Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk kez yaptigim icin bilmiyorum beladar sürmesi gerekdigini acaba catlamiyormu diyorum .. yapicam canim öglen tekrar tuhaf olan bugn daha koyu geldi sanki ? Banami öyle geliyo sence rabbim insallah en kisa zamanda nasip etsin hepimize
Evet bugün biraz daha koyu gibi ama hepsi pik olmua gibi normalde pik olduktan ertesi gun catlama yani siliklesme oluyor bazen bu süre uzuyor bence 3 gibi falan yap siliklesmesi lazim catlama icin

Arkadaşlar merhaba sizce bu sondaki yumurtama mı bende de pcos var

Eklentiler

• 20200927_160416.jpg
    158,1 KB · Görüntüleme: 62
Kuzum benim 4. Yılım. 30 yaşındayım. 1 tüp bebek denemem var kimyasalla sonuçlanan bugün tam 1 yıl oldu tüp bebek yapılalı. Sende durum nedir?
ben de 29 yaşındayım canım iki sneedir eviliyim hiç korunmadım hiç olmadı da rahim filmi çekitireceğim bir de eşime bakılcak işte . evlenmeden önce bildiğim için sorunları hiç korunmadım olmuyor da seni bizim çok dinamik bir topimiz var oraya da etiketliyim :) hormonlar amh falan nasıl bakılıyor mu ? tüp bebek kaybına çok üzüldüm ama hayırlısı diyelim inşallah daha güzeline hZırlıyodur rabbim

Canım Benimde tüp bebeğe kadar çatlama aşılama da dahil hiç gebeliğim olmadı. en son eylül başında gittim doktora adetim baya gecikmişti onun için hormon testi vs yaptı herhangi bir sıkıntı yok dedi. Ultraso dan da baktı zaten pcos var o kadar onuda biliyorsun dedi. Tekrar başlayalım mı tedaviye dedi ama ben başlamak istemiyorum henüz hazır değilim ve vücudumunda şuan tekrar o kadar iğneye ilaca hazır olduğunu sanmıyorum

canım valla benim de aynı işte, kendini hazır hissettğin an tekrar başla bence. bizim de sanırım şansımız bu. ben pco seti aldım iki gün önce onu kullanıyorum daha önce de kullanmıştım. kıllanma var bende bir de. o yüzden artık ne yapayım şaşırdım. istersen bir bak derim o sete ne bileyim şifa niyetine diyip içiyorum ben.hormonlarda sorun yoksa bence biraz kendiliğinden olur diye salsan mı acaba

Bir macun kullandım şuan ara versim ama o set neymiş bilmiyorum fikrim yok. Aynen kuzum salmıştım bu aya kadar bu ay tekrar uğraşmaya başladım işte macunlar dualar ovu testleri falan. Bakalım. Kısmet artık olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…