Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süper cnm yua nasıl hamile kaldınız hayırlı olsun inşallah
Sagol cnm .. ovulosyon testi siparis verdim ama adetten 1,5 hafta sonra basliya bildim anca gelmisdi bende test yapiyodum hergün pozitif cikmasi bekliyofum sonra 25.9 da birden cift cizgi cikdi aha yumurtlama zamanimi yakaladim dedim ve 4 gündür cift cizgi cikip duruyo bende hamilelik testi yaPtim hemen pozitif cikdi megersem adetten hemen sonra yumurtlamam olmus hamileyim diye öle cikiyomus ovulosyon testim bu sekilde ögrendim . Darisi senin basina insallah

ayın 21’inde doktora gittim doktor yumurtlaman bitmiş dedi son günü dedi. bat 6-7 ekim
ovü takibi yaptım cünkü beklediğim yumurtlama tarihinden erken olduğumu söyledi doktor yine de ovü takibi yaptım bugün iki ayrı ovüde çift çizgi görünce şoka girdim gebelik olabilir mi diye düşünüp hamilelik testi yaptım. maviler ovü, diğer gebelik testi. sizce gebe olabilir miyim ?

Eklentiler

• image.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 93
Hamilelik var hayirli olsun isn

dr. yumurtlaman bitmiş dediği gün kaçıncı günündü

dr. yumurtlaman bitmiş dediği gün kaçıncı günündü
9 eylülde adet oldum20 sinde doktordaydım normalde 23 ünde yumurtlamam gerekti bide cok düzenlidir dediğim gibiz erken yumurtlamıssın hatta bugin son günü dedi. 48 saat olduğunu canlı kaldığını var sayarsak 18-19 arası yumurtladıgımı tahmin ediyorum
zaten iliskiye girmistik o sıralar yani bu ay planlamamamıza rağmen tuttu denk geldi

Bunlarda benim bugün çatlama demi şişede hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Eklentiler

• IMG_20201004_115554.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20201003_142234.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20201003_141008.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 76
Hayirli olsun ins

Birde belirtin var miydi
canım dün büyük krampla acike gittim. rezil ötesi bir doktora denk geldim. azarlamalar, yüksek sesle konusmalar, ilgisiz. sinirlerim bozuldu cok fazla. adet döneminden itibaren haftalık hesabım 4 hafta. bebek gelisimi iki hafta falan dedi. ne kan testi, ne bisey yapmadı. biraz daha vakit geçsin klinik randevusu alıcam. lanet ettim almanya saglık sistemine.
benim en ayırabileceğim belirtim ani giren kramplar, farklı dolgun bir hisle göğüs hassasiyeti. çok sükür mide bulantısı ve benzer seyler yasamadım henüz anneminde cok rahat geçermis gebelikleri insallah benimde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…