- 13 Temmuz 2020
- 185
- 81
- 32
Rabbim saglikli gebelik nasip etsin ins canm dikkat et kendine bnde dun test yapmistim 2 cizgi cikti o yuzden yarin kan vermeye gidecegimcanım dün büyük krampla acike gittim. rezil ötesi bir doktora denk geldim. azarlamalar, yüksek sesle konusmalar, ilgisiz. sinirlerim bozuldu cok fazla. adet döneminden itibaren haftalık hesabım 4 hafta. bebek gelisimi iki hafta falan dedi. ne kan testi, ne bisey yapmadı. biraz daha vakit geçsin klinik randevusu alıcam. lanet ettim almanya saglık sistemine.
benim en ayırabileceğim belirtim ani giren kramplar, farklı dolgun bir hisle göğüs hassasiyeti. çok sükür mide bulantısı ve benzer seyler yasamadım henüz anneminde cok rahat geçermis gebelikleri insallah benimde öyle olur
Bende almanyada yaşıyorum normal kendi kadın doktoruna gitmediğin sürece acilde her tür doktor oluyor bilmiyorlar saçma sapan azarlıyorlar canm kendi doktoruna gündüz vakti gitcanım dün büyük krampla acike gittim. rezil ötesi bir doktora denk geldim. azarlamalar, yüksek sesle konusmalar, ilgisiz. sinirlerim bozuldu cok fazla. adet döneminden itibaren haftalık hesabım 4 hafta. bebek gelisimi iki hafta falan dedi. ne kan testi, ne bisey yapmadı. biraz daha vakit geçsin klinik randevusu alıcam. lanet ettim almanya saglık sistemine.
benim en ayırabileceğim belirtim ani giren kramplar, farklı dolgun bir hisle göğüs hassasiyeti. çok sükür mide bulantısı ve benzer seyler yasamadım henüz anneminde cok rahat geçermis gebelikleri insallah benimde öyle olur
canım aynen bin pişman oldum doktorumdan randevu aldım direk gidicemBende almanyada yaşıyorum normal kendi kadın doktoruna gitmediğin sürece acilde her tür doktor oluyor bilmiyorlar saçma sapan azarlıyorlar canm kendi doktoruna gündüz vakti git
Doktorlarda bi termin vercek maşallah ağrım var de hemen versinlercanım aynen bin pişman oldum doktorumdan randevu aldım direk gidicem
vallahi sorma yılan hikayesine döndü. 8 haftayı görmeden ciddiye alıp randevu vermiyo bir cok yer. özellikle de o zamana denk getiriyo randevuyu o haftaya veriyor. Türkiyede ki gibi isteğimizle kontrol olamamakta bir enteresan mümkünatı varken neden yapmıyorlar anlamıyorum vallahiDoktorlarda bi termin vercek maşallah ağrım var de hemen versinler
Aynen türkiyede istediği gibi gidiyorlar çocuk canlanmadan bakmıyor burda doktorvallahi sorma yılan hikayesine döndü. 8 haftayı görmeden ciddiye alıp randevu vermiyo bir cok yer. özellikle de o zamana denk getiriyo randevuyu o haftaya veriyor. Türkiyede ki gibi isteğimizle kontrol olamamakta bir enteresan mümkünatı varken neden yapmıyorlar anlamıyorum vallahi
Canm hern aynı saatte ve sıvı alımını keserek yapıyorsn testleri demiKızlar Merhaba,
Ovulasyon denemelerine devam ediyorum bugün 17. gün ovulasyonunu yaptım maalesef hala bi ümit yok sanırım 50-60 günde bir adet oluyorum. Beklemekten sıkıldım siz kaçıncı günler yumurtlamanızı gördünüz? Eki Görüntüle 2702418
Evet canım aynen öyle ama zaten benim tüm hormonlarım normal olmasına rağmen gecikmem oluyor doktora gittim geç yumurtluyorsun bu bi problem değil dedi. Bende bu ay takip ediyorum bakalım.Canm hern aynı saatte ve sıvı alımını keserek yapıyorsn testleri demi
Ben laboquick kullanıyordum fakat şimdi bitti innovita strip teste başlayacağım.Arkadaşlar hangi marka test kullaniyorsunuz memnmusunuz ?oneriniz varmi?
Sana cevap vermek için buraya yazdım. Ben 32 günde adet olduktan sonra 15 günde pik gördüm 16 günü yumurta çatlama sayarak 10 gün sonra idrar testinde pozitif gördüm. Miratech marka kullanmıştım adetlerinde gecikme varsa denemeye devamKızlar Merhaba,
Ovulasyon denemelerine devam ediyorum bugün 17. gün ovulasyonunu yaptım maalesef hala bi ümit yok sanırım 50-60 günde bir adet oluyorum. Beklemekten sıkıldım siz kaçıncı günler yumurtlamanızı gördünüz? Eki Görüntüle 2702418
İnaşallah canım şuan 24.gü oldu hala çatlama yok bekliyorum bakalımSana cevap vermek için buraya yazdım. Ben 32 günde adet olduktan sonra 15 günde pik gördüm 16 günü yumurta çatlama sayarak 10 gün sonra idrar testinde pozitif gördüm. Miratech marka kullanmıştım adetlerinde gecikme varsa denemeye devamve yumurtlama içinde 12 gün ardı ardına her gün 2 tane muz yedim. Sonucunuda almıştım. İnşallah sende yakalarsın piki ve hamile kalırsın.
Güzel. Yapmaya devam edin ayni saatlerde ve 2 saat sıvı almadan. Adetin kaçıncı günü bu?Merhabalar,
Ilk kez bu ay ovulasyon testi denedim, hatta ilk kez yaptım. Baya koyu geldi gözüme ama bilgim olmadığından size danışmak istedim, pik mi bu? Denemeli mi yoksa beklemeli miyim daha takip mi etmeliyim?
Eki Görüntüle 2708757
Canım selam bu pik değil c kadar koyu olacak ya da c den koyu o zaman pik oluyor her gün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek devam edin.Merhabalar,
Ilk kez bu ay ovulasyon testi denedim, hatta ilk kez yaptım. Baya koyu geldi gözüme ama bilgim olmadığından size danışmak istedim, pik mi bu? Denemeli mi yoksa beklemeli miyim daha takip mi etmeliyim?
Eki Görüntüle 2708757
Adetli değilim. Adetim bittikten sonra 11.gün diyordu ama benim anca almam ve başlamamla beraber 13.gün bugün.Güzel. Yapmaya devam edin ayni saatlerde ve 2 saat sıvı almadan. Adetin kaçıncı günü bu?
Çok teşekkür ederim. Bu sabah denedigimdi, bir de akşam yaptim testi, onda dediğin gibi c ile ayni koyuluktaydi, onun fotosunu çekmedim. Yarın sabah yine dediginiz gibi bakacağım, teşekkürler.Canım selam bu pik değil c kadar koyu olacak ya da c den koyu o zaman pik oluyor her gün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek devam edin.