Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sinde tekrar yapicam bakalım bugün durum ne merak ediyorum
Yaptım bugünde siliklesme oldu adetime 9 gün var normalde hiç düzenli olmam adet olacak gibi belirtilerim var belimde bacağımda ağrı hamile olsam bu testte iki çizgi de çok koyu oluyomus sanırım

Eklentiler

• IMG_20200828_115254.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 73
24 de çatlamayı gördüm ama tekrar çizgi var gebelik testi yaptım sanki çizgi var gibi

Eklentiler

• F9E89DA4-11ED-4B3C-A909-351E3795EE34.jpeg
    120,1 KB · Görüntüleme: 85
Yumurtlamam 24 tu sonra çatlayınca görmedim çizgi ovulasyon testinde çizgi var

Eklentiler

• 7328B3EC-9E5D-436A-AA89-C8505216CB14.jpeg
    120,1 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar günaydın alttaki testi dün üsttwkini sabah yaptım çatlamış mı sizce. Bir de bugün ve yarın da deneme yapmalı mıyım

Eklentiler

• IMG_20200830_081523.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20200829_112551.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 68
Hanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?

Kızlar merhaba polikistik overliyim.
Yumurtlama takvimi programı indirdim ancak dündü sanırım birisi burdan pkoslu olupta yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsun olmaz öyle şey gbi biseyler dedi .

Pkoslularda belli değil mi? Neye göre ilişkiye gireceğim çocuk düşündüğüm zaman

Pco lular maalesef ki ovulasyon testi ile takip yada doktor kontrol altında olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…