Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence test yapmaya devam edin daha yumurtlama olmamış görünüyor.Döngüleriniz kaç gün bilmiyorum ama geç yumurtlayacak olabilirsiniz adete 3 gün kala yumurtlayanlar var.Benim döngüm 25-26 gün ama ben bu ay 16.gün yumurtladım.Bence yapmaya devam edin daha koyusunu göreceksiniz.

Döngüm düzensiz. ben adet bitimden itibaren yaptım. Full gostereyim dedim testleri. 4 kasım bana kalırsa pik çünkü zaten surekli silik cikti. Bi de o gunlerde kasım ağrım oldu

Eklentiler

• 20201107_150832.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 88
  • 20201107_150845.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 81
Döngüm düzensiz. ben adet bitimden itibaren yaptım. Full gostereyim dedim testleri. 4 kasım bana kalırsa pik çünkü zaten surekli silik cikti.
Attığınız toplu fotoğrafta öyle görünüyor ama kurumuş olduğu için yanıltır.Ayın 4 ünde ki testi yaptıktan 10 dk sonra çektiğiniz fotoğraf önemli onu yollarsanız daha iyi yorum yapılabilir.Eğer bi önceki fotopraf oysa bence on da yumurtlama yok ama bazı kişilerin eşit koyulukta çıkmayabiliyormuş.Eğer o gün yumurtlama ise zaten değerlendirmişsiniz ama bana kalırsa yine söylüyorum ben olsam devam edersim yapmaya

Evet o kurumayi hesaba katarak zaten 4 kasim ilk defa 5 dk da en koyu gundu bi de 27.gune kadar yaptim oyle olunca da artik biraz takip etmekten sıkıldım ve elimdeki testler de bitti. şimdi ay sonunu bekleyeyim olmadı diğer ay daha temkinli yaparim. Sağol yorumun için bir umit piktir diye dusunmek istiyorum.

Dediğim gibi bazı insanların eşit koyulukta olmadan yumurtlama olabiliyormuş.Sen daha önce takip ettiysen bilirsin zaten en koyu nasıl oluyor diye.Tabi ki ümidini yitirme inşAllah öyledir bana da haber verirsin minnak gelirse

Bu benim yumurtlama olan günkü testim.Senin testinin çekimi de pek net değil belki böyle daha net değerlendirirsin diye göndermek istedim.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

11 kasım canım bekliyorum bende ama çok umutlu değilim işte hayırlısı olsun hakkımızda❤
amiiin, ben de meşgul olmaya çalışıyorum şu sıra elim sürekli bu konularla ilgili şeyleri okumaya gidiyor telefonda... dusunmeden akışına bırakmak en iyisi. Tabi bunu içimize anlatabilsek

amiiin, ben de meşgul olmaya çalışıyorum şu sıra elim sürekli bu konularla ilgili şeyleri okumaya gidiyor telefonda... dusunmeden akışına bırakmak en iyisi. Tabi bunu içimize anlatabilsek
E tabi bu işin en zor kısmı sakin kalabilmek ama içimiz kaynıyor heyecandanOlsun bunlar tatlı heyecanlarhaberleşelim buradan gelişmeleri yazalım hem okuyanlara örnek olur❤

Merhaba arkadaslar bir sorum olacakti , yardimci olabilirseniz sevinirim. ben gecen ay ilk asilamami yaptirdim , 15.gün catlma ignesini vurdum ve 16.gün asilama gerceklesti. ama tutmadi.
bu ay haftasonuna denk gelecek diye, doktorum dogal yolla deneyin dedi ama yinede pazartesi günü yumurtlamam gecip gecmedigine bakacakmis.

neyse bugun 14.günüm ve 2 saat önce ovulasyon testi yaptim positif cikti, dün aksam negatifti.

benim kafam karisti. doktorum pazartesi iliskiye girin dedi, test bugün positif cikti, yarin gec olabilir mi???

Testinin fotoğrafını yüklersen daha güvenilir yorum yaparız canım.Dr sizin pzt yumurtlayacağınızı bilemez muayene etmeden bence siz testleri talimatlara uygun ve doğru saatlerde yapın ve testlerinizi baz alıp ona göre değerlendirin günlerinizi

attim gitti testi ama positif oldugundan eminim.. yalniz ne zaman iliskiye girmem gerektigini bilmiyorum.

doktor zaten emin degildi, tahmini pazar günü dedi, ama yinede pazartesi muayeneye gel dedi

attim gitti testi ama positif oldugundan eminim.. yalniz ne zaman iliskiye girmem gerektigini bilmiyorum.

doktor zaten emin degildi, tahmini pazar günü dedi, ama yinede pazartesi muayeneye gel dedi
Testi pozitif gördüğümğz gün başlayarak silik oldupu gğnde dahil değerlendirmemiz gerekiyor canım o yüzden sen kaçırmadan değerlendir ve testi yapmaya devam et çünkü çatladığını da görmen önemli

Arkadaslar 1 saat once yaptim ovulasyon testi sizce durum ne yumurtlama olacak mi

Eklentiler

• P_20201108_164024.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 73
Çatlaması demek yumurtlama mı demek? Yumurtladım mı yoksa 24 saat sonra çatlayıp atılacak mı demek?çok cahilim ya okuyorum netten yine anlamıyorum kusura bakmayın
Yumurta pikten sonra çatlıyor pik zamanı ve sonraki günler değerlendiriliyor yumurtlama pik zamanı oluyo olgunlaşmış yumurta pikten 24 saat sonra çatlıyor bildiğim kadarıyla o aralarda döllenme oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…