Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diğer yaptığın testleride koyarmısın nasıl ilerlemiş .
Bu da dun ki testim öncekiler oldukça silikti
20200922_152957.jpg

Evet dünki daha silik bugün koyulalmış ,akşam bi test daha yaparmısın
biraz daha koyulaşacakmı aynimi çıkacak ,azdaolsa şeffaf akıntı olabilir bu günlerde.

Evet dünki daha silik bugün koyulalmış ,akşam bi test daha yaparmısın
biraz daha koyulaşacakmı aynimi çıkacak ,azdaolsa şeffaf akıntı olabilir bu günlerde.
Akintim 3 gün önce başladı bugün epey seffaflasti testi 2 saat önce yapmıştım şimdi tekrarlasam olur mu acaba

Akintim 3 gün önce başladı bugün epey seffaflasti testi 2 saat önce yapmıştım şimdi tekrarlasam olur mu acaba
Yumurtlama akıntın başlamış bugünde arttığına göre testin bi tık daha koyulaşabilir ama istersen hemen bi daha yapma akşam üzeri yapsan daha iyi olur ,dünü değerlendirdinmi.

arkadaşlar merhabalar, çok enteresan bisey yasıyorum sizinle paylasmak istedim çok tecrübesizim ve kafam karısık
öncesinde de yazmıştım fakat 9 eylülde adet oldum ama inanılmaz kanamam oldu hic olmadığı kadar değisik oldum. genelde adetim çok düzenlidir ovü testi ile takvim hesabım hep tutar. fakat dün doktora gittim
doktor bana dedi ki yumurtlaman yeni bitmiş
diyeceksiniz ki nerede enteresanlık, normalde 23 ünde yani bugün yumurtlamam gerekiyordu dediğim gibi şaşmaz 1-2 gün oynar . zaten hep cocuk istemediğimiz zamanda takvimle korunduk düzenli olduğu icin.
ben şok oldum ne ara yumurtladım regl sonrası nasıl hemen oldu hala anlamış değilim
bugünü bekledim yani 23 ünü ve ovü testim negatif. doktorun dediği doğru dolayısıyla.
gebelik testimde negatif. kafam inanılmaz karıştı. ne zaman yumurtlama dönemimdi bilmiyorum haliyle, fakat adet sonrası tabi ki birçok kez beraberlik yaşadık eşimle ama o dönemime denk geldimi, hic bilmiyorum neden böyle oldu. reglime yakın takibi bıraktım sonra testlere devam etmeme rağmen ovüyü nasıl yakalayamadım anlamış değilim. bu ne anlama geliyor onuda anlamadım benmi yanlıs yapıyorum bazı şeyleri. bilen yardım ederse öyle mutlu olurum ki

acaba hamilelik mümkün olabilir mi? anlamadığım ve kaçırdığım şekilde o aralıkta 9-23 aralığında yumurtalamam olmus. ovü silik çıkıyor . bu süreci takip etmem gerekir mi sizce ovü ile. sizin tecrübelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var. cok tesekkürler

Kizlar ovolosyon testim pozirif galiba 10 gün var adetime 25 günümdeyim . Koyu cikdigi günler oldu degerlendirdk ama yinede T cizgisi C kadar koyu degildi bugn tamamiyle koyu hatta T cizgisi daha koyu sizce gebelikmi yoksa yumurtlamami ?

Eklentiler

• 690F0758-4EF5-4167-996C-62582933A2EE.jpeg
    690F0758-4EF5-4167-996C-62582933A2EE.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar ilk kez bu ay test yapıyorum son 5 test 2,5 gündür yaptıklarım hala pozitif çıkıyor ben anlayamadım şu an ne demek bu

Eklentiler

• 515606FC-51C7-47C8-ACB6-ECA9A54B998F.jpeg
    515606FC-51C7-47C8-ACB6-ECA9A54B998F.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 73
Kizlar bugün 3 gün testim hala pozitif cikiyor 25de basladi böyle cikmaya bukadar uzun sürermi ? Adetime 8 gün var

Eklentiler

• 867B4626-E9DC-47D1-83B5-447AAE1B80C0.jpeg
    867B4626-E9DC-47D1-83B5-447AAE1B80C0.jpeg
    171,7 KB · Görüntüleme: 47
Hep mi böyle koyu çıktı testiniz adetleriniz düzenli mi pkoniz var mi
12 gündür takip ediyorum ve 34 günde bir olurum ama pco yok 1.9 olmusdum ve 13 itibaren gün asiri degerlendirdik Yaptigim testler asla bu koyulukdq cikmadi ama taki 25ne kadar ve hala devam ediyo benim bildigim test pozitif cikdikdan sonra 24-36 Sonra saat catlama olur

12 gündür takip ediyorum ve 34 günde bir olurum ama pco yok 1.9 olmusdum ve 13 itibaren gün asiri degerlendirdik Yaptigim testler asla bu koyulukdq cikmadi ama taki 25ne kadar ve hala devam ediyo benim bildigim test pozitif cikdikdan sonra 24-36 Sonra saat catlama olur
Benimde 2 gün surer yumurtlamam ama bu koyulugu sadece 1 gun görüyorum genelde pko olanlarin uzun süre böyle olur demişti doktorum o yüzden sordum yarin aynı saatte test yapin bence bi de 2 ile 6 arasi yapsanız daha iyi olabilir ayrıca yumurtlamasi 3 gün sürüp cok gebelik haberi duydum inşallah gönlünuzdeki olur

Benimde 2 gün surer yumurtlamam ama bu koyulugu sadece 1 gun görüyorum genelde pko olanlarin uzun süre böyle olur demişti doktorum o yüzden sordum yarin aynı saatte test yapin bence bi de 2 ile 6 arasi yapsanız daha iyi olabilir ayrıca yumurtlamasi 3 gün sürüp cok gebelik haberi duydum inşallah gönlünuzdeki olur
Ben ilk kez yaptigim icin bilmiyorum beladar sürmesi gerekdigini acaba catlamiyormu diyorum .. yapicam canim öglen tekrar tuhaf olan bugn daha koyu geldi sanki ? Banami öyle geliyo sence 🤔 rabbim insallah en kisa zamanda nasip etsin hepimize

Eklentiler

• 127B34AC-0227-415B-904B-93D42E08BDBF.jpeg
    127B34AC-0227-415B-904B-93D42E08BDBF.jpeg
    145,2 KB · Görüntüleme: 48
X