Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selammm kizlarr acil birsey sorucamm lutfen biri merakimi gidersinn...

Ovulasyon testlerinde söyle bir durum mumkunmu .. mesela hergun ayni saate yapiyorum diyelim ve silik cizgi var diyelim aksama yumurtlama olmasi mumkunmu yani yoksa ayni gun birden pik yaparmi yapmazmi ? yaparsada ertesi gun belli olurmu yoksa siliklesirmi lutfenn yardimmmm

Ben her gun 15 de yapiyorum since birde aksam 20 ve 22 arasi baksammi?

Canm normalde hergun aynı saatte sıvı alımını 1 saat önceden keserek test yapılır 1 kez ama için rahtlayacaksa aksam 8 gıbı de tekrarlayabilirsn

Canm normalde hergun aynı saatte sıvı alımını 1 saat önceden keserek test yapılır 1 kez ama için rahtlayacaksa aksam 8 gıbı de tekrarlayabilirsn
Tamam canim sagol..batmalar filan varda assagidan affedersin vajinadan bende o yuzden ve adetimde kesildi gibi sanki gelmicek o yuzden suphelendim 15 de yaptim cok silik ama birden ciktigini Gordum ornek testlerde kacirmamak icin iste aksam birdaha bakim dedim

Benim yumurta çatladı kızlar

Eklentiler

• IMG_20200716_210430.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20200715_213841.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20200716_210430.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 72
iyi aksamlar kızlar uzun zamandır sayfayı takip ediyorum ilk defa ovülasyon testi deniyorum. ovülasyon ilk 10 dakikasi önemli diye biliyorum ama birkaç gündür testlerimde bir değişiklik var. İlk 10 dakikada t c kadar koyu olmuyor 20. dk da falan koyulaşıyor bu akşam da t c kadar koyulaştı. Daha once yaptıklarım hiç böyle olmuyordu silikleşiyordu. Testler mi bozuk acaba? böyle bir olay yaşayan var mi acaba?

Merhaba kizlar, benim ovulasyon testlerime bakarmisiniz?
sali gunu catlamam olmaliydi o gun cok koyu bi cizgi cikmadi ama ertesi gun cikti yani carsamba gunu. Ama bu testler pazartesinden persembeye kadar yapilmis olanlar. Bugun yani 2 gun sonra yine koyu cizgi var. Sizce bu normalmi? Yarin yine test yapsam cizgi silikmi cikar? Bilgisi olan varmi? Yada gebelik ihtimali varmi?

normalde catlamami ben hissederim adet agrisindan fazla agrilarim olur. Ama bu sefer nerdeyse hicbisey hissetmedim o yuzden bi kac gun test yapiyim dedim catlamayi kacirmamak icin

Eklentiler

• DB613238-B646-4EEC-A205-6CA4AAB1EA4C.jpeg
    56,4 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Bence gebelik olabilir csnım inşallah öyledir hadi bri gebelik testi yap

Yeter bence cabnım. Zaten normaldede 3 damla damlatıyorsun. ama senin pike daha çoık var.

Çok normal canım her ay her kadın yumurtlar diye birşey yok. buna rağmen adet te oluyoruz hatta. Bendede geçen ay olmadı çift çizgi ama ben geen ay kaçırmış olabilirim bilmiyoruım.
Ben de test yapmya ozen gosterdim. Bazi gunler belirti olmdi diye yapmdm..cok belirginlesmeden siliklesmeye başladı..zamn bu kadar onemliykn bi ayın boş gecmesi can skyo ben her ay oluyor sanıyordum. Tesekkur ederim

Ben de test yapmya ozen gosterdim. Bazi gunler belirti olmdi diye yapmdm..cok belirginlesmeden siliklesmeye başladı..zamn bu kadar onemliykn bi ayın boş gecmesi can skyo ben her ay oluyor sanıyordum. Tesekkur ederim
Malesef canım her ay olmayabiliyor. Belkide o yapmadığın gün oldu geçti 12 saatte çatliyor bu meretler .... Birde mesela ben bu ay pik oldum ama hiç bir belirti hissetmedim hemde hiç. Belirti olacak diye bir şey yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…