Yumurta en olgun düzeyde ve 24 saat içinde çatlamış olucak çatladınız zaman tüpte ilerler ve o sırada sperm hücresi ile buluşma olur onun için pik günü ve pikten sonraki günler değerlendirilmelidirsormasi ayip peki pik nedir ? :)(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta en olgun düzeyde ve 24 saat içinde çatlamış olucak çatladınız zaman tüpte ilerler ve o sırada sperm hücresi ile buluşma olur onun için pik günü ve pikten sonraki günler değerlendirilmelidirsormasi ayip peki pik nedir ? :)(
Ben Sabah ilk idrarla yapıyorum bir problemi olmuyor ama kahvaltı yaptıktan sonra 2 saat sıvı almazsan da iyi sonuçlar alırsınKızlar iyi akşamlar sanırım en faydalı topiklerden birisi bu ben yarın ilk defa başlayacağım, adetim bugün bitti. Öncelikle saat kaçta yapmamı önerirsiniz, ilk idrarla olmuyormuş o tamam, ama 2. 3. idrar olması yeterli mi? Beni yönlendirirseniz sevinirim
Bir yada iki gün çok büyük bir fark değil canım illa pikten sonra 14. Gün olacaksın diye birşey söz konusu değilMerhabbalar, Kızlar ben 2 ay ovulasyon testi kullandm genelde yumurtlama gününden sonra 14.gün regl olunur ya ben 13.gün regl oluyorum. Acaba testler yumurtlama gününü yanlış mı saptıyo ?
Pik olması yumurtanın en olgun zamanı demek illaki hamilelik olabilir ama gelişmemiş bir yumurtada sağlıklı bir gebelik olurmu pek bilemiyorum pco varmı sende eğer var ise 2 ay içinde pik görende oluyor canımArkdaşlar selam, ben bu ay ovülasyon testinde tam pik göremedim, 2 gün sonra adet günüm ama kasıklarıma ağrı saplanıyor. Pik olmadan da hamile kalma durumu oluyor mu?
Pco yok, adetlerim düzenli, ilk kez tam pik göremedim. En fazla pik görseldeki gibi sizce pikmi? Ertesi gün silkleştiPik olması yumurtanın en olgun zamanı demek illaki hamilelik olabilir ama gelişmemiş bir yumurtada sağlıklı bir gebelik olurmu pek bilemiyorum pco varmı sende eğer var ise 2 ay içinde pik görende oluyor canım
Birde bugün yumurta beyazı gibi akıntı geldi krampla, daha önce o renk olmazdı yarın bat günümPik olması yumurtanın en olgun zamanı demek illaki hamilelik olabilir ama gelişmemiş bir yumurtada sağlıklı bir gebelik olurmu pek bilemiyorum pco varmı sende eğer var ise 2 ay içinde pik görende oluyor canım
Tam pik değil ama gün içinde pike ulaşmış olabilir bence :) kramplar ve yumurta akı gibi akıntı hamilelik göstergesi oluyor bazı arkadaşlarda umarım sizinde öyledir gebelik testi yaptınız mı pekiPco yok, adetlerim düzenli, ilk kez tam pik göremedim. En fazla pik görseldeki gibi sizce pikmi? Ertesi gün silkleşti
Pek umudum yok ama inşallah, yarın olmazsam adet yapacağım :)Tam pik değil ama gün içinde pike ulaşmış olabilir bence :) kramplar ve yumurta akı gibi akıntı hamilelik göstergesi oluyor bazı arkadaşlarda umarım sizinde öyledir gebelik testi yaptınız mı peki
Benimde telefon programına göre yanlış çıktı ovulasyon testi aldım ve günü yakaladım ins bu ay tutarBu hesap kesinlikle ben de tutmuyor çünkü yumurta catladiktan sonra luteal faz başlıyor ve bunu bir cok doktor 14 gun sabit olarak dile getiriyor. Bu yuzden de beklenen adetten 14 gün çıkarın deniliyor.oysa bazi kadinlarda luteal faz 16 gun ya da 12 gun olabiliyor 12 gunden az olunca zaten luteal faz yetmezligi deniyor.benim tecrübeme gelince.ben ilk bebegimi 1.5 yil bekledim.4 ay yumurta takibi yaptirdim doktorumla. Gun gün gittim. Catladi dedikten hep 16 gun sonra hasta oldum 2 gun fazla yani.bunu ogrenmemis olsam hep 14.gunden sonra degerlendirmeyecektim
10 15 kere yapmış biri olarak etkilemez diyorum cnm. Siliklesicek tabi yumurtlama olmuşturKızlaarrr size bir sorum olacaktı ovülasyon testinden 2 - 3 saat önce ilişki yaşanması sizce çıkan sonucu etkiliyor mu? Mesela dün çizgi daha koyuydu, bugün ilişki oldu tabi ben yine de 2.5 saat sıvı alımını kestim ama çizgi daha silik. Dalgalanmalar oluyor
Benim daha adetten sonra 4. günüm canım yani pik görmedim henüz. Ondan merak ettim acaba o mu etkiledi de düne göre daha silik diye. Test yapmaya devam10 15 kere yapmış biri olarak etkilemez diyorum cnm. Siliklesicek tabi yumurtlama olmuştur
piki değil çatladığı günden sonra 14 gün sayacaksınızMerhabbalar, Kızlar ben 2 ay ovulasyon testi kullandm genelde yumurtlama gününden sonra 14.gün regl olunur ya ben 13.gün regl oluyorum. Acaba testler yumurtlama gününü yanlış mı saptıyo ?
Varsa cıkar canm hayrlısı herseyin iyi düşün insallah vardrMerhaba kızlar 7Kasım gece pik gördüm 8 kasım akşam çatladı. Bat 23 Kasım test yapmaya çok korkuyorum sizce yapsam çıkar mi ? Negatif görmekten bıktım
İnşaAllah haftasonuna girdiğim için artık pazartesiyi beklicem Pazartesi olmazsam zaten hamileyimdir inşaAllahVarsa cıkar canm hayrlısı herseyin iyi düşün insallah vardr