Teşekkür ederim canımYumurtlamadan sonra 11. Gün test yapabilirsnz canm
Catlamıs canm calısmaya bugun de devamAltta olanı öğlen yaptım daha silik olan akşam 8 de yaptim
Eki Görüntüle 2680199
Yarn büyük ihtimalKızlar bugün pik günümü sizce??
1-2 günü var sanırımArkadaşlar sizce pik günü yaklaşıyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi ilk kez deniyprum ovülasyon testi
Canm neden bukadr uzaktan cektin gorebildgm kadaryla T cizgisi silik suan daha koyulasmamıs bikac gunun varArkadaşlar sizce pik günü yaklaşıyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi ilk kez deniyprum ovülasyon testi
hadi hayırlısı teşekkür ederimCanm neden bukadr uzaktan cektin gorebildgm kadaryla T cizgisi silik suan daha koyulasmamıs bikac gunun var
Yarın sen bugünüe değerlendirKızlar bugün pik günümü sizce??
Önceki gün yaptıın testleri de paylaşır msın. Nadiren de olsa 2 kez yumurtlama olabiliyorMerhaba aşağıda attığım testler,
Üstteki dün gece
Alttaki bugün sabah ve anlamadığım ben iki gün öncede aşağıdaki test gibi koyu eşit çizgi görmüştüm dün catladim sanarken bugün tekrar koyu görmek şaşırttı beni yardımcı olurmusunuz
Atmis olmasam onuda atacaktım ama böyle bı durumla karsilacagimi dusunmedigim için yumurtlamayı gördüm tamam dedim attımÖnceki gün yaptıın testleri de paylaşır msın. Nadiren de olsa 2 kez yumurtlama olabiliyor
Evet pik duruyo t çizgisi siliklesince de yumurta çatlamış olacakmisKızlar bu pik mi şimdi yaptım testi lütfen yardiminizi istiyorum
Eki Görüntüle 2680728
Cok çok teşekkürlerEvet pik duruyo t çizgisi siliklesince de yumurta çatlamış olacakmis
Adetinin kacıncı günü bugun o cok önemli ve hergn aynı saatte sıvı alımını 1saat önceden kesip yapman lazmMerhaba aşağıda attığım testler,
Üstteki dün gece
Alttaki bugün sabah ve anlamadığım ben iki gün öncede aşağıdaki test gibi koyu eşit çizgi görmüştüm dün catladim sanarken bugün tekrar koyu görmek şaşırttı beni yardımcı olurmusunuz
Adetin 22. Günü bugün ama farklı saatlerde de olsa sıvı alımını kesiyorum ama anlamadimAdetinin kacıncı günü bugun o cok önemli ve hergn aynı saatte sıvı alımını 1saat önceden kesip yapman lazm
Pko lu musunz.22. Gün cok gec yumurtlama için ama pkolular da olabiliyor gec yumurtlama 3 gün daha devm edin alttaki test yumurtlama olmaya yakınAdetin 22. Günü bugün ama farklı saatlerde de olsa sıvı alımını kesiyorum ama anlamadim