- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 29
Canm testler ters ve en son hangisini yaptn kestiremedimBugün adetin 12. Günü sanki silikleşti
Buyuk ihtimal adetine yaklasıyosn cunku ovulasyon olmus bitms ama kimisi de ayda 2 kez yumurtlarKızlar benimde ovulasyon testlerime bi bakar mısınız tekrardan mı yumurtlama oluyor acaba
Canm bugun olan testin siliklesmiş ki birden cok silik olmasını bekleme gecenki yazan ovulasyon bugun yazan catlama olms canm yarn daha da siliklestgni farkedersn gunleri degerlendr
12 ve 13 yazan lar ovulasyon gibi bugun adetn kacıncı gunuBugün adetin 12. Günü sanki silikleşti
Dayanamayıp gebelik testi yaptım ve silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. Ovulasyon testimde o yüzden öyle koyu çıkmış herhaldeBuyuk ihtimal adetine yaklasıyosn cunku ovulasyon olmus bitms ama kimisi de ayda 2 kez yumurtlar
Bugün adetin 12. Günü ..12 yazan adetin 9. Günüydü12 ve 13 yazan lar ovulasyon gibi bugun adetn kacıncı gunu
Kuzum yazdım günleri sağdakiler adetin kaçıncı günü oldukları soldakiler normal tarih12 ve 13 yazan lar ovulasyon gibi bugun adetn kacıncı gunu
Daha 12. Gundesin canm lutfen gunde 1 kez yap testi kafan karısabilir dah bikac gunun varKuzum yazdım günleri sağdakiler adetin kaçıncı günü oldukları soldakiler normal tarih
Evet canım daha oluşmadı diyorsun ozmnDaha 12. Gundesin canm lutfen gunde 1 kez yap testi kafan karısabilir dah bikac gunun var
Ayy yüklenmiyor bu testKızlar bı bakın hele bu pik mi olmuş mu lütfen olmadi diyin eşim işte bu gece yok
birazdaha var sanki pik olmasına canimAyy yüklenmiyor bu test
Canm test daha oturmamıs 5dk bi dolsn oyle foto atAyy yüklenmiyor bu test
Yumurtan gelısıyor tabiki ama catlayacak boyut için gunu var dahaEvet canım daha oluşmadı diyorsun ozmn
Sağol kuzum valla rahatlatıyorsun beniYumurtan gelısıyor tabiki ama catlayacak boyut için gunu var daha
Dün akşam birde yaptım dokuz buçukta o baya pil olmuştu.birazdaha var sanki pik olmasına canim
bunu dün akşam yaptım canım.Canm test daha oturmamıs 5dk bi dolsn oyle foto at
Bugün de yaptım dünkü ile aynı silik of yaYumurtan gelısıyor tabiki ama catlayacak boyut için gunu var daha
Adetin kaçıncı günündesin ?bunu dün akşam yaptım canım.