- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bişi sorcam . Soğan kürüne devam edeyim miaynen canm guzl koyulasmıs arkdsların dediği gibi bugun den basla siliklesne kadar degerlendir
Adetten sonraki gün yapıyordum hep. Ama bu sefer adetin son gunlerinde başlıcam insallahIhtimaller arasında canim.. adetten hemen sonramı başlıyorsun hemen ertesi gün mü yoksa şu meşhur adetten bir kaç gün sonra başlayın diyorlar ya önümü uyguluyorsun.. cunki düzensiz adet görenler veya işte pcos gibi sorunu olanlara adet biter bitmez basliayin diyorlar ben bunu bilmiyordum bile ben kendim akil edipl baslicaktim ama adet bitimine sipariş ettiğim testler yetişmedi bir kaç gün sonrası yetişti ancak baslayabildim.. pik olduysada kacirmis olma ihtimalim var tabiki.. bimiyorum bakıcaz bugün yine 15.00 de yapicam test bakalim durum ne olcak
Evt canm bugun yarn catlar sen aynı saate siliklesmeyı gorene kadr teste ve iliskiye devamKasiklarimda cok ağrı var çatlama olucak anlamina mi geliyor acaba
Korkma canm hicbirsey olmaz ben 2 hamileliğimde de antıbıuotık kullanmıstım kaldıgım ay ve antıbıyotk kullanmam kolaylastrmıstı hamıle kalmamı rahımde enf falan hespini temzlemstı bu ay dediğim gibi hamile kalma sansın yuksek degerlendr lütfen gunlerini ve bol su iç atarsn bide agrıyan dişin için cekim yada dolgu ne olacaksa adet gunun gelmeden yaptr mutlakaMerhaba arkadaşlar ben dişimde enfeksiyon için augmentin antibiyotik kullanıom ve siddetli ahrı için gunde 2 3 tane dexofen kullanıorum ve korunmayı bıraktım ama korkuom ya tuttuysa diye korunmayıda yeni bıraktım tekrar koruncam ama korkuyorum napsam diye bugun doktor dağ tarafta yumurtan var buyumus deyincd denedim bi heves meraktan sonra diş sancılarım başladı cok mucadele ettim ama yine içtim agrı kesicide antibiyotikte ne diyosunuz korkmalımıyım daha ilaçlar 10 gun kullanılacak bi de
Arkadaşlar sanki daha pik olmadı gibi anlamadım gitti .aynen canm guzl koyulasmıs arkdsların dediği gibi bugun den basla siliklesne kadar degerlendir
Teşekkür ederim ama agrı kesicide kullanıorum bi de sağ tarafts yumurtan buyumus bu ara değerlendir dedi 13. gundü dün adetimin değerlendirdim ama agrı kesici kullanılınca catlama olmayabilir deniyo anlayamadım ve buyumesi demek çatlama olacak demese degilmi 13 gunde buyumusse kac gunde catlar kiKorkma canm hicbirsey olmaz ben 2 hamileliğimde de antıbıuotık kullanmıstım kaldıgım ay ve antıbıyotk kullanmam kolaylastrmıstı hamıle kalmamı rahımde enf falan hespini temzlemstı bu ay dediğim gibi hamile kalma sansın yuksek degerlendr lütfen gunlerini ve bol su iç atarsn bide agrıyan dişin için cekim yada dolgu ne olacaksa adet gunun gelmeden yaptr mutlaka
Canm sanki hergn aynı saatte ve sıvı alımına dikkt etmeden yapmıssn gibi testleri cok karısık cıkms.test yapmadan 1 saat öncesi sıvı alımını kes ve sabah ilk idrarla yapma saat 13 gibi yapArkadaşlar sanki daha pik olmadı gibi anlamadım gitti .
Bikac gunu daha var canm
Onun belirli bi sıresı var canm int bak baklm 1 hafta mi 10 gun mu kullanp bırakıysnCanım bişi sorcam . Soğan kürüne devam edeyim mi
Doğru canım çalıştığım için tam saatlere uyanmadım .. pik e daha çok var dimiCanm sanki hergn aynı saatte ve sıvı alımına dikkt etmeden yapmıssn gibi testleri cok karısık cıkms.test yapmadan 1 saat öncesi sıvı alımını kes ve sabah ilk idrarla yapma saat 13 gibi yap
Bugün iyice silikleşmeye başlamış acaba çatladı demek mi ?Doğru canım çalıştığım için tam saatlere uyanmadım .. pik e daha çok var dimi
Doğru canım çalıştığım için tam saatlere uyanmadım .. pik e daha çok var dimi
Bugün adetin 12. Günü sanki silikleştiOnun belirli bi sıresı var canm int bak baklm 1 hafta mi 10 gun mu kullanp bırakıysn