Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladm oyüzden gec olmus yumurtlaman bugunu ve yarını degrlendirin bence canmPko teşhisi konmadi ama adetlerim düzensiz
bence bugün değerlendirin yarın tam pik olur yarında değerlendirin ve sonraki günü bu üç gün öenmliBugünde böyle ayni saatte yaptım
Yok ben üç gün öncede pik gördüm sinde tekrar böyle gördüm şaşırıyorum benim testler bı garip sanırımbence bugün değerlendirin yarın tam pik olur yarında değerlendirin ve sonraki günü bu üç gün öenmli
Aynı dert bende de var sürekli pik görüyorum nasıl iş anlamadim yaYok ben üç gün öncede pik gördüm sinde tekrar böyle gördüm şaşırıyorum benim testler bı garip sanırım
Aynı dert bende de var sürekli pik görüyorum nasıl iş anlamadim ya
[/QUOTE
Adetinize kaç gün var sizinde mi duzensiz
Bence iki çizgide aynı koyulukta hem bugün hemde yarın değerlendirin diyorlarKızlar merhaba arkadaşım 4 aydır hamile kalmaya çalışıyor ovulasyon testi bugün bu şekildeymiş, bugün değerlendirsin mi sizce? Teşekkür ederiz şimdiden. Eki Görüntüle 2681215
Teşekkür ederiz cevabınız içinBence iki çizgide aynı koyulukta hem bugün hemde yarın değerlendirin diyorlar
Evet 3 günü degerlendirsnKızlar merhaba arkadaşım 4 aydır hamile kalmaya çalışıyor ovulasyon testi bugün bu şekildeymiş, bugün değerlendirsin mi sizce? Teşekkür ederiz şimdiden. Eki Görüntüle 2681215
Tamamdır çok sağolun.Evet 3 günü degerlendirsn
Canım benim adetle beraber saydığımda 15. Günde pik görmüştüm senin kaçıncı gününKızlar benim birkaç gündür hep koyulyp açıldı bugün biraz daha koyu gibi. Ne zamana pik olur ne zaman deneyeyim sizce en üstteki sabah yaptığım
ilk oln aresimde pik olmuş işte bugün ve sonraki iki günü değerlendirinKızlar benim birkaç gündür hep koyulyp açıldı bugün biraz daha koyu gibi. Ne zamana pik olur ne zaman deneyeyim sizce en üstteki sabah yaptığım
Aaaaa gerçekten mi canım. Ben t daha koyu değil diye pik olmadı sanmıştım. Peki bir de bu ay hiç akıntınolmadı normal miilk oln aresimde pik olmuş işte bugün ve sonraki iki günü değerlendirin
Canım benim çok gecikti bu ay. Bugün 18. Günüm 30 günde bir oluyorumCanım benim adetle beraber saydığımda 15. Günde pik görmüştüm senin kaçıncı günün
Bu ay etrafımdaki herkeste aynı ben dahil. Testler bir koyukup bir açılıyor. Çok dalgalanma olduYok ben üç gün öncede pik gördüm sinde tekrar böyle gördüm şaşırıyorum benim testler bı garip sanırım
Sinde tekrar yapicam bakalım bugün durum ne merak ediyorumBu ay etrafımdaki herkeste aynı ben dahil. Testler bir koyukup bir açılıyor. Çok dalgalanma oldu