YaptımSinde tekrar yapicam bakalım bugün durum ne merak ediyorum
Normal bende de akıntı olmuyor öyle. Ayrıca illa öyle t daha koyu diye bişrey yok. ya ikisi aynı koyulukta olacak yada t daha koyu olacak.Aaaaa gerçekten mi canım. Ben t daha koyu değil diye pik olmadı sanmıştım. Peki bir de bu ay hiç akıntınolmadı normal mi
Ayyyy çok sevindim. Sağol canımNormal bende de akıntı olmuyor öyle. Ayrıca illa öyle t daha koyu diye bişrey yok. ya ikisi aynı koyulukta olacak yada t daha koyu olacak.
Çizgi var gibi geldi erken testlerden denesenize24 de çatlamayı gördüm ama tekrar çizgi var gebelik testi yaptım sanki çizgi var gibi
Hamile olma olasılığınız olabilir mi testte t çizgisi diğerine göre daha koyu gibiKızlar günaydın alttaki testi dün üsttwkini sabah yaptım çatlamış mı sizce. Bir de bugün ve yarın da deneme yapmalı mıyım
Yok o pik olan dünkü testim. Daha yeni deneme yaptım 5 gündür kıyıya yakın çıkıyordu dün pik olduHamile olma olasılığınız olabilir mi testte t çizgisi diğerine göre daha koyu gibi
Arkadaşlar da görürse yazar pik görünüyor gibi yarın muhtemelen t daha koyu olur. Siz bugünü değerlendirinBugünki ovülasyon testim.. Pik olmuş mu?
İnşallah canımArkadaşlar da görürse yazar pik görünüyor gibi yarın muhtemelen t daha koyu olur. Siz bugünü değerlendirin
Kızlar merhaba polikistik overliyim.
Yumurtlama takvimi programı indirdim ancak dündü sanırım birisi burdan pkoslu olupta yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsun olmaz öyle şey gbi biseyler dedi .
Pkoslularda belli değil mi? Neye göre ilişkiye gireceğim çocuk düşündüğüm zaman
akşam tekrar yap canım.Bugünki ovülasyon testim.. Pik olmuş mu?
Dün yaptım bugün tekrar yapacağım. Aynı gün içinde birden fazla yapılması mantıksız.akşam tekrar yap canım.