Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba benimkinide yorumlayabilirnisin ?
adet döngüm 30
Adet bittikten 3.gün sonra başladım teste ve direk koyu çıktı yumurtlama dediler ve degerlendirdim ama 4 gündür aynı ? Ne zaman çatlayacak yumurtam bilmiyorum birde bormal mı bi durum beni baya strese soktu , ayrıca klomen kullanıylrum onun etkisi olabilirmi yani eninde sonunda çatlar değilmi ? Pco degilim bu arada
Eki Görüntüle 2667785
Canım seninki benim gibi ilginc silinme yok bugünde yap bakalim silincekmi belki tutunmustur benim gibi 😌

Kızlarrr bunu şimdi yaptım bu nasıl 🙈

Eklentiler

• IMG_20200726_095728.jpg
    IMG_20200726_095728.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 53
Canım seninki benim gibi ilginc silinme yok bugünde yap bakalim silincekmi belki tutunmustur benim gibi 😌
Merhaba canım dün gece sağ kasıgıma böyle bıcak saplaması gibi yatarken bi anda bi sancı girdi bi an icime suphe düştü bence çatladı dedim normalde testleri gündüz 12 de yapıyorum ama o an icime dogdu sanki kalktım gece 1 de yaptım ( ne kadar dogru gosterir tabi bilemiyorum ) ve silik çıktı çatlama olmuş yani gece yaptıgım testte sonra sol kasıgıma da agrı girdi ve o gunu degerlendirdik , şuan halen sağ kasıgım agrıyor aşırı
En sondaki test gece 1 de yapılan test sıvı alımı yoktu bu arada
EDED45D3-C89F-477D-9B06-9D6D9B785340.jpeg

Merhaba canım dün gece sağ kasıgıma böyle bıcak saplaması gibi yatarken bi anda bi sancı girdi bi an icime suphe düştü bence çatladı dedim normalde testleri gündüz 12 de yapıyorum ama o an icime dogdu sanki kalktım gece 1 de yaptım ( ne kadar dogru gosterir tabi bilemiyorum ) ve silik çıktı çatlama olmuş yani gece yaptıgım testte sonra sol kasıgıma da agrı girdi ve o gunu degerlendirdik , şuan halen sağ kasıgım agrıyor aşırı
Eki Görüntüle 2667846
çatlamış olabilir canim ama gene ayni saatte bi bak derim bugünude değerlendir

Eki Görüntüle 2667846
Aynen canm kesinlikle catlamıs ve diğerleri de klomen kullandgn için koyu cıkmıs bugun ve yarn degerlendr güzl haberlerni beklyorz👏👏👏

Eki Görüntüle 2667846
Canm T ve C bolmelerini yanlıs işaretlemmsn

Canm T ve C bolmelerini yanlıs işaretlemmsn
Aa oylemi pardon ilk defa basladım teste ve ilk gün ikiside eşit koyulukta olunca ynlıs yazmısım , az evvel tekrar yaptım testi ve bu şekilde çıktı anlamadım şimdi gece çatlayıp sabahı yumurtluyor muyum 😄
0BA0FC9B-67AD-48FE-8AAF-524EB7C02A03.jpeg

X