- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
Pik gibi bence degerlendir sen ben olsam kacirmamMerhabalar sizce bu pik mi?
Eveeet boru gibi pik hemde :):):):Merhabalar sizce bu pik mi?
Evt canmMerhabalar sizce bu pik mi?
yok canm neden kacırasın belki yarın catlama olucak ve yumurta 24 saate kadr canlı kalabiliyor sen yarn da test yap aynı sekıl catlamayı gorelımTeşekkür ederim arkadaşlar, bugün eşim yanımda değilyarın gelecek offff kaçırdım desenize
Bu da bugünki testim, bugün akşam 10 gibi ilişki olsa şansım var mı sizce? Ya dün akşam 7-8 gibi çatladıysa diye çok korkuyorum vallaArkadalar ben sizlere le bişey paylasmayı unuttum 2 ay clife macun kullandm hırmonlarm menapoz evresindeydi
yok canm neden kacırasın belki yarın catlama olucak ve yumurta 24 saate kadr canlı kalabiliyor sen yarn da test yap aynı sekıl catlamayı gorelım
Bende yakalayamadımPik gibi bence degerlendir sen ben olsam kacirmam
Canm catlama olmus 2 gun degerlendr yumurta 12 ila 24 saat canlı kalıyor belki de daha fazla yada az bilemeyız bol şansBu da bugünki testim, bugün akşam 10 gibi ilişki olsa şansım var mı sizce? Ya dün akşam 7-8 gibi çatladıysa diye çok korkuyorum valla
Normlade yumurtalıkların geç mi oluşuyor. Yani adet döngün denir canım. Adet döngüne göre yumurtlarsaın 28 günde bir adet oluyorsan ancak 14 .günde ovuslasyona ulaşırsın. Adet döngün ne kadar uzunsa ovulasyonunda o kadar geç olur. Soğan kürü kisti miyomu iltihapı olan hastalar için gayet iyi bir kür çok kullanılıyor bayanlar arasında. ama şuan pik olmamış henüz kaç dk. bekletilmiş hali bu resim? sanırım 2/3 günün daha var pik olması için hergün yapmaya devam et.Merhaba kızlar adetimin bitiş tarihi 30 hazirandı .Adetim bittiğinden 2 gün sonra soğan suyuna başladım .İlk 15 gün içtim sonrasında bıraktım .Bununla birlikte ovulasyon testide yaptım bugün 20. Gün bugüne kadar hep silik çizgiler çıktı ovu testinde bugün ise bu şekilde çıktı sizce pik mi ? 20.günde pik olurmu ? illaki hep 12-14.günlermi pik oluyor yoksaCevaplarsanız çok sevinirm
Normlade yumurtalıkların geç mi oluşuyor. Yani adet döngün denir canım. Adet döngüne göre yumurtlarsaın 28 günde bir adet oluyorsan ancak 14 .günde ovuslasyona ulaşırsın. Adet döngün ne kadar uzunsa ovulasyonunda o kadar geç olur. Soğan kürü kisti miyomu iltihapı olan hastalar için gayet iyi bir kür çok kullanılıyor bayanlar arasında. ama şuan pik olmamış henüz kaç dk. bekletilmiş hali bu resim? sanırım 2/3 günün daha var pik olması için hergün yapmaya devam et.
32 günse mesela henüz 20. günüde bu haldeyse test o zmaan daha var devam yapmaya. Pko olduğunu nasıl anlıyorlar acaba? Bende bu ay gün aşırı değerlendirdim yuurtlaam gününüdedeğerlendirdim değerlendirmeye devam ediyorum. Alalhtan hayırlısıCanım merhaba Korunduğumuz zamanlarda adetim düzenliydi 29-30-32 gün döngüm oluyordu Korunmayı bıraktıgımda adetim düzensizleşti doktora gittim doktorda rahim yeni tanıdığı için sperm hücrelerini düzensizleşmesi normal ama yinede progestan vereyim çocuk olursa daha iyi tutunur bu ilacı kullanırsan dedi hemde adeti düzenlemeye yarıyormuş.Pkoda varmış ama öyle aman aman değil dedi doktor yediklerine dikkat et kilo alma dedi.İnşallah yumurtlama günümü kaçırmamışımdır .Nolur nolmaz Diye her iki güne biri değerlendirdik.Birde soğan suyunun şifasını herkesten duyunca bende içtim canım inşallah banada şifa olur derdime deva olursabah akşam aç karnıns içtim sürekli .Herşey minik fasulyem için
32 günse mesela henüz 20. günüde bu haldeyse test o zmaan daha var devam yapmaya. Pko olduğunu nasıl anlıyorlar acaba? Bende bu ay gün aşırı değerlendirdim yuurtlaam gününüdedeğerlendirdim değerlendirmeye devam ediyorum. Alalhtan hayırlısı
Hee anladım pko denlen şey kist yani tamam canım.canım , doktor ultrason ile yumurtalıklarıma baktıgında küçük küçük kistlerin Oldugunu söyledi ileride seviye olmadıgını fakat dikkat etmem gerektiğini söyledi rabbim inşallah minnoşunu bekleyen ümit eden tüm annelerin allahyardımcısı olsun❤
18 temmuz en koyu olan gün. ama orda da tam pik değil sankiKzlar bide bana baksanız adetim 9 başladı 14 bitiyor 18 ine başladım adetim düzensiz pkoyum
3. sıradaki pik olmuş gibiKızlar benimde ovulasyon testlerime bi bakar mısınız tekrardan mı yumurtlama oluyor acaba
Akşama yumurtlama olması mumkün ama yumurtan ertesi sabaha kadar canlı kalacağından sabah yaptığın testte çıkar oselammm kizlarr acil birsey sorucamm lutfen biri merakimi gidersinn...
Ovulasyon testlerinde söyle bir durum mumkunmu .. mesela hergun ayni saate yapiyorum diyelim ve silik cizgi var diyelim aksama yumurtlama olmasi mumkunmu yani yoksa ayni gun birden pik yaparmi yapmazmi ? yaparsada ertesi gun belli olurmu yoksa siliklesirmi lutfenn yardimmmm
Ben her gun 15 de yapiyorum since birde aksam 20 ve 22 arasi baksammi?
Günaydın canım. Benim 2/3 gündür alt kasılarımda ağrı var adet olacakmışım gibi bat 01 Ağustos acaba diyorum yerleşme ağrısımı yoksa adet mi oalcağım yaaaMerhaba ben yumurtlama testiyle hamile kaldim ve 18. 19. Gun pik gormustum doktorum 10.gun le 17. Gun arasi degerlendirin demisti yani test yapmasaydim kaciriyordum o yuzden bence testler ise yariyor(Gebeligim malesef devam etmedi ama yine hamilelik dusundugumde test yapacagim mutlaka)herkese guzel haberler almasini diliyorum