- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
Konuyu takipteyim ve sonucu ben de merak ediyorum. Ben de Pco luyum ve 4 aydır ovulasyon testi yapıyorum. Ve hiç yumurtlama göremedim ve ben de 4 aydır ara kanama yaşıyorum adetin 14-15-16-17 günleri. Acaba ben de adetlikten mi yumurtluyorum da kaçırıyorum diye düşünürken yazınızı gördüm1 saat önce yine yaptım 3 saatte biraz daha koyulasmis bukadar çabuk ayni gün de olabiliyirmo sanki yarın dahada koyulascakmks gibi 3 saate böyleyse
Konuyu takipteyim ve sonucu ben de merak ediyorum. Ben de Pco luyum ve 4 aydır ovulasyon testi yapıyorum. Ve hiç yumurtlama göremedim ve ben de 4 aydır ara kanama yaşıyorum adetin 14-15-16-17 günleri. Acaba ben de adetlikten mi yumurtluyorum da kaçırıyorum diye düşünürken yazınızı gördüm
Bence pik canimPiXiEE kızlar bakarmisiniz bugün pik mi ya kafam karıştı
5 dakika içinde kurumuş halide bu degelindirsek mi bilemedim. ya yarın daha koyu çıkarsa dusuncesiBence pik canim
iki günüde değerlendirirsin sende o zaman5 dakika içinde kurumuş halide bu degelindirsek mi bilemedim. ya yarın daha koyu çıkarsa dusuncesi
Oyle olucak galibaiki günüde değerlendirirsin sende o zaman:)
benim olmadı bu ay canım hormonlarımda sıkıntı var tedavi sürecine giricemOyle olucak galibasen nasılsın nasıl gidiyor
hayırlısı olsun inşallahbenim olmadı bu ay canım hormonlarımda sıkıntı var tedavi sürecine giricem
Merhaba daha da koyulaşıyor gibi . Değerlendirebilir misin kuzum . Pik olmuşmuKoyulasma var canm aynen devam teste ve lütfen hergun aynı saatte yaomaya calısın daha net sonuc alırız
PiXiEE kızlar bakarmisiniz bugün pik mi ya kafam karıştı
Merhaba daha da koyulaşıyor gibi . Değerlendirebilir misin kuzum . Pik olmuşmu
Çok sağol canımyerinde olsam bugunden itibaren baslardim degerlendirmeye ama teste devam et siliklesene kadarda degerlendir bence
Merhaba bugün adetin 9. Günündeyim
aynen canm guzl koyulasmıs arkdsların dediği gibi bugun den basla siliklesne kadar degerlendirMerhaba daha da koyulaşıyor gibi . Değerlendirebilir misin kuzum . Pik olmuşmu
Evt canm pik olms 3 gunu degerlendr ve teste devam siliklesene kadrPiXiEE kızlar bakarmisiniz bugün pik mi ya kafam karıştı
Evt canm pik olms 3 gunu degerlendr ve teste devam siliklesene kadr
aynen canm guzl koyulasmıs arkdsların dediği gibi bugun den basla siliklesne kadar degerlendir