Kaç yaşındasın amin inşallah canım biran önce kavuştursun bebişlerimize bizleriAllah tez vakitte nasip etsin inşallah yua tutarda oluverirse inşallah ne güzel olur .
Bnc3de ama yaş g3ciyor sonra hiç olmazsa
Aynen o saatler uygundur bence senin yakın olabilir henüz pik olmamıştır ama yakınsada akıntı oluyor mesela benim akıntı yumurtlamadan 3 gün önce falan oluyor seninde öyle olabilirTmm cnm denicem insalah yarın ozaman öğleden sonra kahvaltı vaktinden sonra mantıklı en iysisi ozaman birde bir kez yapsam günde yeterlimiki ay belki halen şeffaf bi yerde sanki hata yapıyorum
Yaş 36 olucak cnm bnm biraz demiyim bariz yaşlanmışım bu aradaKaç yaşındasın amin inşallah canım biran önce kavuştursun bebişlerimize bizleri
Yarın bide dediğim gibi dene bakalım nasıl çıkacak testin haber verirsin yineAynen o saatler uygundur bence senin yakın olabilir henüz pik olmamıştır ama yakınsada akıntı oluyor mesela benim akıntı yumurtlamadan 3 gün önce falan oluyor seninde öyle olabilir
TmmAynen o saatler uygundur bence senin yakın olabilir henüz pik olmamıştır ama yakınsada akıntı oluyor mesela benim akıntı yumurtlamadan 3 gün önce falan oluyor seninde öyle olabilir
Hormonlarına baktırdın mı hiç canım ne zamandır bebek istiyorsunuz? O hiç belli olmaz rabbim ol der olur yaşa bakmaz canım üzme kendini sağlıklıysan neden olmasın tedavi yöntemleride var epeyYaş 36 olucak cnm bnm biraz demiyim bariz yaşlanmışım bu arada
Tamam cnm inşallah haber vericem mutlaka teşekkür ediyorum bilgin için hakkını helal etYarın bide dediğim gibi dene bakalım nasıl çıkacak testin haber verirsin yine
Yani normalde yumurtlamaya yakın olur o akıntı sen sıvı almadan dene o yüzden çıkmamış olabilir testteTmm
Bugün ilk kez çamaşırıma su gibi bayağ sıvı geldi ıslandı resmen çamaşırım sonra akşam yaptım test eser yok 2. Çizgiden öncesinde sıvı almis olabilirim belkide ondan çıkmadı.
O su neyin nesiydi anlamadim
Canm 3. Çocuk olucak tabi nasipse hormonlarıma bakıldı epey oldu gayet güzeldi sonra rahîm film oda gayet güzeldi hemen kalırsın dedi doktor ama 1 sene olacak kalamadımHormonlarına baktırdın mı hiç canım ne zamandır bebek istiyorsunuz? O hiç belli olmaz rabbim ol der olur yaşa bakmaz canım üzme kendini sağlıklıysan neden olmasın tedavi yöntemleride var epey
Helal olsun ne demek canım iyi gecelerTamam cnm inşallah haber vericem mutlaka teşekkür ediyorum bilgin için hakkını helal et
Acaba o sıvı yumurtlama belirtisi olabilormikiYani normalde yumurtlamaya yakın olur o akıntı sen sıvı almadan dene o yüzden çıkmamış olabilir testte
Ohh maşallah rabbim bağışlasın bemde ilk sandım dahaCanm 3. Çocuk olucak tabi nasipse hormonlarıma bakıldı epey oldu gayet güzeldi sonra rahîm film oda gayet güzeldi hemen kalırsın dedi doktor ama 1 sene olacak kalamadım
Hayırlı geceler Allah emanet görüşmek üzereHelal olsun ne demek canım iyi geceler
Tabi o sıvı zaten bi yumurtlamaya yakın olur afedersin yumurta akı kıvamında şeffaf bide yapışkan olurAcaba o sıvı yumurtlama belirtisi olabilormiki
Yarın öyle yapayım bari öğlen 1 de kahvaltıdan kalkıyoruz aradan 2 saat geçince yapmak doğru ozmaan
Allah razı olsun Amin cnm Rabbim sanada göstersin inşallah 3 leri 4 leriOhh maşallah rabbim bağışlasın bemde ilk sandım dahaBizlerinde olsunda inşallah senin gibi 3. Olmuyor diye üzülelim Onuda nasip etsin sanada inşallah canım
Tmm cnm insalah bakalım artıkTabi o sıvı zaten bi yumurtlamaya yakın olur afedersin yumurta akı kıvamında şeffaf bide yapışkan olur
Olur olur canım diğerleri kendiliğinden olduysa sıkıntı etme hiç en kötü doktora bi gözükürsünAllah razı olsun Amin cnm Rabbim sanada göstersin inşallah 3 leri 4 leri
Ama ilk bebek olucak gibim üzülüyorum kalamadıkça keşke bi tane daha olsa sağlıkla diye yaş geçmeden bnm çocuklar çok istiyro ondan hanı belki nasip olurda
Evet canım ovu takibi yapayım öyle belki hamile kalırım bi umut. 3 tane düşük oldu çocuk yokAynı sorunu vbende yaşamıştım bi yıl önce önemli değil canım ovu takibi mi yapyon
Canim ben Amazon dan internetten siparis verdim 50 tane var megersem hamileymisim ondan koyu cikip duruyomus bende yumurtlama zamanim niye catlamiyo diye düsünüyodumBunları nereden aldınız acaba cubuk test olarakmi
Süper cnm yua nasıl hamile kaldınız hayırlı olsun inşallahCanim ben Amazon dan internetten siparis verdim 50 tane var megersem hamileymisim ondan koyu cikip duruyomus bende yumurtlama zamanim niye catlamiyo diye düsünüyodum