Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bu testi yeni yaptım t daha koyu

Eklentiler

• 20201031_104716.jpg
    20201031_104716.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 84
Bu akşamı mutlaka değerlendir,akşam 8 gibi istersen tekrarlayabilirsin.Bu akşam ve silik gördüğün gün de dahil değerlendirmelisin Allah gönlünce versin🌸
Amin canım cümlemizin çok tşk ederim 🥰🤗geceyi bekliycem inşallah tutar

Kızlar dün pik gördüm dünü değerlendirdik bugün pik devam ediyor muhtelen yarın çatlar. 3 günü de değerlendirmek gerekiyor mu ? Internette onemli olan pik günü ve 1 2 gün öncesi yaziyo hangi bilgi dogru

Buda 2,5 saat sonra yaptığım T dahada koyulaşmış

Eklentiler

• 20201031_130134.jpg
    20201031_130134.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar dün pik gördüm dünü değerlendirdik bugün pik devam ediyor muhtelen yarın çatlar. 3 günü de değerlendirmek gerekiyor mu ? Internette onemli olan pik günü ve 1 2 gün öncesi yaziyo hangi bilgi dogru
Pik öncesi ilişki olması şansı arttırır,hazırda sperm bulunması açısından.3 günü de değerlendirmen gerek evet silikleştiği gün de dahil

Ama bu kadar sık test yapmanıza gerek yok aslında günde 1 yeterli ama pik günlerinde çatlamayı kaçırmamak adına 2 yapılabilir tabi arada 6-8 saat olmalı bu kadar peş peşe değil😊
Yok zaten akşama kadar yapmicam artık bunuda sabahkini garantilemek adına. 😊

Yok zaten akşama kadar yapmicam artık bunuda sabahkini garantilemek adına. 😊
Zaten akşam kesinlikle değerlendir çatlama olsa da olmasa da ama çatlamayı gömek için testi yapmaya devam et.Çatlamayı gördüğün gün ertesi gün biraz yorucu ama sonuca değecek inşAllah

2-3 gün yaşıyor evet ama hangi rahim,hangi sperm,rahimin ph değeri spermin kalitesi hepsi etkiliyor o yüzden şansa bırakmamak adına üst üste değerlendirmek daha mantkılı gibi duruyor🌸
Evet mantıklı bu ay çok olsun istiyorum ama değerlendiremeyiz sanrm İzmirdeyim

Evet mantıklı bu ay çok olsun istiyorum ama değerlendiremeyiz sanrm İzmirdeyim
İzmirde misiniz?Çok geçmiş olsun inşAllah iyisinizdir.Diyorum ya Rabbim ol dedimi olur sadece pik gününü değerlendirenler,sadece çatlamayı değerlendirenler,pikten 1 gün önce değerlendirip bir daha ilişki olmadan o ay hamile olanlar var bunlar yazılı kanun değil tabi ki sadece açık kapı bırakmamak için şansı arttırmak için izlenen yollar.Umarım gönlünüzdeki olur tekrardan çok geçmiş olsun❤

İzmirde misiniz?Çok geçmiş olsun inşAllah iyisinizdir.Diyorum ya Rabbim ol dedimi olur sadece pik gününü değerlendirenler,sadece çatlamayı değerlendirenler,pikten 1 gün önce değerlendirip bir daha ilişki olmadan o ay hamile olanlar var bunlar yazılı kanun değil tabi ki sadece açık kapı bırakmamak için şansı arttırmak için izlenen yollar.Umarım gönlünüzdeki olur tekrardan çok geçmiş olsun❤
Çok teşekkür ederim Bornovadayım . Bu ay eşimin doğum günü ona sürpriz olsun çok istiyorum ama nasip kısmet tabi vardır bunda da bir hayır

Kızlar çatlamış mı hala pik mi aksam biraz daha koyuydu

Eklentiler

• IMG-20201031-WA0002.jpeg
    IMG-20201031-WA0002.jpeg
    36,5 KB · Görüntüleme: 84
Canım üstteki dün akşamın digeri bu sabahın

Eklentiler

• 16041460664544842611226388263373.jpg
    16041460664544842611226388263373.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 129
X