- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Yumurtlama illa her ay aynı gün olmaz. Akıntı illa ki yumurtlama belirtisi değildir yumurtlamadan önce veya sonra da olabilir. Stres yaparsan dahada geç büyür yumurtaMerhabalar ben geçen ay adetin 13.günü pik görmüstüm. Bu ay adetim bittiğinden beri hep çok silik çıkıyo ve 13.günüm neden pik olmuyo olabilir belirgin bile değil testten olabilir mi çünkü akıntım oldu kasık ağrısı fln da
Testte çizgiler çok çok belirsiz o yüzden bi acabaya düştümYumurtlama illa her ay aynı gün olmaz. Akıntı illa ki yumurtlama belirtisi değildir yumurtlamadan önce veya sonra da olabilir. Stres yaparsan dahada geç büyür yumurta
At bakalım bi testiniTestte çizgiler çok çok belirsiz o yüzden bi acabaya düştüm
At bakalım bi testini
Canm sanrm yumurtlaman olmus bundan önceki testlerin duruyor mu ya erkn yumurtladn yada test yapmaya gec basladnEki Görüntüle 2710918 bu sekilde 14.günüm
Canım 7.gününden beri test yapıyorum hep böyle bugün 15.günüm hiç koyulasmadı o zaman reglim biter bitmez yumurtlamış olmam lazm sanrmCanm sanrm yumurtlaman olmus bundan önceki testlerin duruyor mu ya erkn yumurtladn yada test yapmaya gec basladn
Teste devam canm 20. Güne kadr yap belki gec yumurtlayacaksndırCanım 7.gününden beri test yapıyorum hep böyle bugün 15.günüm hiç koyulasmadı o zaman reglim biter bitmez yumurtlamış olmam lazm sanrm
Tmm canım o zaman devam edeyim ben de bakalm koyulascak mıTeste devam canm 20. Güne kadr yap belki gec yumurtlayacaksndırMesela bu ay 18. Gün oldu benm
Koyulaşacak gibi durmuyor çok silik. Sıvı alımına dikkat ettin mi? 3 saat sıvı almadan dene derim.Tmm canım o zaman devam edeyim ben de bakalm koyulascak mı
Adetinin kaçıncı günü bugün? Bence sıvı alımına dikkat et 2-3 saat sonra tekrar test yap akıntında yapışkansa t çizgisi daha da belirginleşecektir.Iyi günler arakadaşlar bisey sorucam size ,akıl verin bana. Şimdi bnm doğumdan sonra adetim hep düzensiz 1kizim var bide oğlum olsun istiyorum allah nasip ederse ,ona gore son vericem kasım ayında deneme yapmak istiyorum çin takviminde öyle görünüyor bu sabah ovu testi yaptım çok az bisey t çizgisi görünüyor ama 1 saattir ayıptır söylemesi sümüksü gibi bir akıntı geliyor bu ne demek oluyor şimdi yumurtladimmi yoksa daha varmı ben kasima denk gelecek diye seviniyordum. Ha bide bu çin takvimi hakında bilginiz varmı çok uzun yazdım kusura bakmayın
Adetimin 18.günüAdetinin kaçıncı günü bugün? Bence sıvı alımına dikkat et 2-3 saat sonra tekrar test yap akıntında yapışkansa t çizgisi daha da belirginleşecektir.
Benim de döngülerim kısa 25 günde bir oluyorum bundan önce 3 kez takip ettim yumurtlamayı ve hep 11,12.günlerde görürdüm bu ay o günler de çok silikti ben de yumurtlama olmayacak heralde dedim ama 15.gün pik yaptı bugün 16.gün çatladı.Gerçekten de her ay aynı zamanlar olmuyormuş yumurtlama demek ki.O yüzden sıvı alımına dikkat edip uygun saatlerde yapmaya devam edin daha geç yumurtlama görebilirsiniz panik yapmayınAdetimin 18.günü
Tmm çok tşk ederimBenim de döngülerim kısa 25 günde bir oluyorum bundan önce 3 kez takip ettim yumurtlamayı ve hep 11,12.günlerde görürdüm bu ay o günler de çok silikti ben de yumurtlama olmayacak heralde dedim ama 15.gün pik yaptı bugün 16.gün çatladı.Gerçekten de her ay aynı zamanlar olmuyormuş yumurtlama demek ki.O yüzden sıvı alımına dikkat edip uygun saatlerde yapmaya devam edin daha geç yumurtlama görebilirsiniz panik yapmayın
2 saat sıvı almıyorum ama dahaonce de boyle yapiyordum koyu çıkıyodu. Bence de koyulasmıcak gibiKoyulaşacak gibi durmuyor çok silik. Sıvı alımına dikkat ettin mi? 3 saat sıvı almadan dene derim.
Merhaba, bende şuan aynı durumu yaşıyorum. Geçen ay tam bugün pik görmüştüm ama bugün silik, pik olmadı, öğrendiğim kadarıyla değişiyormuş test yapmaya devam edeceğizMerhabalar ben geçen ay adetin 13.günü pik görmüstüm. Bu ay adetim bittiğinden beri hep çok silik çıkıyo ve 13.günüm neden pik olmuyo olabilir belirgin bile değil testten olabilir mi çünkü akıntım oldu kasık ağrısı fln da
Her cümlesi ben. 18.günüm silik çizgi oluştu ovulasyon testinde ama sümüksü akintim var sabah basladi. Bir kizim var ama 2. Cinsiyet onemli degil saglikli olsun yeter bize. Insallah bu ay tutar. Isteyen herkese nasip olsun mubarek kandilde dua edelim aminIyi günler arakadaşlar bisey sorucam size ,akıl verin bana. Şimdi bnm doğumdan sonra adetim hep düzensiz 1kizim var bide oğlum olsun istiyorum allah nasip ederse ,ona gore son vericem kasım ayında deneme yapmak istiyorum çin takviminde öyle görünüyor bu sabah ovu testi yaptım çok az bisey t çizgisi görünüyor ama 1 saattir ayıptır söylemesi sümüksü gibi bir akıntı geliyor bu ne demek oluyor şimdi yumurtladimmi yoksa daha varmı ben kasima denk gelecek diye seviniyordum. Ha bide bu çin takvimi hakında bilginiz varmı çok uzun yazdım kusura bakmayın
Amin amin cnmHer cümlesi ben. 18.günüm silik çizgi oluştu ovulasyon testinde ama sümüksü akintim var sabah basladi. Bir kizim var ama 2. Cinsiyet onemli degil saglikli olsun yeter bize. Insallah bu ay tutar. Isteyen herkese nasip olsun mubarek kandilde dua edelim amin