Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tmm cnm denicem insalah yarın ozaman öğleden sonra kahvaltı vaktinden sonra mantıklı en iysisi ozaman birde bir kez yapsam günde yeterlimiki ay belki halen şeffaf bi yerde sanki hata yapıyorum
Aynen o saatler uygundur bence senin yakın olabilir henüz pik olmamıştır ama yakınsada akıntı oluyor mesela benim akıntı yumurtlamadan 3 gün önce falan oluyor seninde öyle olabilir

Aynen o saatler uygundur bence senin yakın olabilir henüz pik olmamıştır ama yakınsada akıntı oluyor mesela benim akıntı yumurtlamadan 3 gün önce falan oluyor seninde öyle olabilir
Yarın bide dediğim gibi dene bakalım nasıl çıkacak testin haber verirsin yine

Tmm
Bugün ilk kez çamaşırıma su gibi bayağ sıvı geldi ıslandı resmen çamaşırım sonra akşam yaptım test eser yok 2. Çizgiden öncesinde sıvı almis olabilirim belkide ondan çıkmadı.
O su neyin nesiydi anlamadim

Yaş 36 olucak cnm bnm biraz demiyim bariz yaşlanmışım bu arada
Hormonlarına baktırdın mı hiç canım ne zamandır bebek istiyorsunuz? O hiç belli olmaz rabbim ol der olur yaşa bakmaz canım üzme kendini sağlıklıysan neden olmasın tedavi yöntemleride var epey

Yani normalde yumurtlamaya yakın olur o akıntı sen sıvı almadan dene o yüzden çıkmamış olabilir testte

Hormonlarına baktırdın mı hiç canım ne zamandır bebek istiyorsunuz? O hiç belli olmaz rabbim ol der olur yaşa bakmaz canım üzme kendini sağlıklıysan neden olmasın tedavi yöntemleride var epey
Canm 3. Çocuk olucak tabi nasipse hormonlarıma bakıldı epey oldu gayet güzeldi sonra rahîm film oda gayet güzeldi hemen kalırsın dedi doktor ama 1 sene olacak kalamadım

Yani normalde yumurtlamaya yakın olur o akıntı sen sıvı almadan dene o yüzden çıkmamış olabilir testte
Acaba o sıvı yumurtlama belirtisi olabilormiki
Yarın öyle yapayım bari öğlen 1 de kahvaltıdan kalkıyoruz aradan 2 saat geçince yapmak doğru ozmaan

Canm 3. Çocuk olucak tabi nasipse hormonlarıma bakıldı epey oldu gayet güzeldi sonra rahîm film oda gayet güzeldi hemen kalırsın dedi doktor ama 1 sene olacak kalamadım
Ohh maşallah rabbim bağışlasın bemde ilk sandım daha Bizlerinde olsunda inşallah senin gibi 3. Olmuyor diye üzülelim Onuda nasip etsin sanada inşallah canım

Acaba o sıvı yumurtlama belirtisi olabilormiki
Yarın öyle yapayım bari öğlen 1 de kahvaltıdan kalkıyoruz aradan 2 saat geçince yapmak doğru ozmaan
Tabi o sıvı zaten bi yumurtlamaya yakın olur afedersin yumurta akı kıvamında şeffaf bide yapışkan olur

Ohh maşallah rabbim bağışlasın bemde ilk sandım daha Bizlerinde olsunda inşallah senin gibi 3. Olmuyor diye üzülelim Onuda nasip etsin sanada inşallah canım
Allah razı olsun Amin cnm Rabbim sanada göstersin inşallah 3 leri 4 leri
Ama ilk bebek olucak gibim üzülüyorum kalamadıkça keşke bi tane daha olsa sağlıkla diye yaş geçmeden bnm çocuklar çok istiyro ondan hanı belki nasip olurda

Olur olur canım diğerleri kendiliğinden olduysa sıkıntı etme hiç en kötü doktora bi gözükürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…