Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da dun ki testim öncekiler oldukça siliktiDiğer yaptığın testleride koyarmısın nasıl ilerlemiş .
Akintim 3 gün önce başladı bugün epey seffaflasti testi 2 saat önce yapmıştım şimdi tekrarlasam olur mu acabaEvet dünki daha silik bugün koyulalmış ,akşam bi test daha yaparmısın
biraz daha koyulaşacakmı aynimi çıkacak ,azdaolsa şeffaf akıntı olabilir bu günlerde.
Yumurtlama akıntın başlamış bugünde arttığına göre testin bi tık daha koyulaşabilir ama istersen hemen bi daha yapma akşam üzeri yapsan daha iyi olur ,dünü değerlendirdinmi.Akintim 3 gün önce başladı bugün epey seffaflasti testi 2 saat önce yapmıştım şimdi tekrarlasam olur mu acaba
Yumurtlama akıntın başlamış bugünde arttığına göre testin bi tık daha koyulaşabilir ama istersen hemen bi daha yapma akşam üzeri yapsan daha iyi olur ,dünü değerlendirdinmi.
Evt canm koyulasmıs pik olms yarında yap testi bakalm catlama olucak mı bugunu degrlndrEki Görüntüle 2694778 Eki Görüntüle 2694779 şimdi tekrarladım testi fark var mi acaba
Cok tesekkur ediyorumEvt canm koyulasmıs pik olms yarında yap testi bakalm catlama olucak mı bugunu degrlndr
Silinmiş duruyor canım çatlama olmuşEki Görüntüle 2696572
Kızlar bu çatlama mi
Cok sagol canimSilinmiş duruyor canım çatlama olmuş
Hep mi böyle koyu çıktı testiniz adetleriniz düzenli mi pkoniz var miKizlar bugün 3 gün testim hala pozitif cikiyor 25de basladi böyle cikmaya bukadar uzun sürermi ? Adetime 8 gün var
12 gündür takip ediyorum ve 34 günde bir olurum ama pco yok 1.9 olmusdum ve 13 itibaren gün asiri degerlendirdik Yaptigim testler asla bu koyulukdq cikmadi ama taki 25ne kadar ve hala devam ediyo benim bildigim test pozitif cikdikdan sonra 24-36 Sonra saat catlama olurHep mi böyle koyu çıktı testiniz adetleriniz düzenli mi pkoniz var mi
Benimde 2 gün surer yumurtlamam ama bu koyulugu sadece 1 gun görüyorum genelde pko olanlarin uzun süre böyle olur demişti doktorum o yüzden sordum yarin aynı saatte test yapin bence bi de 2 ile 6 arasi yapsanız daha iyi olabilir ayrıca yumurtlamasi 3 gün sürüp cok gebelik haberi duydum inşallah gönlünuzdeki olur12 gündür takip ediyorum ve 34 günde bir olurum ama pco yok 1.9 olmusdum ve 13 itibaren gün asiri degerlendirdik Yaptigim testler asla bu koyulukdq cikmadi ama taki 25ne kadar ve hala devam ediyo benim bildigim test pozitif cikdikdan sonra 24-36 Sonra saat catlama olur
Ben ilk kez yaptigim icin bilmiyorum beladar sürmesi gerekdigini acaba catlamiyormu diyorum .. yapicam canim öglen tekrar tuhaf olan bugn daha koyu geldi sanki ? Banami öyle geliyo sence rabbim insallah en kisa zamanda nasip etsin hepimizeBenimde 2 gün surer yumurtlamam ama bu koyulugu sadece 1 gun görüyorum genelde pko olanlarin uzun süre böyle olur demişti doktorum o yüzden sordum yarin aynı saatte test yapin bence bi de 2 ile 6 arasi yapsanız daha iyi olabilir ayrıca yumurtlamasi 3 gün sürüp cok gebelik haberi duydum inşallah gönlünuzdeki olur