Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20200727_131140.jpg
    IMG_20200727_131140.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 62
Sanırım ya çatlamadan söndü yada aksama çatladı ama ben akşam test yapmadigim için görmedim. Bu ikisinden biri oldu sanırım değil mu
Evet aynen dediğin gibi olmuş o zaman ama bilemezsnki daha koyusunu görmemişsin. Belki bugün koyulaşacak.Birde sen işini şansa bırakma gün aşırı ilişki şart

aslidrmz aslidrmz canim bebegin 6 haftalik yazıyor keseyi faln gördün mü? ikinci gebelik olmasına rağmen unutmuşum herseyi degerim kac olunca görürüm acaba

Bunu da şimdi yaptım. Bir daha ne zaman deneme yapmalıyım sence :)
Hala piktesin sağ taraf t di mi? :)) yarın çatlar muhtemelen. Ben pikten 1 gün önce, 2 pik günü, çatlama günü ve ertesi gününü değerlendirdim. Burada ovulasyon testi yorumlarına çok güvendiğim bir hanımefendi bana çatlamadan sonra 3 günü değerlendirmemi önerdi. Son bu gün de değerlendiricem ve gerisi Allaha kalmış 🤗

Hala piktesin sağ taraf t di mi? :)) yarın çatlar muhtemelen. Ben pikten 1 gün önce, 2 pik günü, çatlama günü ve ertesi gününü değerlendirdim. Burada ovulasyon testi yorumlarına çok güvendiğim bir hanımefendi bana çatlamadan sonra 3 günü değerlendirmemi önerdi. Son bu gün de değerlendiricem ve gerisi Allaha kalmış 🤗
Benim de dün oldu. :) Bugünü es geçeyim o zaman yarın deneyim.

Benim de dün oldu. :) Bugünü es geçeyim o zaman yarın deneyim.
Aralık vermedim ben hiç ama bir gün arayla değerlendirenler de var :) çatlama günü dahil 3 gün değerlendirilmeliymiş aralıklı ya da aralıksız size kalmış 🤗

X