Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk kez yaptigim icin bilmiyorum beladar sürmesi gerekdigini acaba catlamiyormu diyorum .. yapicam canim öglen tekrar tuhaf olan bugn daha koyu geldi sanki ? Banami öyle geliyo sence rabbim insallah en kisa zamanda nasip etsin hepimize
Bunları nereden aldınız acaba cubuk test olarakmi

Merhaba bu testi hangi vakit nasıl yapıyorsunuz ve hangi dönemde yardımcı olurmusunz
Adet bitiminden sonra başlayabilirsin en doğrusu o zaman olur çünkü kişiye göre değişiyor yumurtlama günleri adetten hemen sonra yumurtası çatlayanda oluyor internetten sipariş verebilirsin ovulasyon testi diye çıkıyor hem daha uyguna gelir.

Adet bitiminden 3 gun sonra yaptım arka arkaya ama 2. Çizgi görünmüyor.. önceki tahminlerime göre ben adete yakın yumurtluyorum.
yumurtlama gunu düzenli iliski oluuor ama tutmuyor .adete yakın uzayan şeffaf kokusuz akintim oluyor tahminim o yönde pkoluyum
Birde zaman olarak nasıl olmalı, hangi vakit sıvı alımı olunmayacak deniliyor bu konuda fikriniz varmı

Yapmaya devam et o zaman canım bende pco var malesef bende akıntımdan anlıyorum kasık ağrısıyla beraber, 12 4 arası ya da akşam 8 10 arası yapmanın doğru olduğunu duydum sıvı alımını 2 saat önceden kesiceksin testi yapmadan önce

Bikaç aydır bizde ovulasyon gününü yakalayıp tutturamıyoruz malesef Zamanı vardır canım rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Bu aya bakalım kısmetse

Bir test kalmıştı denemediğim bu ayda onu deniyorum nasip
Aynı belirtiler bendede oluyor ama bn de düzenli yumurtlamıyorum Rabbim aratmasin inşallah anladım öğleden sonra yapayım bari peki idrarın ilki felan yada 2. De diye birsey varmiki ay Allahim bu konuda bilgisizim

Bikaç aydır bizde ovulasyon gününü yakalayıp tutturamıyoruz malesef Zamanı vardır canım rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Bu aya bakalım kısmetse
Allah tez vakitte nasip etsin inşallah yua tutarda oluverirse inşallah ne güzel olur .
Bnc3de ama yaş g3ciyor sonra hiç olmazsa

Var ilk idrarla yapılmıyor bu gebelik testi gibi 2.idrarla yap sıvı almamayada dikkat et yapmadan önce

Olabilir canım başta herkes öyle oluyor bende bilmezdim Benimde adetim çok düzensizdi 50 gün olmadığımı bilirim 2 defa klomen kullandım onun etkisiyle 3aydır düzenli adet görüyorum inşallah bozulmazsa tabi

Var ilk idrarla yapılmıyor bu gebelik testi gibi 2.idrarla yap sıvı almamayada dikkat et yapmadan önce
Tmm cnm denicem insalah yarın ozaman öğleden sonra kahvaltı vaktinden sonra mantıklı en iysisi ozaman birde bir kez yapsam günde yeterlimiki ay belki halen şeffaf bi yerde sanki hata yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…