Evet canım çatlamışCanım üstteki dün akşamın digeri bu sabahın
Bu akşam ve yarın da değerlendirmen gerek.Canım üstteki dün akşamın digeri bu sabahın
Bakalm inşallah canım burda durumlar biraz karışık inşallah kaçırmayızBu akşam ve yarın da değerlendirmen gerek.
Yaa evet kusura bakma onu gözden kaçırdım,nasip inşAllah en güzel vakit ne zamansa Rabbim o zaman nasip eder üzülmeBakalm inşallah canım burda durumlar biraz karışık inşallah kaçırmayız
Sağol canım hayırlısıYaa evet kusura bakma onu gözden kaçırdım,nasip inşAllah en güzel vakit ne zamansa Rabbim o zaman nasip eder üzülme
Kızlar ya benim adetime 13 gün kaldı daha pik göremedim, neden böyle oldu dersinizEvet canım çatlamış
19.gün yazanın üstündeki pik bence gayet koyu çıkmışAdetime 13 kaldı daha pik göremedimhep silik
Daha tam pik olmadı, 19 yazan yanlışlıkla oldu sanırım. Bugün olan testler daha belirgin sanırım19.gün yazanın üstündeki pik bence gayet koyu çıkmış
Bugün böyle oldu daha belirginleşmedi yarın olur belkiArkadaşımın dediği gibi 19 un üstü pik gibi eger yaptıktan 10 dk sonra çektiysen atar mısın daha sağlıklı fikir yürütebiliriz
Olabilir pat diye de koyulaşabilir hiç belli olmaz.Yani günden güne yavaş yavaş değil de ansızın koyulaşanlarda varBugün böyle oldu daha belirginleşmedi yarın olur belki
İnşallah geçen ay ansızın koyulaşmıştı.Olabilir pat diye de koyulaşabilir hiç belli olmaz.Yani günden güne yavaş yavaş değil de ansızın koyulaşanlarda var
Genelde pik olana kadar sık ilişki yaşandığı zaman pik günü olmasa da olabilir gibi görünüyor ama benim düşüncem keşke dememek için pik çıktığı gün ve silikleşene kadar(silikleştiği günde dahil)her gün olması yönünde.En azından içiniz rahat olur.Ama şartlar el vermiyorsa dediğiniz gibi de değerlendirebilirsiniz,Rabbim ol desin yeterKızlar selam bu ay gün aşırı birliktelik yaptık hep. bugün pik günüm dün ilişkiye girdik bugun girmeyip yarın girmeyi düşünüyorum sizce kaçırmış olur muyum pikten sonra 24-36saat içinde yumurtlama olcagı söylüyor tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Merhaba;Arkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim