Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim diğer ay gibi bu ayda tam 3 gün pik devam etti bugün yaptığım test bu. Pik günlerinde 1 gün durup 1 gün değerlendirdik bugün de değerlendirdik yarına gerek var mu
A4B992D5-7009-4DB3-9CDF-8023573E94F8.jpeg

Kızlar merhaba ,Ben dün akşam wc den sonra affedersiniz ama peçetede koyu renkli bir lekelenme gördüm , sanki adet olmaya başlarsın da sökülemezsin ya öyle kahverengimsi . Bugün daha fazla geldi. Hâlâ koyu renkli.
Pcos dan dolayı bayadır adet görmemiştim en son 31 ağustos da adet oldum gibi yine 5 gün falan sadece lekelenme şeklinde oldu. Doktora gittiğimde muhtemelen adet oluyorsun dedi. Şimdi tekrar adet mi oluyorum acaba. Resimlerdekilerde ovu testlerim. İlginç bir şekilde koyulaşmaya başladı gibi. Fikri olan varmı konuyla ilgili

Eklentiler

• 20200920_145157.jpg
    20200920_145157.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 147
  • 20200920_150649.jpg
    20200920_150649.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 20200920_144715.jpg
    20200920_144715.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar merhaba ,Ben dün akşam wc den sonra affedersiniz ama peçetede koyu renkli bir lekelenme gördüm , sanki adet olmaya başlarsın da sökülemezsin ya öyle kahverengimsi . Bugün daha fazla geldi. Hâlâ koyu renkli.
Pcos dan dolayı bayadır adet görmemiştim en son 31 ağustos da adet oldum gibi yine 5 gün falan sadece lekelenme şeklinde oldu. Doktora gittiğimde muhtemelen adet oluyorsun dedi. Şimdi tekrar adet mi oluyorum acaba. Resimlerdekilerde ovu testlerim. İlginç bir şekilde koyulaşmaya başladı gibi. Fikri olan varmı konuyla ilgili
Canm pcos lu oldgn için adetin biter bitmez hergün ovulasyon testi yapman lazm cünkü yumurtlaman ne zamn belli degil bir ay test yapıp yumurtlama görenler var sende simdi adetin bitsin hergn yap ve sırala aynı sekilde at buraya ben yardmcı olurm...bu koyulasma adete yakın da olabiliyor 👍

Canm pcos lu oldgn için adetin biter bitmez hergün ovulasyon testi yapman lazm cünkü yumurtlaman ne zamn belli degil bir ay test yapıp yumurtlama görenler var sende simdi adetin bitsin hergn yap ve sırala aynı sekilde at buraya ben yardmcı olurm...bu koyulasma adete yakın da olabiliyor 👍
Anladım canım peki bu lekelenme adet mi acaba çünkü bugün bir daha gelmedi o sabahki dışında bunu anlayamadım 🤦‍♀️

Kızlar merhaba ben ilk kez bu ay ovülasyon testi taparak takip edeyim dedim yumurtlamayı bir türlü denk getiremiyorum sanırım. Hala yumurtlama olmamış mı bi bakar mısınız adetim 6 gün sürüyor 9. Günden beri yapıyorum testi günde bir kez

Eklentiler

• 6FCC917D-FF57-4E70-9783-75B533AAEB32.jpeg
    6FCC917D-FF57-4E70-9783-75B533AAEB32.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar merhaba ben ilk kez bu ay ovülasyon testi taparak takip edeyim dedim yumurtlamayı bir türlü denk getiremiyorum sanırım. Hala yumurtlama olmamış mı bi bakar mısınız adetim 6 gün sürüyor 9. Günden beri yapıyorum testi günde bir kez
Bugün 12. Günün daha yeni koyulasmaya baslamıs canm ikisi de aynı koyulukta olucak 2 gun Sonra buyuk ihtmal sen yap at buraya foto👍

Ovulasyon testini hergün ayni saatte ve doğru uygulamayla yapmak önemli olan yoksa bunun uzmanlığı yok yani
önemli olan akıntıyla orantılı takip etmek, yoksa t ile c ayni koyulukta olunca pik silikleşmeye başladığında çatlama
ha bazen 2-3 gün koyuluk sürebilir hatta dahada fazla sürebilir yumurta geç gelişiyor olabilir yada çatlamıyor olabilir
ya telef olur atılır yada bazen kiste dönüşebilir bu durum en sağlıklı olan ertesi gün çatlaması tabi yani testin silikleşmesi.

Arkadaslar bende bu ay yeni basladim testlere ben hic anlamadim bu isi valla internette herkezin koyu benim bu koyulukdq cikdi yumurtlama olmusmu sizce koyu cizgide ?

Eklentiler

• 85F994F7-3D4B-434E-BFB3-C8C95A3FE6A7.jpeg
    85F994F7-3D4B-434E-BFB3-C8C95A3FE6A7.jpeg
    104 KB · Görüntüleme: 71
X