Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar son durum buu

1594646279565.png

birde son testi yaparken bugun sondaki resim.. tuvaletteyken kaba yapmayi unuttum bir kac damla gitikten sonra durdurdum :KK70: :KK70: :KK70: cok az yapabildim kaba dibinde yani test icin yeterli mi yoksa sonucu etkilermi??

Kızlar selam ilk defa ovulasyon testi yapıyorum.Bakalım uygulama ile aynı mı gidiyor yumurtlama tarihim.
Bunu yapmak bile heyecanlı oluyormuş insallah ay sonunda gebelik testinde de böyle çift çizgi görebilirim😊

20200713_182046.jpg

Ihtimaller arasında canim.. adetten hemen sonramı başlıyorsun hemen ertesi gün mü yoksa şu meşhur adetten bir kaç gün sonra başlayın diyorlar ya önümü uyguluyorsun.. cunki düzensiz adet görenler veya işte pcos gibi sorunu olanlara adet biter bitmez basliayin diyorlar ben bunu bilmiyordum bile ben kendim akil edipl baslicaktim ama adet bitimine sipariş ettiğim testler yetişmedi bir kaç gün sonrası yetişti ancak baslayabildim.. pik olduysada kacirmis olma ihtimalim var tabiki.. bimiyorum bakıcaz bugün yine 15.00 de yapicam test bakalim durum ne olcak
Adetten sonraki gün yapıyordum hep. Ama bu sefer adetin son gunlerinde başlıcam insallah

Merhaba arkadaşlar ben dişimde enfeksiyon için augmentin antibiyotik kullanıom ve siddetli ahrı için gunde 2 3 tane dexofen kullanıorum ve korunmayı bıraktım ama korkuom ya tuttuysa diye korunmayıda yeni bıraktım tekrar koruncam ama korkuyorum napsam diye bugun doktor dağ tarafta yumurtan var buyumus deyincd denedim bi heves meraktan sonra diş sancılarım başladı cok mucadele ettim ama yine içtim agrı kesicide antibiyotikte ne diyosunuz korkmalımıyım daha ilaçlar 10 gun kullanılacak bi de

Merhaba arkadaşlar ben dişimde enfeksiyon için augmentin antibiyotik kullanıom ve siddetli ahrı için gunde 2 3 tane dexofen kullanıorum ve korunmayı bıraktım ama korkuom ya tuttuysa diye korunmayıda yeni bıraktım tekrar koruncam ama korkuyorum napsam diye bugun doktor dağ tarafta yumurtan var buyumus deyincd denedim bi heves meraktan sonra diş sancılarım başladı cok mucadele ettim ama yine içtim agrı kesicide antibiyotikte ne diyosunuz korkmalımıyım daha ilaçlar 10 gun kullanılacak bi de
Korkma canm hicbirsey olmaz ben 2 hamileliğimde de antıbıuotık kullanmıstım kaldıgım ay ve antıbıyotk kullanmam kolaylastrmıstı hamıle kalmamı rahımde enf falan hespini temzlemstı bu ay dediğim gibi hamile kalma sansın yuksek degerlendr lütfen gunlerini ve bol su iç atarsn bide agrıyan dişin için cekim yada dolgu ne olacaksa adet gunun gelmeden yaptr mutlaka

Merhaba ben yumurtlama testiyle hamile kaldim ve 18. 19. Gun pik gormustum doktorum 10.gun le 17. Gun arasi degerlendirin demisti yani test yapmasaydim kaciriyordum o yuzden bence testler ise yariyor👍(Gebeligim malesef devam etmedi ama yine hamilelik dusundugumde test yapacagim mutlaka)herkese guzel haberler almasini diliyorum🙏

Korkma canm hicbirsey olmaz ben 2 hamileliğimde de antıbıuotık kullanmıstım kaldıgım ay ve antıbıyotk kullanmam kolaylastrmıstı hamıle kalmamı rahımde enf falan hespini temzlemstı bu ay dediğim gibi hamile kalma sansın yuksek degerlendr lütfen gunlerini ve bol su iç atarsn bide agrıyan dişin için cekim yada dolgu ne olacaksa adet gunun gelmeden yaptr mutlaka
Teşekkür ederim ama agrı kesicide kullanıorum bi de sağ tarafts yumurtan buyumus bu ara değerlendir dedi 13. gundü dün adetimin değerlendirdim ama agrı kesici kullanılınca catlama olmayabilir deniyo anlayamadım ve buyumesi demek çatlama olacak demese degilmi 13 gunde buyumusse kac gunde catlar ki

Arkadaşlar sanki daha pik olmadı gibi anlamadım gitti .
Canm sanki hergn aynı saatte ve sıvı alımına dikkt etmeden yapmıssn gibi testleri cok karısık cıkms.test yapmadan 1 saat öncesi sıvı alımını kes ve sabah ilk idrarla yapma saat 13 gibi yap👍

Canm sanki hergn aynı saatte ve sıvı alımına dikkt etmeden yapmıssn gibi testleri cok karısık cıkms.test yapmadan 1 saat öncesi sıvı alımını kes ve sabah ilk idrarla yapma saat 13 gibi yap👍
Doğru canım çalıştığım için tam saatlere uyanmadım .. pik e daha çok var dimi

PiXiEE PiXiEE aslidrmz aslidrmz kizlar ovulasyon hala koyu geçen gun yaptığım ve bugünü atıyorum neden koyu bu hala yumurtlama degilmi koyu olan acaba bu ay niye böyle bu 🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• IMG_20200715_113517.jpg
    IMG_20200715_113517.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20200715_113449.jpg
    IMG_20200715_113449.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 44
X