Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar merhaba yeni uyeyim bugun kayit oldum reglimin 4.gunu toplam alti gun suruyor,ovulasyonla yumurtayi yakalamayi dusunuyorum test yaparken ozellikle dikkat etmem gereken bisi warmi bide nezaman baslayim teste 28 dongum
Merhaba erken ya da geç yumurtlama olabiliyor o yüzden ben adet bitimi hemen başlıyorum(Benim döngüm de 25 ila 28 arası değişiyor)kaçırmamak adına ama genelde 10.gün başlayın diyorlar o size kalmış😊ilk idrarla değil öğlen 12 ile akşam 8 arası en uygun saatler,testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesiyorsunuz ve 2-3 saatlik idrarla yapıyorsunuz testi.Bol şans😊Umarım açıklayıcı olmuştur🌸

Merhaba erken ya da geç yumurtlama olabiliyor o yüzden ben adet bitimi hemen başlıyorum(Benim döngüm de 25 ila 28 arası değişiyor)kaçırmamak adına ama genelde 10.gün başlayın diyorlar o size kalmış😊ilk idrarla değil öğlen 12 ile akşam 8 arası en uygun saatler,testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesiyorsunuz ve 2-3 saatlik idrarla yapıyorsunuz testi.Bol şans😊Umarım açıklayıcı olmuştur🌸tesekkur ederim bende ilk gun baslarim oleyse, burdan paylasirsam yorumda yaparsaniz sewinirim ilk denemem olucak cok heyecanli

Arkadaşlar bakarmısınız 30 Ekim sanki pik günü değerlendirildi kasık ağrım var döllenme durumunda belirti olurmu acaba
19DBB55D-A910-433F-91EB-E3349F971794.jpeg

Benimde ayın 1 ve 2 sinde denemem oldu o günden beridir bel ve kasık agrım geçmiyor 😯alt karnım yanıyo
Umarım yerleşme ağrılarındandır 😍az önce benimde belime bir iğne saplanması gibi oldu şuan hareket edemiyorum bu ay değişik şeyler yaşıyorum hayırlısı diyelim ☺️

Umarım yerleşme ağrılarındandır 😍az önce benimde belime bir iğne saplanması gibi oldu şuan hareket edemiyorum bu ay değişik şeyler yaşıyorum hayırlısı diyelim ☺️
Hayırlısıyla inşallah 🥰görende ilk gebeliğim sanar kızımda hiç dikkat etmedim hatırlamıyorum

Hayırlısıyla inşallah 🥰görende ilk gebeliğim sanar kızımda hiç dikkat etmedim hatırlamıyorum
Ne güzel bir evladın var kardeş gelir inşallah diyelim...genelde ilk gebelikte öyle diyorlar hiç hatırlamıyorum nasıldı diye tecrübe ikincide oluyor sanırım Allah gönlünüze göre versin

Ne güzel bir evladın var kardeş gelir inşallah diyelim...genelde ilk gebelikte öyle diyorlar hiç hatırlamıyorum nasıldı diye tecrübe ikincide oluyor sanırım Allah gönlünüze göre versin
Amin cnm allsh razı olsun 🥰rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Kızlar benim bugün ovulasyon testim pik oldu. Eşim yok yarın gece gelecek acaba yumurtlamayı kaçırmış olur muyum:KK43: çok da güzel pik olmuştu kopkoyu:KK43:(

Merhabaa kızlar 15 gundur duzenli test yaptim ilk 5 dakikada simdiye kadar cikmis en koyu testim bu bi daha da bu kadar olmadı ne dersiniz? Ertsesi günü değerlendirdik. Kasımlarında kasilma ve batma hissediyorum acaba döllenmeyi hissediyor olabilir miyim

Eklentiler

• 20201107_105324.jpg
    20201107_105324.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba erken ya da geç yumurtlama olabiliyor o yüzden ben adet bitimi hemen başlıyorum(Benim döngüm de 25 ila 28 arası değişiyor)kaçırmamak adına ama genelde 10.gün başlayın diyorlar o size kalmış😊ilk idrarla değil öğlen 12 ile akşam 8 arası en uygun saatler,testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesiyorsunuz ve 2-3 saatlik idrarla yapıyorsunuz testi.Bol şans😊Umarım açıklayıcı olmuştur🌸
IMG_20201106_201415.jpg
bir tanesi c den çok koyu diğerinde ise çok az koyu c den... Üstteki 5 Kasım alttaki 6 Kasım... acaba her ikisi de yumurtlama henüz olmadığını mı gösteriyor?

Silikleşmesi mi lazım Çatlaması için? Testler konusunda bilgnizin çok iyi olduğunu gördüm yardımcı olursanız çok sevinirim 🙄

Eki Görüntüle 2716780 bir tanesi c den çok koyu diğerinde ise çok az koyu c den... Üstteki 5 Kasım alttaki 6 Kasım... acaba her ikisi de yumurtlama henüz olmadığını mı gösteriyor?

Silikleşmesi mi lazım Çatlaması için? Testler konusunda bilgnizin çok iyi olduğunu gördüm yardımcı olursanız çok sevinirim 🙄
Üstteki testte koyu olan taraf t bölgesi mi net görünmüyor eğer öyleyse bugün yumurta çatlamış🐣bu akşam ve yarın da ilişki olmalı ve bugünden itibaren 12 ila 14 gün sonra gebelik testi yapıp hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz,inşAllah Rabbim gönlünüzdekini nasip eder❤

X