Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamm kızlar.. ne var ne yokk..

Bugunki testim böyle ilkkez bu koyulukta bugün..diğerleri Bir iki derce daha acıktı yada tam açtıkti.. pik değil biliyorum ama heran ola olur gibi 1 belki 2 belkide 3 gün var hergun aynı saatte yapmaya devam ediyorum..

Eklentiler

• 20200721_162327.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 56
Adet döngün nedir ve kaçıncı günüdes,n döngünün?

Merhaba. Sanirim testinizin markasi laboquik. Ben de iki gundur aynisini kullaniyorum ve aynrn boyle cikti. Bir iki gune koyulasir mi dersiniz diger cizgi de?

Ovu testinde pik gördüm 2 gün ve değerlendirdim aradan 5 gün geçti silikleşmeye başlayan test bugün yaptığım yine koyulaşmaya başlamış sebebi nedir

Evt canm bugun yarn catlar sen aynı saate siliklesmeyı gorene kadr teste ve iliskiye devam
Canım merhaba birsey sormak istiyorum benim testim dün pikti ilişki oldu bugün hala pik ve yarın muhtemelen çatlayacak bugün ve yarın da ilişki olmalı mı. Yani üst üste mi olmalı gün aşırı mı bilemedim

anladım canım. Ama benim bildiğim pco lular geç adet oluyor hep. Pcolu olduğununasıl anladın sen?
Doktor tehşisi canim .. her pcos hastasi gec adet olmuyor kimisi hic olmazken digeri her ay oluyor benim gibi ben sadece hayatimda 1 kez aylarca olmamistim oda 10 yil önceydi oda dogru duzgun hormonlarim duzenlenmemisti

Kızlar size bir sorum olacak yeni evliyim biraz bilgisizim . adete 1 hafta kala hamile kalınır mı? Doğal yolla korkuyorduk şimdi bıraktım korunmayı. 35günde bir adet oluyorum son adet tarihim 19 haziran? Hamile kalma olasılığım varmıdır sizce?

Ben de fazlasiyla bilgisizim bu konuda ama biraz burdan biraz internetten arastirma yaptim ve takipteyim. Ovulasyon hesaplama uygulamasi yukledim telefonuma. Ordaki tarihlere gore yarin yumurtlama gunum. Bir de ovulasyon testi aldim iki gundur yapiyorum, yarin ya da obur gun cift cizgi olacak gibi.

aslidrmz PiXiEE kızlar dun oglumda olduğu gibi adete 10 gun kala gebelik testindw cift cizgiyi gördüm yumurtlamadan sonra 9. gun. 30 gunde bir oluyorum ama 11.gün erken yumurtlama oldu inşallh yarin falan kan testine giderim. ovulasyon testimin koyulugu hic gitmedi bitek şüphem oydu hatta pco falan mi var acaba catlamadimi diye düşünmüştüm cok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. canim sende hakli çıktın karadenizkizi1982

Ilk attığım 3lu olan 1 haftadir test yapıyorum devamli kuruma cizgisi cikan testler belki 20 tane vardir neden hep sonradan cikyor diyordum diğer tek olanlar yumurtlamadan sonra 9.Gün

Eklentiler

• IMG_20200719_114350.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20200723_090321.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20200723_085410.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20200723_085349.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 65
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…