yanıtınız için teşekkür ederim, hiç böyle 3 gün üstüste koyu renk görmemişim o yüzden biraz şaşırdım.

günlerimiz yakınmış, hayırlısı olsun artık. bu süreçte insan her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyor gerçekten :)

Aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar ovulasyon testim, bugün pik tahmini kaç güne silikleşmeye baslar sizce

Eklentiler

• IMG_20201125_193545.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 125

Ya kızlar merhaba benim aklıma bisey takılıyor bilen lütfen cevaplasın :/
Ben bazen 25 bazen 26 bazen 27 günde bir adet oluyorum. Başka da değişmez günüm.
Ovulasyon hesaplarken hangi döngüye göre hesaplicam?
Mesela geçen ay 27.gunde olmustum ona göre birliktelik olmuştu.
Bu ay 25 günde oldum bugün.
Şimdi adetim bitince kacinci gün değerlendirmeliyiz?
Yumurtlama günümü 2 gün veya 1 gün arayla kaçırıyorum sanirim

Herkese merhaba, bende ilk defa bu ay test denedim bu pik mi bakabilir misiniz rica etsem şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• 7910CE90-F6E5-49C0-B782-B133A6498A5E.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 116
Eşimle bu ay yumurtlama doneminde Bı kaç gun önce deıl de tam yumurtlama çatladığı gun ilişkiye girdik yine de hamıle kalma ihtimalim var mı birde bunu kasık ağrım ve gelen mukus sıvısıdan anladım tesekurlrr

Merhabalar ben dünde yazmıştım bugünde yaptım ama hala koyu ne zamana silikleşir acaba bugünüde değerlendirmelimiyim yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• BF669130-E20E-4E74-A48C-6FE90692EF51.jpeg
    52,9 KB · Görüntüleme: 106
Merhabalar ben dünde yazmıştım bugünde yaptım ama hala koyu ne zamana silikleşir acaba bugünüde değerlendirmelimiyim yardımcı olurmusunuz
2 3 gun pozitif olabilir sonra siliklesir catlar yumurtlama ve sonrasi 3 gun daha iliski olmali diye biliyorum canim

Canım ya ovalasyon testi nerden sipariş edecegimi bilmiyorum nerden alabiliri eczaneden çok pahalıya geliyor bu ay bende yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…