Bu akşamı mutlaka değerlendir,akşam 8 gibi istersen tekrarlayabilirsin.Bu akşam ve silik gördüğün gün de dahil değerlendirmelisin Allah gönlünce versinGünaydın kızlar bu testi yeni yaptım t daha koyu
Amin canım cümlemizin çok tşk ederimBu akşamı mutlaka değerlendir,akşam 8 gibi istersen tekrarlayabilirsin.Bu akşam ve silik gördüğün gün de dahil değerlendirmelisin Allah gönlünce versin
Pik öncesi ilişki olması şansı arttırır,hazırda sperm bulunması açısından.3 günü de değerlendirmen gerek evet silikleştiği gün de dahilKızlar dün pik gördüm dünü değerlendirdik bugün pik devam ediyor muhtelen yarın çatlar. 3 günü de değerlendirmek gerekiyor mu ? Internette onemli olan pik günü ve 1 2 gün öncesi yaziyo hangi bilgi dogru
Ama bu kadar sık test yapmanıza gerek yok aslında günde 1 yeterli ama pik günlerinde çatlamayı kaçırmamak adına 2 yapılabilir tabi arada 6-8 saat olmalı bu kadar peş peşe değilBuda 2,5 saat sonra yaptığım T dahada koyulaşmış
Yok zaten akşama kadar yapmicam artık bunuda sabahkini garantilemek adına.Ama bu kadar sık test yapmanıza gerek yok aslında günde 1 yeterli ama pik günlerinde çatlamayı kaçırmamak adına 2 yapılabilir tabi arada 6-8 saat olmalı bu kadar peş peşe değil
Ama 2 3 gün yasamiyo mu diyelim ki olmadı şans azalır mıPik öncesi ilişki olması şansı arttırır,hazırda sperm bulunması açısından.3 günü de değerlendirmen gerek evet silikleştiği gün de dahil
Zaten akşam kesinlikle değerlendir çatlama olsa da olmasa da ama çatlamayı gömek için testi yapmaya devam et.Çatlamayı gördüğün gün ertesi gün biraz yorucu ama sonuca değecek inşAllahYok zaten akşama kadar yapmicam artık bunuda sabahkini garantilemek adına.
2-3 gün yaşıyor evet ama hangi rahim,hangi sperm,rahimin ph değeri spermin kalitesi hepsi etkiliyor o yüzden şansa bırakmamak adına üst üste değerlendirmek daha mantkılı gibi duruyorAma 2 3 gün yasamiyo mu diyelim ki olmadı şans azalır mı
Evet mantıklı bu ay çok olsun istiyorum ama değerlendiremeyiz sanrm İzmirdeyim2-3 gün yaşıyor evet ama hangi rahim,hangi sperm,rahimin ph değeri spermin kalitesi hepsi etkiliyor o yüzden şansa bırakmamak adına üst üste değerlendirmek daha mantkılı gibi duruyor
Tamm cnm inşallahZaten akşam kesinlikle değerlendir çatlama olsa da olmasa da ama çatlamayı gömek için testi yapmaya devam et.Çatlamayı gördüğün gün ertesi gün biraz yorucu ama sonuca değecek inşAllah
İzmirde misiniz?Çok geçmiş olsun inşAllah iyisinizdir.Diyorum ya Rabbim ol dedimi olur sadece pik gününü değerlendirenler,sadece çatlamayı değerlendirenler,pikten 1 gün önce değerlendirip bir daha ilişki olmadan o ay hamile olanlar var bunlar yazılı kanun değil tabi ki sadece açık kapı bırakmamak için şansı arttırmak için izlenen yollar.Umarım gönlünüzdeki olur tekrardan çok geçmiş olsun❤Evet mantıklı bu ay çok olsun istiyorum ama değerlendiremeyiz sanrm İzmirdeyim
Çok teşekkür ederim Bornovadayım . Bu ay eşimin doğum günü ona sürpriz olsun çok istiyorum ama nasip kısmet tabi vardır bunda da bir hayırİzmirde misiniz?Çok geçmiş olsun inşAllah iyisinizdir.Diyorum ya Rabbim ol dedimi olur sadece pik gününü değerlendirenler,sadece çatlamayı değerlendirenler,pikten 1 gün önce değerlendirip bir daha ilişki olmadan o ay hamile olanlar var bunlar yazılı kanun değil tabi ki sadece açık kapı bırakmamak için şansı arttırmak için izlenen yollar.Umarım gönlünüzdeki olur tekrardan çok geçmiş olsun❤
Kızlar çatlamış mı hala pik mi aksam biraz daha koyuydu
Pik olan testini görmedim ama eğer pik olduysa bu çatlama oluyor artıkKızlar çatlamış mı hala pik mi aksam biraz daha koyuydu